Yhdeksäs vuosipäivä

symbiatch - 31.03.2007 19.37 - henkilökohtaiset 

Tuossa meni sitten yhdeksäs vuosipäiväkin siitä kun yrittäjästatus tuli hankittua. Monenkohan vuoden kohdalla sitä voi vaihtaa yrittäjä-termin onnistujaksi vai riippuuko asia jostain muusta? :) Kuitenkin tällä tiellä elättänyt itsensä ja muitakin (suoraan ja välillisesti) ja voitollinenkin ollut alusta asti. Joka ei ole ollenkaan vaikeaa - vähän sama kuin laihduttamisessa, tai siis käänteisesti: kulutat vähemmän kuin hankit. Silti kummassakin on ongelmia niin monella. Itsellänikin siinä toisessa.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Joskus kiitostakin

suoppi22 - 22.03.2007 17.44 - ihmissuhteet 

Talviurheilupäivä onnistui loistavasti. Kaikissa pisteissä oli mennyt mukavasti ja kukaan ei loukkaantunut henkisesti tai fyysisesti, ei ees hyväkuntoiset kollegat;)!Saimme kiitosta hyvistä järjestelyistä, se tuntui kivalta!
Muutama päivä sitten juttelin entisten valmennettavien kanssa ja hekin antoivat kiitosta siitä kuinka olen osannut sytyttää pelaajat "puhaltamaan samaan hiileen." Sekin tuntui äärettömän hyvältä, mutta näin se vaan on, että ihmisten arvon tietää ja (suomalainen) tunnustaa vasta kun aika on ohi ja on ehtinyt saamaan hiukan erilaista kokemusta muualta.
Kiitokset kuitenkin Jose, 22 ja köyhän miehen Janina Forstel!!!

Kommentoi

Koirien ulkoilutussää...

suoppi22 - 19.03.2007 16.18 - henkilökohtaiset 

Perkules MIKÄ KELI! Räntää sataa vaakatasossa ja loskaa nilkkaan asti! Aivan mahtavaa ulkoiluttaa koiria!!Helekkari, meni hermot! ja se kun ei siihen pelkään ulkoiluttamiseen lopu vaan sit alkaa se show - pesu! Mun sanat ei vaan nyt riitä sanomaan mitään!
Valitetaan nyt ku vauhtiin päästiin! Jälleen Canal plus on valinnut ottelun pääkaupunkiseudulta; Jokerit - Ilves, viimeksi oli HIFK - HPK, että sellasta! Kärpätkin pelaa, mutta eihän sitä viitsitä Ouluun tai Lahteen asti mennä kuvaamaan!!Tai ne ei varmaan tiedä että Oulussa pelataan lätkää!! Järkyttävän läpinäkyvää OIKEESTI!
Mitähän ne sit tekee ku Kärpät ja vaikka Tappara on finaalissa? Canal plus varmaan lopettaa toimintansa just ennen finaaleja!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Takatalvi yllätti pääkaupunkiseudun

suoppi22 - 18.03.2007 21.00 - henkilökohtaiset 

Mistä vetoo et huomenna on tuollanen otsikko jossakin sanomalehdessä! Mut tää päivä oli kyllä käsittämätön! Aamulla pysty haravoimaan pihaa, mullakin oli pyykit ihan ulkona kuivumassa ja nyt tein lumitöitä ja nostin pyykit, joissa oli ainakin 3 sentin lumikerros, pesuhuoneeseen kuivumaan! Tässä sitä nyt ollaan...krookukset jo nosti päätään mullan alta ja nyt se on lumen peitossa!!
Säbämatsi oli huippuluokkaa ja katsojia mukavasti (519)!! Kentällä ei ollut yhtään "huoraa", yleisö oli tyytväinen omien esitykseen, heitä ei "hävettänyt". Tuomarit hoiti hommansa kunniakkaasti, ne ei ollu "paskoja" ja niille ei näytetty keskisormea!
Tästä lähtien mä meen siis säbänttiä katsomaan enkä lätkää...(ehkä)!

Kommentoi

Koontia viikonlopusta

suoppi22 - 18.03.2007 07.46 - henkilökohtaiset 

Perjantai;
Olin tomerana aamusta ja uin taas oppilaiden kanssa (niitä oli kax peräti)!!!
Töitten jälkeeen siivosin-vallan luutusin lattiat, tamppasin matot ja vein tavaraa varastoon (luistimet jne..).Illalla rentouduin oluen, saunan ja pötköttelyn kera. Uni tuli silmään ennen ku ehdin tv:n sulkea!
Lauantai:
Aamusta ryhdyin tutkimaan miten saisin sen pelikirjan tehtyä, sillä ilmoittauneita oli nolla ku pyysin apua siinä näillä sivuillani, te ette varmaan huomannu sitä sit????(eilen kyllä Tsöppö sentäs kysy ystävällisesti oonko saanu apuu siihen!).Apu oli kuitenkin lähempänän kuin uskoinkaan ja saatiin se almost valmiiksi!Mahtavaa - yx ressi vähemmän!!!
Päivällä kävin nopeesti kaupoilla, juoksutin koirat v-maisessä räntäsateessa, tein ruokaa ja ehdittiin hienosti vielä BLUES-TAPPARA otteluun.Valitsin siis lätkän vaikka lähempänä olis ollu tarjolla THILLER-ottelu Erä-Rupu! Rupu sai horjutettua Keppanan itseluottamusta, mutta kokemus vei voiton jatkoajalla! Blues pelissä oli ekaa kertaa fiilistä; porukkaa oli aika mukavasti ja Mansestakin oli saapunu porkkanapöksyjen kannattajia hirveesti! Muutamia huomioita katsomosta: peli oli sekavaa, tuomari otti roolia ja anto miljooona mintsaa jäähyjä molemmille. Pelaajat kävi kyllä myös ylikierroksilla! Tappara = Pappara, kentällä oli "HUORIA" ja Bluesin peli "HÄVETTI" kannustajiaan. Tuomari oli "PASKA"!Huh, huh mitä kieltä siellä käytetään!!!
Tänään sunnuntaina:
Olis tarjolla säbää, jos vaikka sitä menis nyt katsomaan ja tekis illalla koulujuttuja (jos vaikka jaksais suunnitella jotain tulevalle viikolle!).

Kommentoi

Canal Plus ja heikompien syrjintä jatkuu..

suoppi22 - 01.03.2007 19.37 - henkilökohtaiset 

Oon kirjoittanut tästä jo aikaisemminkin mutta jatkan marmatusta (vaikka se ei auta)!
Tiistaina Canal Plus näytti Lukko - HPK pelin, OK! Tänään torstaina HPK - HIFK pelin, jep,jep! Tyvipäässä käydään kovaa taistelua sillä Kalpa on hiipinyt komen pisteen päähän Ässistä ja tänään juuri nämä joukkueet kohtaavat Porissa. Jompi kumpi näistä joukkueista menee karsintoihin....Mutta, EI näytetään peli jossa haetaan ehkä play off asetelmia!!! Shit, paska & scheisse! Olokoot koko peli!Sapettaa niin pirusti!
Eilen olin raveissa ja poislähtiessäni aloin miettiä, että minkäköhän takia siellä käy 90- tai jopa 95% vain miehiä??? Tytöthän ne on ala - ja vielä yläasteiässäkin hevoshulluja. Vihkoihin piirretään hevosen kuvia, käydään ratsastustunneilla, siivotaan ilmaiseksi pilttuita (niinkuin kummityttöni teki) ja sitten se yhtäkkiä lopahtaa... En mä muista tunteneeni yhtään hevoshullu poikaa koko elämäni aikana, missä ne kaikki muuten on? Tulin hetken pohdittuani siihen tulokseen, että se on se vedonlyönti joka ne keski-ikäiset ukot sinne raveihin saa! Siellä saa rauhassa hellapoliisilta ottaa pari kaljaa ukkojen kesken ja tuhlata rahaa nahkaformuloihin!!Harvemmin akat lähtee mukaan kuitenkaan.
Raveissa oli kuitenkin vaikutusvaltaisia ihmisiä - tai ainakin he pyrkivät vaikutusvaltaisiksi, sillä Marko Björs sekä Riitta Väisänen olivat ostaneet kimppaan lähdön mainokseksi ja heidän ystävät jakoivat auliisti (ruokapalkalla) flyereita tuleville äänestäjille.
Huomenna Tampereelle...!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu