Tietäis kenet haluais

fou - 29.08.2006 18.16 - ihmissuhteet 

Tää on tosi turhauttavaa kun ei tiedä kenet haluaa, vai haluaako ollenkaan. Jaska se on "paha poika" se on niinkun magneetti joka vetää mua kokoajan sen puoleen. Se on tavallansa pahis ja tunnetustihan mä oon ihan heikkoina niihin se on raju, mutta kumminki se on Jarkon kaveri.. Ei se olis ihan oikeen Jarkkookaan kohtaan jos olisin rupeisin oleen Jaskan kans sen hyvän kaverin, kumminki oltiin yhres Jarkon kans pitkään, mut toisaalta taas Jaskan kautta mä tapasin Jarkon ja kiinnostuin siitä tyhmä kun olin. Jarkko se on niin välinpitämätön se leikkii et se ei välitä kenen kans mä oon, mutta kyllä se välittää onhan tua ny huomattu, mut silti mä vaan tykkään siitä kumminkin oli se millanen tahansa. Jarkko ei ikinä pidä sen lupauksia se ottaa todella päähän, mut Jaska pitää hmm. Ne on niin erilaisia, mut kumminki samanlaasia, minkäs sille voi kun välittää kummastaki, mut ei tiedä kummasta enemmän. Aina jompikumpi tekee jotain tosi tyhmää ei niitä voi verrata.

Sit on tää Markoki se on "kiltti poika", mutta siinä ärsyttää se että kun sen kans on niin sen puhelin piippaa kokoajan sillä noita muijia riittää, no niin kyllä Jarkolla ja Jaskallaki. Marko asuu melkee naapuris se on mun kiltti naapurin poika, joka pitää sanansa aina.

Ainiin ei sovi unohtaa Jyrki poikaa :) se on niin lutunen sil on läväri ja tatskakin (ne vaan on nii ihania ja sille sopii ne hyvin) Mies justiin mun makuun, harmittaa vaan se että se ei oo käyny inttiä, yleensä en huoli ketää semmosia, mut Jyrki on kyllä poikkeus ehottomasti. Kyl me kummakki tieretään tunteemme ja tosi vaikiaahan se on olla aina jossaki kaveri porukan keskellä kun hengataan samas porukas, aina saa olla varovaanen ettei kukaan tajua tai tiiä meistä mitään.

huoh ei mulla tänään yhtään tylsempää oo, eikä sitä varmaa huomaakkaan muuten vaan kirjotellu tänne kokoajan jotain :D 

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu