Day 5

suoppi22 - 22.02.2008 19.46 - henkilökohtaiset 

Tänään oli vuorossa aamusta ensin Rauhan kuskailua ku Lagunassa pyyhkijät lopetti toimintansa. "Etanan" kanssa hakattiin hampaat irvessä tunti kössiä ja saunottiin sen jälkeen. Pyörittiin huonekalukaupoissa ja kävästiin syömässä kunnon burger ateriat! Hyvää oli! Baby S. tuli seuraksi kiertelemäämn kauppoihin, mutta mitään järkevää kukaan meistä ei löytänyt/ostanut.
Täytyy sanoo, et oon enemmän ku tyytyväinen ku tää helvetin hiihtoloma loppuu. Voin myös taata, että ens vuonna en ole täällä Helsingissä vaan lähden pois. Loman kohokohta oli ehdottomasti Himoksen reissu ja kaikki urheilut, muu onkin ollut syvältä sieltä. Annetaan asian olla ja toivotaan parempaa ens viikkoa.

Kommentoi

Days 2-4

suoppi22 - 21.02.2008 13.41 - henkilökohtaiset 

Tiistaina oli koko hiihtoloman mahtavin päivä (vaikka lomaa on vielä jäljellä, en usko että sellaista päivää tulee enää tällä viikolla)! Oltiin Baby S;n kanssa aamusta liikenteessä ja matkattiin Himokselle korkkaamaan tämän talven laskut! Porukkaa oli, mutta ei liikaa, hisseihin pääsi mukavasti ja rinteissäkin oli kuitenkin tilaa tehdä kurveja! Aurinko paistoi ja  oli kivaa ulkoilla koko päivä.
Keskiviikkona kävin aamusta lumilenkillä (lunta tuli muutaman tunnin ihan pirusti). jalat oli kuin lyijyt eileisestä laskettelusta ja siitä lumen määrästä. Silti sitkuttelin 55 min lenkin!
Päätin viettää kotipäivän ja siivosin 11-15 ja en saanu kaikkea valmiiksi mitä olin ajatellut, joten ne odottamaan seuraavaa suurta inspiraatiota! Sain kuitenkin vahattua perketin, joka on aikamoinen urakka (voin kertoo) ja käsiteltyä myös nahkasohvan jne... Illalla mua ei huvittanutkaan yhtään mikään... Menin kuitenkin katsomaan pari erää miesten salibandyä ja loppuillan makasin sängyssä.
Tänään torstaina olin "lääkärillä". Se käänteli ja väänteli mun niskat kuntoon.Toivottavasti käden puutuminen ja "hhamukivut" lähtee pois. Kiertelin vähän kaupungilla, mutta kun mieli on maassa ei siitä  mitään tullut...Olis paljon kirjoitettavaa, mut en mä jaksa. Olkoot!

Kommentoi

Hiihtoloma; day 1.

suoppi22 - 18.02.2008 21.14 - henkilökohtaiset 

Auton tuunailua; Pesu, lampun osto ja vaihto, pesunesteen osto ja lisäys, koirapeitteen osto ja vaihto. Siinäpä sitä olikin ihan tarpeekis. Nuo asita on myös niitä jotka jää roikkumaan viikoiksi. Päivään mahtui myös aamulenkki, koirien kanssa pitkälenkki ja sapuskan tekoo.
Huomenna startataan aamusta Baby S:n kanssa Himokselle laskettelemaan! On luvannu hyvää pikku pakkasta ja auringonpaistetta! Huippua!

Kommentoi

Lätkää pelaamassa

suoppi22 - 11.02.2008 20.29 - ihmissuhteet 

Historian toinen Womens`s hockey night pidettiin launtaina Länkkärillä!! Kokoontumisajot oli klo 18 pukkarissa, jossa tutustuimme toisiimme ja kaivoimme jälleen vuoden kellarissa olleet kamat  esiin samasta kassista kuin viime vuonna. Sumppia sekä HARD SPORTia juodessa meni 1,5 h jonka jälkeen kaikki sai varusteet kutakuinkin oikein päällensä (hyvän opastuksen kera).
Itse peli oli tasainen ja jännittävä. Team Anneli painosti rajusti alusta alkaen, mutta Tesoman Fetisovien maalissa "Tommy Salo" piti joukkuetta pystyssä (tais siellä pari kaatumistakin tapahtua). Värikkäät peliasut tekivät Tommyllekin tepposen ja "Tikkasen Esa" pääsi kuin varkain pamauttamaan räpyläkäden puolelta 1-0 johto-osuman, "Tommyn" luullessa omien hyökkäävän häntä vastaan!
Tuomarit olivat päättäneet olla tässäkin ottelussa näkyvässä roolissa, joten vauhdikas peli kärsi ihmeellisistä rankkareista sekä muutamasta omituisesta jäähystä. Team Annelin "Guolla" pääsi haurhauttamaan Salon rankkareissa, tilanne oli kannaltamamme jo huolestuttava 2-0. Synttärisankari pääsi itsekin kokeilemaan rankkua, mutta oli ilmeisesti liian vähän Raahen Raanavettä vielä siinä kohdassa iltaa nautittu, sillä sen verran heppoinen harhautus oli. Sen sisään "Tytär" sai kavennettua heti perään komennetusta rankkarista tilanteeksi 1-2. "Mama" oli muuten 45 peliminuutin jälkeen saanut vain pari hipaisua kiekkoon...ja kerran oli sanonut "Etanalla" -  "Moi".
Peli päättyi lopulta tasan 2-2, taytyy myöntää, että tuomareiden hyvällä avustuksella!
Sauna oli kuumana ja tarjottavat esillä kun pääsimme aitioon. Mukavaa rupattelua ja läpänheittoa. Illan kisa oli "paras pukukoppijuttu"; osallistuimme "Pakosen" kanssa kisaan ja PirttiHirmun vanha tarina pian 40-vuotta täyttävästä ystävästä arvostettiin parhaimmaksi pukukoppijutuksi.SE tarina on tosi...kuulette sen joskus taas uudestaan...

Kommentoi

Asiat jotka hoidetaan viime tipassa

suoppi22 - 06.02.2008 22.35 - henkilökohtaiset 

Jotkut asiat on vaan niin kauheen vaikee "suorittaa"... Mulla sellasia on mm.
- auton tankkaaminen, pari kertaa oon jäänyt tien päällekin...;)
- kampaamoajan tilaaminen
- käteisen nostaminen automaatista
- luennon suunnitteleminen tai
- oppitunnin suunniteleminen

Mitkä tehtävät sinulla tahtoo jäädä roikkumaan?

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Juhlimassa "Rauhaa"

suoppi22 - 02.02.2008 17.06 - henkilökohtaiset 

Olipa mukava nähdä "lauma" kavereita eilen! Aika rauhallisesti juhlittiin, mutta yksi penkiltä tippuminen nahtiin ja juhlakaluhan oli sitten jättänyt lompakon baaritiskille! Onnex Enrique ja Pakone saivat sen tunnisteita vastaan haltuunsa! Iso kiitos kaikille mukana olleille ja lahjaan osallistuneille!

Case Varis: Baby S:n pyynnöstä tästäkin on mainittava. Voiko tyhmempää urheilijaa löytyä?!? Että yritti pelata itselleen aikaan haluamalla paikalle oman tutkijan, naurettavaa!
Onko K-P Kyrö sekoittanut kaisan pään niin totaalisesti, että oikea on sekoittunut väärästä; vaiko onkohan varis liikkunut omasta mielestään siellä surullisen kuuluisalla "harmaalla alueella!?"

"Larssonin" tassu on niin kipee, että nousessa ja laskeutuessa se ulahtaa sydäntä raapivasti! Mitään varsinaista kipukohtaa ei ole löytynyt, joten oliskohan lihasvenähdys kyseessä...ressukka on ihan maansa myynyt!

"Poika" pelaa sitten ruottinmaalla. Oli ollu kuulemma paskat housussa ekassa pelissä kun "Du gamla, Du friia" oli pyörähtänyt soimaan. Tänään kotipeli ja odotettavsissa 7000 katsojaa; "liinatukka" saa laittaa hokkarit kiitoon!!

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu