Perillä!!

suoppi22 - 23.12.2006 10.23 - henkilökohtaiset 

7 h 15 min Hki-Oulu väli eilen (22.12). Ei paha! Oli vähän ruuhkaa mutta aika sujuvasti liikenne kulki! Poliiseja oli paljon joululiikennettä valvomassa ja hyvä niin, nimittäin yx Audi kuski ohitteli aika leveesti autoja ja hetken kuluttua se tienlaidassa sakkolappu kädessä (hih,hih,hii!!)!
Maltoin eilen ottaa asiallisesti ja tulin yöpaikkaanikin suht`ajoissa, joten hiukan erilainen olo tällä hetkellä kuin viime vuonna tänä päivänä!! Huh-vieläkin puistattaa se viime vuotinen!!
Oli mukava nähdä vanhoja kavereita ja vaihtaa kuulumisia. Yx ystäväni on Ivalossa opettajana ja keskustelimme siitä millaisia oppilaita siellä on. Hänellä on kokemusta myös Espoon oppilasaineksesta ,joten osasi tehdä vertailua. Yläasteen tytöt ovat kuulemma hyvinkin muodikkaita "Pissiksiä", mutta Lapin pojat ovatkin vaikeampia tapauksia! Eppuhan se osais taas tässä selittää sen, että miksi-se oli niin hienosti eilen kerrottu, ootellaan siis Epun kommetteja, tarina oli nimittäin mielenkiintoinen oikeesti!).
Näin muuten Rositankin eilen, sillä oli hame päällä ja saappaat komiasti , mutta asuun sopimattomat rukkaset oli jääny vissiin edelliseltä laskettelureissulta kätteen...Rosita oottaa nyt bussia Raaheen!
Muuten muutama juttu mikä kuuluu tähän oululaiseen elämään: Täällä on talvella aina joko helevetin pakkanen, hirviä tuuli tai täällä haisee. Toinen: Oululaiset kulukee pyörällä kesät talavet. Eilenki ihimiset kuskas joulupaketteja kottiin pyörän sarvesa! Ihan hirviijjää!
pakko lähtee kiertämään nuo kaupat, siihen ei mee ku se yx tunti!

Kommentoi

Menoo ja meninkii..

suoppi22 - 18.12.2006 21.14 - henkilökohtaiset 

No niin 5 tuntia niistä 12 tunnista on tehty!Jaksoin jopa opettaa koripallon heittoa 7-luokkalaisille tänään: panin peliin porkkanaa-oikeaa heittotyyliä käyttäen kun tekee korin saakin viisi (5) pistettä ja sillä "tyttötyylillä" vaan yhden pisteen! No ei kovin montaa 5 pisteen koria kuitenkaan tullu...höh!
Nuo uudet matot on ihan huiput, ne on melkein yhtä mustat ku nuo koirat niin niiden karvat (karvatupot) ei näy niissä ollenkaan!! Mahtavaa!
Suomen naisleijonat voitti Saksan 11-0! Huh, huh! Aika tasasta! Huomenna ratkeaakin sitten sen turneen voitto ku Suomi kohtaa Ruotsin Tikkurilassa! Meen katsomaan miten tasaista se on!?
Kiipeilyssä ei tänään tullut mitään huippusuoritusta, ennemminkin vaan sormet ihan sikakipeeksi! Ei oikein jaksanu vääntää diagonaalia, eikä mitään muutakaan hienouksia!Porukkaa oli hulluna, kaikki yrittää tsempata ennen joulukinkkua... Mun ei onnex sitä tarvi miettii, en nimittäin oo joulun enkä jouluruoan ystävä lainkaan!! Paan siihen ruokaan niin paljon ketsuppia, että se ei muulle maistukkaan-ja joka joulu kuulen sen saman lauseen: "Tuo se sitten laittaa tuota ketsuppia joka paikkaan!"

Kommentoi

Pakkasta!

suoppi22 - 16.12.2006 17.32 - henkilökohtaiset 

Yläkerran Herra on kuullut mun toivomuksen ja maa alkaa vihdoin jäätyä-Ihanaa!
Salibandyn Suomen Cupin peleistä sen verran, että kylläpä oli jännä miesten peli ja h.....tin p.... naisten peli! Ei Tiikereillä ollu mitään jakoa Erää vastaan. Ex-palaajani A.V heitti köykäsesti hattutempun ja "Fani" katsomossa oli innoissaan!A.V on kyllä huippukunnossa, pakko myöntää!!!
Miesten peli oli Kapasen ja Kukkosen esiinmarssia! Loistavaa peliä, toivottavasti jatkavat samaan malliin, että SSV voittaa mestaruuden!
Käykääpä googlettamassa "anagrammi" ja laittakaa omanne &  kavereiden nimet sinne, saatte hauskoja uusia nimiä ystävillenne! Mun kaveripiirii kuuluu mm: Komenna Neniin, Heikko Harri Manaa, Hitler Haarla! Katteleppa ketä sun kaveripiiriin kuuluu!!

Kommentoi

Päivän laatupalvelut

symbiatch - 13.12.2006 13.20 - henkilökohtaiset yhteiskunta 

Postissa saapui tänään parikin hienoa mokaa. Ensimmäinen oli jätelasku YTV:ltä. Ensimmäisellä rivillä laskua komeilee "vakiotyhjennys joka toinen viikko" ja heti sen alla sitten jäteastiavuokraa 11 viikkoa. Ihan ok, sopii laskutuskauteen. Mutta tämän alla sitten 10 viikon kohdalta tyhjennys. Ei ihan sovi yhteen.

Soitto laskutukseen, sieltä katsoivat että joo-o, noinhan siinä lukee mutta heillä on tiedossa että joka viikko pitäisi käydä. Joku siis ei ollut syöttänyt sopimusta sisään (edellisillä asukkailla oli joka viikko). Asia kuitenkin hoitui samalla kuntoon ja laskunkin korjaavat, eli ei suurta ongelmaa. Ja puhelinnumerokin oli 09 eikä mikään sikahintainen 010/020.

Toinen taas sitten tuli Eläketurvakeskuksesta. Ilmoittivat että saamansa selvityksen mukaan (eivät tietenkään kerro mikä selvitys, keneltä jne) olen tehnyt YELin mukaista toimintaa mutta minulla ei ole YEL-vakuutusta. Ja pitäisi kahdessa viikossa kirjeen postituspäivästä hoitaa heille tieto mistä on otettu tai ottavat minulle moisen. Mielenkiintoista, riittääköhän että otan sen pari kuukautta ennen kirjeen päiväystä, YEL-vakuutus kun on voimassa koko ajan.

Pitää näköjään heille soitella, numero on possuhintainen 010 kylläkin ja tänään ei asiaa hoitava henkilö ollut edes paikalla. Ihmetyttää mistä keksivät tällaisia asioita kun yksinkertainen kysely vakuutusyhtiöiltä olisi kertonut että vakuutus on olemassa. Aiemminkin ovat sekoilleet, että sinänsä kai ei mitään uutta. Rasittaa vain tuhlata omaa aikaa ja vaivaa kun setvii heidän virheitään.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Hiekkakasa sohvalla...

suoppi22 - 10.12.2006 21.45 - lapset 

Olin tänään 1,5 h jouluostoksilla perhehelvetissä! Siellä oli heti klo 12 jumalattomasti porukkaa ja toppatakit -30% urheilukaupoissa! Mietin vaan että paljonkohan ne on alennettu sitten kun oikeesti se talvi tulee???Sain ostettua yhden lahjan muuten!!!
Iltapäivän jääkiekkomatsin jälkeen karvatassut jäi taas kiinni sohvalla löhöilystä!! Tyyny lattialla, sohvalla kasa hiekkaa ja tassun jälki!!! Heti kun PirttiHirmu korotti ääntään koirat hiipi pantterina eteiseen. Siinä sitten ripitin taas (jo kolmannen kerran tällä vikkolla) tästä samasta aiheesta: "Ettekö te ymmärrä, ETTÄ SOHVALLE EI SAA MENNÄ!"
Saa nähdä ymmärtääkö ne jo pikkuhiljaa...Parempi ois!

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu