Pääsiäislomalle mökille...

suoppi22 - 19.03.2008 19.01 - henkilökohtaiset 

Ihanna, huomenna alkaa pääsiäisloma. Olemme varanneet kavereiden kanssa mökin, jostain "Kultarannasta"! Oon jo pakannu kamppeet, huomenna ruokaostoksille ja sitten vaan matkaan. "Tytötkin" pääsee maastoon ja möksälle, mukavaa vaihtelua niillekin!
Taidetaan ottaa vähän häppää, pelata lautapelejä, saunoa ja syödä hyvin. Tuosta syömisestä muuten tulikin mieleen, että multa otettiin tässä viikko takaperin verikoe ja verenpaine. Järkytys: mulla oli kolesteroliarvo (nimenomaan se huono) koholla! Mullahan on menny viikko tässä taivastellessa ja miettiessä mistä se johtuu. Olen tullut siihen tulokseen, että suurin syy on perimä!!! Saakeli soikoon, ärsyttävää! Nyt muka pitäis sit seurata tarkempaan omaa ruokavalioita ja 2-3 kk ja sen jälkeen mennä uudestaan ottamaan verikoe! Omasta mielestä mä syön terveellisesti, kai mun pitää syödä vielä terveellisemmin, mutta en nyt ainakaan pääsiäisenä!!Pakko saada muutama suklaamuna, siideri ja sipsejä...hih! No joo, mutta mukavaa pääsiäistä kaikille ja rentoutukaa!

Kommentoi

I`m back

suoppi22 - 13.03.2008 20.51 - henkilökohtaiset 

Moro, on ollu vähän taukoo-on ollu tärkeempää tekemistä! Onnex kukaan ei pakota mua kirjoittamaan tänne, ihan vaan omasta aloitteesta saa tätä tehdä! Kirjoitin muuten salibandyn puolivälierä ennakon tänne, mutta jostakin syystä se ei tallentunut.
Veikkaukset olisivat osuneet kohdilleen; Oilers hakee yllätystä ja muut ennakkosuosikit porskuttavat vakuuttavasti kohti välieriä! Täytyy sit yrittää tehdä se välierä ennakko tänne kun sen aika koittaa.
Olin tänään jälki-istunto valvonnassa 16-18. Yks 9-luokkalainen poika nukahti sinne, kollega herätti sen tasaisesta kuorsauksesta. Eräs ärsyttävä 7-luokkalainen poika piti lähettää sielktäkin kotiin kun ei osannut käyttäytyä, vaikee tapaus! Laskeskelin tuossa muuten että selaset 11 viikkoo koulua jäljellä kun se auutuas kesäloma alkaa. Me ollaankin menossa opettajien kanssa kaupunkilomalle heti ensimmäisellä viikolla. Parasta aikaa äänestämme matkakohdetta ja vaihtoehdot ovat: Barcelona, Lissabon, Praha ja oliko se Köpis?? Mulle on periaatteessa ihan sama minne mennään, aion olla turisti ja stressaamatta mistään mitään. Kattellaan minne sitä sitten lennetään...

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Sekalaista jutunjuurta!

suoppi22 - 01.03.2008 20.23 - henkilökohtaiset 

Mailissa oli kutsu tulla viettämään Ylläkselle wappua! What a great idea, ja itse asiassa itsekin huomasin metrossa tämän saman houkutusmainoksen. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin kieltäytyä matkasta sillä laskeskelin, että aika kalliiksi se tulee & koirille tulee hankkia hoitaja 4-5 päiväksi (vappuna, ei kivaa kenellekään).
Olin koulutuksessa urheiluopistolla. On se vaan niin mukava ympäristö olla; hyvääå ruokaa, siistit tilan kaikin puolin ja urheilumahdollisuudet vailla vertaa. Kumpa joskus pääsis töihin sinne!!
Kalenteri täyttyy taas pikaisesti kaiken maailman koulutuksista ja velvollisuuksista; oon aika monessa mukana, alkaa jo hirvittämään, että mihin kaikkeen sitä itsensä laittaakaan. Vielä olis viikon aikaa pohtia hakeeko yhtä paikkaa vai jättääkö sen roolin muille. Pientä painostusta on tullut, että paperi pitäis laittaa...kukakohan sen tekin mun puolesta? Onx innokkaita??
Naisten salibandyliiga on saatu päätökseen ja parhaillaan käydään neuvotteluja kuka ottaa kenetkin vastaansa. Teen ennakkoa kuhan vastustajat saadaan selville!
Hyvää viikonloppua!

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu