Napakorut...

suoppi22 - 23.04.2007 15.15 - henkilökohtaiset 

Jo on aikohin eletty ku napakorut estävät koululiikunnan!!! Mä en siis oikeesti kestä ku nuo penskat ottaa noita lävityksiä milloin minnekin ja siitäkin pitäis sitten antaa vapatusta liikunnasta "kun se sattuu, ku se on just otettu, et sä tajuu?" Joo en tajuu ja heitin koko napakorujengin pukukoppiin istumaan! En vaan jaksanu kuunnella moista kitinää ja valitusta! Ei voinu kattokaas kuntopiiriin osallistua, MIHINKÄÄN LIIKKEESEEN, ku on se just otettu NAPAKORU!!! Perk...!
Ilmojankin pitelee...vettä tulee vakaana - oli ihanaa olla koirien kans ulkona!!!Palataan huomenna asiaa...

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Lisää mestareita!

suoppi22 - 22.04.2007 08.17 - henkilökohtaiset 

Ruotsin säbäliiga loppui eilen ja mestariksi selvisi naisissa "suomalaisjoukkue" Rönnby. Hienoa, että Virnes, Merikanto, Ahonen ja Piispa saivat meriittilistoilleen Ruotsin mestaruuden-se on aika kova juttu! Onnittelut likoille!!Ottelua on ollut seuraamassa Tukholman Globen hallissa yli 10000 katsojaa! Huikeeta! Siellä ratkaistaankin mestari kertaheitolla, eli yksi peli ja se on siinä!Liekkö tuo sitten hyvä systeemi, en osaa sanoa...?!?
Veljeni on muuten "repäissyt" jälleen kerran ja ostanut ravintolan  mökkikunnastamme!! On se hullu, ei voi muuta sanoo! Kunnassa asuu 3700 asukasta ja 70% niistä on varmaan eläkeläisiä, jotka liikkuu kodin ja K-kaupan väliä kerran päivässä. Meinaan vaan, että mistä se hankkii ne asiakkaat ravintolaansa? Toivotaan pojalle menestystä ja roppakaupalla onnea, että jospa nyt onnistuis ja olis mieluinen työpaikka. Omassa ravintolassa kun ei voi kun itseä syyttää jos ei viihdy!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu