2 päivää - ei tää lopu koskaan!

suoppi22 - 31.05.2007 22.23 - henkilökohtaiset 

Tänään oli 9-luokkalaisten kahvitusta, pyykinpesua ja yleistä varastojen siivousta! Vaikka en yhtään normaalia tuntia pitänyt, päivä meni kuin siivillä!
9-luokkalaiset hurmaantuivat meidän luokanvalvojien muoti show:sta. Osalla tuli jo tippa linssiin, sillä päivät ovat vähissä ja vasta nyt he ymmärtävät, että tää kaikki "turvallinen ympäristö, opettajat, koulukaverit" on pian taaksejäänyttä elämää. Varmasti lisää kyyneliä vuodatetaan kevät juhlissa. Itselläkin on loppujen lopuksi aika haikee olo. Kolme vuotta luokanvalvojana ja nyt se taival on takana. Tie on ollut kivinen toisten kohdalla, kaikki kuitenkin saavat päästötodistuksen ja siitä olen iloinen.
Tänään kävin lenkillä ja kyllä oli tuskaista..niin on vaan kunto päässyt rapistumaan!!
Mä kaipaisin urheiluseuraa aamupäivisin, kenellä olis aikaa "urheiluttaa" mua?
"Huoltajalle" isot kiitokset kuvista Tanskan reissusta, oli mukava katsella niitä, KIITOS!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

4 päivää -retkipäivä!

suoppi22 - 29.05.2007 20.00 - henkilökohtaiset 

No niin, sain liikuntapäiväkirjat tänään käteen ja toiseen oli kerätty viikossa 27,5 h liikuntaa! Paljon golfia, joten aika uskottavaa! Toiseen oli kerätty kuntopiiristä - kävelylenkkiin kaikenlaista liikuntaa 36 h ( 3 viikossa)- se oli vähän epäilyttävä, mutta päästin molemmat läpi arvosanalla 5!
Vietimme retkipäivää tänään ja ihmeellistä kyllä 9-luokkalaiset halus Lintsille!Kävivät syömässä siellä makkaraperunat tai ylikalliin heseaterian&jäätelön. Sen jälkeen suurin osa halus lähtee kotiin. Huomasivat varmaan itsekin että rollercoster aika on mennyt jo ohi!
Aloitin oman kunnon kehittämisen tänään (kauankohan tätä intoo kestää?) rullaluistelulla! Mahtava keli ja luistin kulki, mukavaa!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Energiaa

suoppi22 - 27.05.2007 18.56 - henkilökohtaiset 

Tanskan reissun jälkeen oon tuntenut itseni jotenkin tosi energiseksi, tuntuu kuin jaksais tehdä vaikka mitä, paitsi lenkkeillä!! Vaikka flunssa on yrittänyt nitistää mua välillä oon touhunnu kaikenlaista! Liekkö tää valoisuus, kesäfiilis ja pieni breikki työteossa tuonut sitä lisävoimaa??
Perjantaina oli vetelät paskat oottamassa parilla matolla työstä saavuttuani!! Olipa helvetin hauskaa alkaa mattopyykille samantien! Illalla päätin sitten vähän sisustaa olohuonetta uusiks ja kävin ostamassa taulutelkkarin, tv-tason ja olohuoneen pöydän Ikeasta! Niitä koottiin ja ruuvattiin sitten iltamyöhään asti! On ne vaan kivat!
Lauantaina vein vanha romut kierrätyskeskukseen ja siinä samalla matkalla imuroin auton - pari koirankarvaa oli meinaa...!Näin Rasva Rositaa, Sinikkaa ja muita ystäviä pitkästä aikaa!
Tänään sunnuntaina otin projektiksi terassikalusteet: hioin ne, pesin ja maalasin - ja taas kelpaa! Aikamoinen urakka sekin kyllä oli!Lämmintä on tänään piisannu ja nukahdinkin lepotuoliin takapihalle - ihanaa kun kesä on tullut!! Vai onko?
Toivottavasti tämäkin kesä on lämmin, yhtä lämmin kuin viime kesä, olis huippua!

Kommentoi

Viikko koulua jäljellä!!

suoppi22 - 25.05.2007 10.20 - henkilökohtaiset 

Kiirettä on pitänyt sen jälkeen kun kotiin oon tullut! Koulussa saa juosta tukkaputkella; on arvosteluja, arvostelukokouksia, terveystiedon teemapäivää, kevätjuhlaharjoituksia, luokkienvälisiä fudisotteluita jne.jne.Jotenkin tuntuu, että kaikki kasaantuu viimeisille päiville - miksköhän? Osa oppilaista on jo aloittanut keäloman - ei ole reppua mukana, saati kynää tai kumia, no ei se haittaa, tässä alkaa itsekin olemaan niin puhki lukuvuodesta, että IHAN SAMA!

Flunssa iski sitten kisojen jälkeen!! Pitäis päästä vähän urheilemaan, ei oo tullu paljon huolehdittua omasta kunnostan sitten viime kuukausiin! Pakko alkaa säännöllisesti tekemään jotain!!

Veli painiskelee uuden ravintolansa kanssa Pohjoisen pikku kylässä! Kylähullut ovat kuulemma ottaneet mukavasti hänet vastaan ja toistaiseksi sapuskastakin on tullut pelkää positiivista kommenttia!Tänä viikonloppuna siellä alkaa karaokeillat (yleisön pyynnöstä)!! Saa nähdä vetääkö se väkee!!

Osa kavereista on lähdössä heti kesäkuun alussa Thailandiaan pariksi viikoksi lomailemaan - voi niitä onnellisia!! Mulla on vielä muutama kuukausi siihen ihanuuteen!Onneksi kesäloma alkaa viikon kuluttua ja jos te ystävät ette muista montako viikkoa mulla on sitä kesälomaa niin voin sen tässä vielä kerran teille sanoo!! Sitä on 10 viikkoa!!Paljonko sulla on??

 

 

 

Kommentoi

Projekti ohi!

suoppi22 - 23.05.2007 07.26 - henkilökohtaiset 

No niin, tässä on menny palautumisessa jonkin aikaa ja edelleen menee! Ei millään pääse rytmiin!
Kisoista muutamalla sanalla vielä; Joukkueemme oli loppuun asti yhtä positiivinen kuin edellisen kerran kirjoitin. Kaksi kertaa nousimme siis 1-5 tilanteesta tasoihin ja tulihan se voittokin sitten lopulta viimeisessä pelissä Espanjaa vastaan. Pelaajat halusivat todellakin voittaa sen pelin minulle. Olen tyytyväinen että lähdin tähän erikoiseen "projektiin", sain paljon uusia ystäviä, itseluottamista ja opin myös itsestäni uusia puolia. Pelillisesti pelasimme joka ottelun paremmin ja se oli yksi tavoitteistamme!Joukkue kokonaisuudessaan toimi mainioisti (ilman mitään riitoja) ja kaikki oli todella iloisia ja tyytyväisiä kokonaisuudessaan turnauksesta, uusista ystävistä ja valmennuksesta!
Loppubileet kesti kolme päivää ja uskon että joukkueemme jäi monen  kisajärjestän, kilpakumppanin, erotuomarin ja medianedustajan mieliin iloisena, hymyilevänä, ystävällisenä, koko salibandyväen yhdistävänä "tipsy cups" kisan järjestäjänä ja ennen kaikkea COMEBACK JOUKKUEENA!
Olo on helpottunut, mutta samalla hieman surullinen - tuo aika oli hienoa ja olisi todella kiva tavata loistavia tyyppejä vielä jossakin vaiheessa elämää! Toivottavasti siihen avautuu joskus vielä mahdollisuus!


Lue kommentit (3) | Kommentoi

Vappu paketissaan..

suoppi22 - 02.05.2007 12.09 - henkilökohtaiset 


Perjantaina se alkoi ja maanantai-tiistai välisenä yönä päättyi...HUH, HUH! Aikamoista! Eilen sitten ei enää päässytkään minnekään, en ees Kaivariin picnikille!

No pe oltiin pikku porukalla siipiä syömäss keskustassa, otettiin siitä kyytipojaksi pari tuoppia! Rasva Rosita johdatti tätä pikku porukkaa aina Roballe asti, mutta pettymys oli valtava ku kyseinen ravintola oli uusinut täysin kasvonsa (aivan paska paikka) ja siellä oli se tasan 17 ihmistä meidän lisäksi! Mä vähän kokeilin breikki mahdollisuutta siinä baarissa olleessa suihkuhuoneessa (joka on kuulemma rakennettu vaahtobileitä varten), mutta ei se oikein irronnut...
La aamu koitti ja Rasva Rosita oli Kalliossa jo 10 aikaan! Perinteeksi muodostunut aamupala Kallion kantakuppilassa venähti sitten iltaan klo 20 asti! Olipa muuten halpaa tarjota kierros kavereille - 4 siideriä ja kolme kaljaa yhteensä 16.80 e! Ihan huippua! Sinikka halus laulamaan joten siirryimme karaokekuppilaan. Laulaa luikastiin, mutta emme olleet tyytyväsisä äänentoistolaitteisiin - parempiakin on nähty!
Sunnuntain Rasva Rosita oli määrännyt LEPOPÄIVÄKSI, no muut sitä kutakuinkin toteuttikin, mutta itse Rosita oli hukassa?!? Sitä sitten jäljiteltiin, mutta mitään ei kuulunut ennenkuin illalla... Rosita kellui hengissä jossakin, en tiedä missä..!
Maanantaina osa käväs töissä. Illaksi oli sovittu taas kokoontumisajot Kallioon nyyttikestien merkeissä. Mä olin vuorokauden ainakin valmistanut texmex voileipäkakkua ja se oli siis niin hyvää, että vei kielen mennessään! Mun pitäis muuten avata Reseptisivut jossain... "Hyväksi koetut reseptit!"
Tarjoilu oli loistavaa ja hyvät ystävät ympärillä, mikäs sen hauskempaa. Viereiseen baariin siirryttämme jengi alkoi oleen jo siinä kunnossa, että kenenkään suustä ei mitään järkevää lausetta tullut!!
Maanantaina piti sit tosissaan päästä sinne Kaivariin, mutta en päässy sängystä sitten millään... 13.15 vääntäydyin väkisin ylös ja lähden hakemaan sapuskaa. Sen Kiinalaisaterian jälkeen oli naula otsassa jälleen ja ei muuta kuin sänkyyn. Muut vietti picniciä 50000 muun kanssa - et ei meitä varmaan ees kaivattu!!
Mä yhdyn Anderssoniin ja alan laihdutuskuurille! On sen verran paksu olo nyt!!!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu