Kesäillan taikaa..

kebax - 29.06.2007 22.26 - henkilökohtaiset 

Näkymä Katismajan laiturilta Pikku-Munakkaalle.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Lifeblog-lähetys

kebax - 29.06.2007 21.39 - henkilökohtaiset 

Makkaranpaistelua ...

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Juhannusviikko takana!!

suoppi22 - 25.06.2007 18.34 - henkilökohtaiset 

Hellurei ja hellät tunteet! I`m back!
Viikko tuli rentouduttua Himoksella tennistä pelaillen, grillaten ruokaa ja "siskonmakkaroita", kuunnellen musiikkia, lukien, uiden ja löhöillen! Mukavaa oli myös se, että mökkimme ympärille ei osunut teinilaumaa terrorisoimaan meidän juhannusta vaan juuri ne mökit sattuivat olemaan tyhjiä! Koirat nautti nurmikolla kyljelleen maaten, uiden ja isompi käväs naapureilla makkaraakin syömässä! Tuli kotiin kyllä suht`ajoissa, mutta vieraan koiran panta kaulassa!! Kyllä ne näköjään koitakin osaa viettää juhannusta ihan "suomalaisittain!"
Puntarille en oo viel uskaltanu mennä - tarvii varmaan vasta ens viikolla astua siihen, ettei se hajoo (kävästä muutamalla lenkillä sitä ennen...)!
Ihan mukavaa olla taas kaupungissa - sivistyksen parissa. Huomenna alennusmyynteihin on pakko päästä!
Kaverit ovat saapuneet Thaimaasta ja antaneet hyviä vinkkejä joulukuun matkalle! Huippua!! Ei muuta kuin jatketaan ku ehitään...

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Matkalle...

suoppi22 - 14.06.2007 20.03 - henkilökohtaiset 

Kaverilauma löhöilee kuuman kosteassa Phuketissa siemaillen erilaisia raikkaita drinksuja!!!Voih, kunpa olisin siellä!! No, puolen vuoden päästä koittaa mun aika,  muut värjöttää räntäsateessa, lumisateessa tai keskustan kaupoissa etsiskellen joululahjoja muutaman sadan muun kanssa!!HIH,HIH!
Mäkin pääsen matkalle - huomenna kohti Mansea ja maanantaina mökkeilemään Jämsään!Juhannusviikko alkaa maanantaina...tässä vaiheessa mulla tulee aina se eka paniikki, että kesä on kohta ohi, loma on kohta ohi ja työt kutsuu!!On sitä onneksi vielä VÄHÄN jäljellä...
Oon jaksanu urheilla kiitettävästi, lenkkeilly, pelannu tennistä ja kerran eksyin tosiaan puntillekin!! Yks uroteoistani on tällä viikolla lenkki joka kesti 1.02 h ja juoksin Tapanilasta Myllypuroon!! Mä olin niin voimissani, että maratonkin kävi mielessä - onneksi se katos mun ajatuksista melkein yhtä nopeesti kuin se oli sinne eksynytkin!
Joskus (harvoin kylläkin) on sellanen fiilis, että on ihan voittamaton ja pystyis vaikka minkälaisiin urheilusuorituksiin, ihmeellistä!


Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu