Huhut kuolemastani ovat...

symbiatch - 17.06.2005 16.07 - henkilökohtaiset 

Hetkeen ei ole ehtinyt kirjoittelemaan mitään, mutta se johtuu vain siitä, etten ole tosiaan Symbianiin ohjelmointimielessä päässyt (lue: joutunut) koskemaan hetkeen. En siis ole vielä epäonneksenne poistunut keskuudestanne vaan palannen vielä uutta inhoa puhkuen asialle kunhan muut kiireet antavat myöten.

Kommentoi

Tupakkilakko

hellurei - 02.06.2005 13.33 - henkilökohtaiset 

Se kestää jo viidettä päivää... Apuna on ollut nicorettepurukumit ja rautainen tahto. Kertaakaan en ole sortunut ostamaan röökiä tahi pummimaan mokomaa syöpäkäärylettä. Sen sijaan olen muutaman kerran kaivellut partsilta vanhaa tuhkakuppia ja vetänyt posket lommolla jämäsauhut. Mutta ei se merkitse kyllä oikeastaan mitään naiselle joka aiemmin poltti pari askia päivässä. Joten vakaasti uskon, että tässä ollaan matkalla kohti vapautusta tupakista.

Miksi näin? Yksinkertaisesti siksi, että olen lopen uupunut siippani kännäämiseen ja teimme sopimuksen, että jos mie jätän pöllit, hän jättää turmiolan tommin liemet. Katsotaan, miten tässä käy. Aikoo kuitenkin viedä viinipönttönsä työkaverilleen saatesanoin: "Ei tää enää mun päähäni koske". Huumori löytyy siitä, että noin kymmenisen vuotta sitten toinen työkamu vei samaiselle tyypille viinipönttönsä noilla saatesanoilla, joten isäntä ajatteli, että historia voisi hieman toistaa itseään.

Mutta kerron myöhemmin a) onko tupakkilakkoni pitänyt ja b) onko isäntä raivoraitis

Lue kommentit (29) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu