Arki on koittanut!

suoppi22 - 27.02.2007 19.16 - henkilökohtaiset 

Töitä, koiran pesua, pyykinpesua ja ruoanlaittoa, mutta mukavaa sellaista. Jotenkin on ihanaa olla kotona!!Oli ihanaa olla eilen ruokakaupassa muuten! Tuttuja tuotteita ja ei tarvinnu miettiä mistä löytää mitäkin, laaja valikoima! Mä ihan niinkuin vietin aikaa siellä kierrellen ja katsellen!

Jälkipuinnit matkastamme ovat alkaneet ja tässä satoa siitä; Enrique on käynyt lääkärissä täällä Suomessakin ja jatkotutkimukset kädestä alkavat- pari päivää saikkua ja silleen. Lisäksi Enriquen tililtä oli veloitettu yksi kahdeksan henkilön yöpyminen Grenoblessa vaikka emme koskaan siellä paluumatkallamme ees yöpyneet. Meillä oli alustava varaus sinne, mutta emme käyttäneet sitä. Aika jännää, että pystyy noin vaan tililtä ottamaan 160 euroo rahaa - ilman koodia ja allekirjoituksia! MUTTA MÄHÄN SANOIN ETTÄ NIIN N........... EI VOI LUOTTAA!!! Saa nähdä kuinka siinä sitten loppujen lopuksi käy!

Kuinkahan muilla matkalaisilla on viikko lähtenyt käyntiin?? Kommentteja odotellessa?

 

Kommentoi

Tunsin sarjamurhaajan

symbiatch - 20.02.2007 16.16 - henkilökohtaiset 

Oli aika yllätys kun vasta muutama viikko sitten huomasin Poliisi-TV:n jutussa maininnan henkilöstä, joka oli aiheuttanut/edesauttanut kolmen ihmisen kuolemaa ja kyseessä olikin henkilö jonka tunsin. En kovin hyvin, mutta kuitenkin. Surullista asiassa on se, että tunsin myös ainakin ensimmäisen uhrin ja mahdollisesti toisenkin, jos olen käsittänyt oikein kuka hän oli.

Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu, tulipahan ikäviä muistoja mieleen. Itse kun muistan elävästi erään aamun noin viikko ennen ensimmäisen kuolemaa. Kävelin hänen kanssaan bussille jatkojen jälkeen (tietysti selvin päin) ja hän oli niin positiivinen kun elämä tuntui välillä hymyilevän. Ja sitten joitain päiviä myöhemmin tulee uutinen, että onkin kuollut lääkeyliannostukseen. Ei mukavaa. Jo tuolloin oli puhetta tuttavapiirissä, että ei ihan välttämättä ollut oman käden kautta kuolema.

Oikeus näyttää tuominneen kaikki kuolemantapaukset Taskisen aiheuttamaksi, hovioikeus vielä miettii asiaa lopulliselta kannalta.

Kommentoi

Peli, pizzaa ja pullaa!!

suoppi22 - 11.02.2007 21.03 - henkilökohtaiset 

Oltiin taas kaveriporukalla pelaamassa lätkää ulkojäillä! Hauskaa oli ja hiki virtas! Matsin jälkeen syötiin pizzaa (jota olin aamulla leipassut pari pellillistä), pullaan a la KorvaPuusti!
Sain tänään uudet laskettelumonot! Huh, ne on hienot ja ainakin näin ilman rinnetestausta tuntuvat hyvältä. Rinteessähän se totuus vasta kyllä selviää! neljä työpäivää jäljellä ja sitten pakataan monsterikassit ja lähetään kohti Alppeja! huisin kivaa, toivottavasti kelit suosii ja kaikki menee muutenkin hyvin.Mä aioin olla niin TURISTI koko reissulla! Kerrankin pääsee matkalle, ettei oo tarvinnu itse tehdä juuri mitään muuta ku maksaa matka.Kaverit kyllä sano, etten pysty olemaan välittämättä muiden epäorganisoituneesta toiminnasta, mutta katotaan-lupaan kertoa totuuden mukaisesti montako minuuttia, tuntia tai päivää olin turistina!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu