iTunes myy Nightwishia tappiolla?

symbiatch - 26.09.2007 23.41 - musiikki 

Näköjään iTunes Music Store on alkanut aggressiiviseen hinnoitteluun, tai sitten joku on vähän mokannut. Kaupasta meinaan löytyy Nightwishin albumi Dark Passion Play hintaan 1,98 euroa. Jotenkin tuntuu että tässä mennään hieman tappiolle, levy-yhtiö tuskin alle kahdella eurolla myy levyä Applelle...

Nightwish alle 2 eurolla

Kommentoi

Kabukissa

suoppi22 - 12.09.2007 22.23 - ruoka 

Oltiin opettajateamin kanssa tänään Ravintola Kabukissa syömässä. Akin omistamassa japanilaisessa ravintolassa oli mielenkiintoinen sisustus. Välillä ei oikein tiennyt, että istuiko Juäskylän Matsi Bar:ssa vai japsi raflassa. Paikka oli oikeestaan aika epäsiisti jos sitä tarkasteli PirttiHirmun silmin - olis kaivannu vähän remppaa.. Seinillä roikkui lätkämailoja ja lätkäpelaajien pelipaitoja sekä HIM kamaa. Ei se mielestäni oikein sopinut sisustukseen. Osa Teamistä otti rohkeasti sushia ja kehuivat sitä kyllä loistavaksi. Maistoimme myös sakea lämpimänä versiona, mielenkiintoinen kokemus mutta ei ehkä kuulu mun TOP 3 ruoka rafloihin!
Mitä ravintoloita kuuluu teidän TOP 3:seen?

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Enriquen puutarhajuhlat..

suoppi22 - 09.09.2007 20.10 - viihde 

Vaivaa oli nähty! Pihalla oli "Elämän lahde", nurmikkoa oli nypitty, armeijan puolijoukkueteltta oli pysytetty pihalle. Se oli kauniisti valaistu & tehty todella kodikkaaksi!! Vieraita oli pyydetty ottamaan mukaan villasukat ja lämmintä päälle; kylmyys ei meitä häirinnyt, ei ainakaan Flip Cup kisan aikana!Tai no, se "ostoporukka", jossa oli vaan kirjastotätejä saatto kärsiä kylmyydestä, ei ne ainakaan kovin riehaantunu turnauksesta! Onnex ne ei voittanut sitä! Lady M. johti päättääväisesti JonaGold joukkuetta runkosarjan voitttoon asti, mutta finaalissa kupit eivät pyörähtäneetkään enään yhtä näppärästi nurin. Ennakolta heikoimmaksi lenkiksi luultu "Puuha Pete" oli todella iskussa koko kisan ajan - yllätti taidoillaan myös järjestäjät!Välillä pidettiin verhoista kiiinni ja välillä naurettiin niin, että eräs kisailija ei saanut pientä vesitilkkaa nieltyä! Paras joukkuehenki oli Pakosen johtamalla joukkueella ja heidät palkittiin ansaitusti suklaalevyllä! Voiton veti Samo joukkue, jossa illan emäntäkin oli jäsenenä! Joku tokas: "Onnex Enriquen joukkue voitti, mutten bileet olis loppunu lyhyeen!" Kuohari virtas teltan takana ja kuokkimaan uskalsi kuulemma vain Lady M! Kutsussa oli mainittu myös, että "Kellä on omena-aiheiset pikkarit, saa palkinnot!" Yllättävän moni oli nähnyt vaivaa ja etsinyt omppupikkareita viikkoja! Pisimmän korren tässä kisassa veti Lady M, joka oli itse askarrellyt omenan pikkareihin!Hienoa!!Hella 6 oli aika vauhdissaan läpi illan, näytti pari komeeta liukkariakin villasukilla eteisessä, viimeinen toki meinas mennä seinästä läpi!!! Pakone veti illan myöhäistunneilla riverdance kurssia ja Rauha laulatti porukkaa pumppulaulullaan!
Ruoka oli hyvää, booli näytti maistuvan ja oli kiva nähdä suuri joukko kavereita!
Kiitokset Enrique! Ens kerralla sit se breikkiesitys...kunhan se peukalo parantuu!!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu