Kuka on taustalla Feissarimokissa?

symbiatch - 03.02.2011 09.41 - viihde 

Niin moni hihittelee "feissarimokille" nykyään, mutta onkohan monikaan pysähtynyt miettimään mikä on instanssi tuon takana? Tuskinpa, sen verran löyhästi nykyään väki tietojaan levittelee kaiken "hauskan" perässä.

Sivuilla ei kerrota yhtään ketkä sitä ylläpitävät. On vain mystinen FMTeam. Ja nyt sivusto on osa "viihdenurkkaa", josta myöskään ei kerrota omistajatietoja. Miksi ei?

Domaintiedot on luonnollisesti salattu palveluntarjoajan toimesta. Sieltä ei omistajatahoa löydä. DNS-palvelut on palveluntarjoajalta. Sähköpostit Googlelta. Mitään tietoja ei saa irti.

Mikä voi olla syynä sille, että pelätään kertoa kuka palvelun tarjoaa? Pelätään, että joku suuttuu kun omia juttuja retostellaan? Ja luulevatko omistajat oikeasti saavansa mainostajia palveluun, jos eivät edes kerro minkä instanssin kanssa sopimus mainonnasta syntyy? Yksityishenkilön? Toiminimen? Osakeyhtiön? Joulupukin?

Lähetän tästä viestin myös tuonne mystiselle tiimille ja mielenkiinnolla odotan vastaavatko ja selittävätkö tilannetta. Kuitenkin suosittelisin ihmisiä taas kerran hieman miettimään mitä tekevät ja minne asioitaan levittelevät. Kasvottomille ei ainakaan.

Lue kommentit (3) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu