Vielä on lomaa jäljellä...

suoppi22 - 30.07.2007 19.04 - henkilökohtaiset 

Pari viikkoo ja paljon tekemättömiä juttua joita haluais vielä tehdä ennen kuin se arkirutiini astu kuvioon. Tässä muutamia jutskia: Espoon saaristoristely, Pihlajasaaressa perinteinen kesäpäivän vietto, melontaretki, massakentällä tenniksen peluu. Sit sellasia joita pitäis tehdä, mut ei kauheesti huvita: ikkunoiden ja mattojen pesu.Mitkähän noista toteutuu vielä?
Oon ajatellu aloittaa blogissani haastattelut; joten vastatkaa ystävällisesti toverit kun kysymykset luukusta kolahtavat!

Kommentoi

Pohdintaa..

suoppi22 - 28.07.2007 08.59 - henkilökohtaiset 

Tour de France - sucks!! Kuinka moni niistä ei käytä? Mä en kyllä arvosta koko kisaa enää pätkääkään, ei huvita kuulla etapppiajojen voittajien nimiä, tallien nimiä eikä koko hela hoidosta yhtään mitään. Urheiluruutukin keskittyi eilen ajallisesti enennän kertomaan Ranskan ympäriajon edellä kulkevasta mainosletkasta!!!Niissä autoissa saattaakin olla rehellisempää porukkaa kuin itse "päänäyttelijät!"
Thairuoka - rocks! Eilen sain taas aitoa thairuokaa!! Sitä vaan vois syödä ja syödä ja syödä!Käsittämättömä hyvää, ei voi muuta sanoo!
Lenkkeily - in! Kaveripiirissäni aika moni on alkanut/lenkkeilee enemmän kuin aktiiviurheilu-uran aikana (sillloin sitä vihattiin ja siitä yrittettiin laistaa kaikin mahdollisin keinoin). Mäkin oon lenkkeily ihan kiitettävästi! Oon päättänyt hölkätä vähintään 3 kertaa viikossa aina niinpitkälle kuin ilmat sallii (mihinkään lumisateeseen mä en TODELLAKAAN lähe)! Muuten mun pitikin teiltä lukijoilta kysyä hyviä lenkkibiisejä? Tahtoisin uudistaa soittimeni musiikin, niin mitä sinne tulee tilalle? Vinkkejä mitä teilllä soi korvissa??
Syksyn uusi harrastus? Mietin vaan et minkä muun harrastuksen sitä aloittais nyt syksyllä? Kiipeily tulee kuvioon-joo, mut mitä muuta olis hauska kokeilla? Ideoita?

Lue kommentit (7) | Kommentoi

Palautumista viikonlopusta

suoppi22 - 23.07.2007 22.23 - henkilökohtaiset 

Kenellä Ticolaisista tuntui vielä tänään (ma), että on ollut viikonloppuna hunningolla? Mulla tuntui ainakin! Terävänä lähdettiin tennistä pelaamaan, mutta ei helkutti siitä tullut mun osalta mitään, turpiin tuli ja kunnolla!
Ollaan ääneen naurettu Rauhan kanssa Lady M:n paluumatka kommentille; "Aja kaiteeseen niin tärisee!"
Baby S:n & tyttöjen kanssa oltiin metsälenkillä, mutta eksyttiin 7.5 km merkityltä (huonosti merkityltä) reitiltä ja jouduttiin hapuilemaan Paloheinän ulkoilumajalle takaisin epämääräistä reittiä! Ehkä sit ens kerralla! Baby S;n sivupersoona Teuvo Loman lupasi suunnitella hieman "puutarhaa". Käytiin jo Bauhausissa tsekkkaamas tarpeet ja nyt vaan ootellaan piirrustusta ja hyviä kelejä!!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Roskaruokaa lounaalla

kebax - 17.07.2007 11.46 - henkilökohtaiset 

Mopeli ja kuski tankkaustauolla Paasikiventien kupeessa. Arska paistaa. =)

Kommentoi

Dodii

kebax - 15.07.2007 22.35 - henkilökohtaiset 

Vihtoinkin...

Kommentoi

Hyvät kelit....

suoppi22 - 10.07.2007 14.19 - henkilökohtaiset 

Ajatella. etä perjantaista tiistaihin on satanu täällä Pohojosessa!! Hyät kelit tosiaan ja Oulujärvi pääsi näyttämään parhaita puoliaan.. Tää ei oikeesti voi olla totta, että sen kerran ku mä kerran vuodessa tuun tänne "omalle mökille" niin sataa koko ajan!

No se ei meitä suuresti lannistanu, luonto saa viime kesän kuvan kauden takas ja ois toisaan voinu avata sen konepellin, niin oois pissapojan tankkikin täyttynyt ihan ittekseen aika nopsaa!!
Mehän sitten valloitettiin Janoinen Hauki ja syömällä, laulamalla ja breikkaamalla! "Enrique" pisti kyllä pohjat breikissä - otsa lattiassa, pylly pystyssä ja kengät kopisi niin pirusti! "Purilla" alias "ETANA Maastinenkin" näytti breikkitaitojaan vetämällä aitajuoksijan asentoon lattialle! Se kaipais vielä vähän lisää liikettä vaan jatkoksi, siis ihan kokonaista liikesarjaa. Mut oon varma että "Purilla" osaa breikata parin viikon päästä Turussa jo paljon paremmin!"Uuve" pisti jalkaa liikkeelle käsikeinoin ja "Koskimuki" heitti ukemit ja kuunteli loppuilasta jatkoilla "Kekäle biisiä jatkoila Timantissa!
"Johanna Pakonen ja Paula" lauloivat mahtavasti, Sinikka veti piikkikisassa pisimmän korren, salaisuutena oli että se "joi viinaa"! Barbara, tyylilleen uskollisena oli niin rauhallinen, että mä en aamulla ees muistanu sen olleen matkassa ja hämmästykseni löysin sen parvelta nukkumasta "Von Unta- Von Kyljellään!". Aatelista sukua oleva Barbara ei itsekään kyllä tiennyt että missä oli ja oliko siellä itsekkään!
Mä sain kehuja kylän miehiltä (myös Sinikan Mosselta): "Tanssit kivasti ja et oo hullunman näköinenkään!" "Sulla on niin hyvä ääni, että laula mun kanssa tää biisi!"
Kyllä me oikeita hommiakin tehtiin ku sade lakkas abouttiarallaa tunniksi... puusavottaa aiskittiin ja Enrique keikautti paskahuussin pöntön tyhjäksi "Purillan" kanssa! Mahtavaa! Käytiin myös Riippusillalla ja muutamat juoksi morkkislenkkiä!
Mukavaa oli ja hyvät kelit, ens vuonna otetaan uusiksi! Kiitos osallistujille!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Tiukkaa ajankäyttöä!!

suoppi22 - 04.07.2007 20.46 - henkilökohtaiset 

Joo oon kuullu kavereilta tuosta, että mulla pitää olla lomallakin tiukka aikataulu - siis kokoajan jotain tekemistä... Niin se taitaa olla! No tänään oli taas yx niistä päivistä kun olin järjestänyt itselle ohjelmaa. Aamusta menin Stadikalle uimaan ja löhöilin helv... kylmässä ilmassa pyyhkeen sisällä pari tuntii (no, kyllä se aurinko sit loppuajasta lämmitti vähän)!! Sit olikin kiirehdittävä kauppaan kun vieraita oli tulossa ja koiratkin piti jossain välissä ulkoiluttaa... Ehdin mä kaikki tekeen ennen klo 16!!
Huomenna on kampaaja...mitähän sitä tekis tälle päälle??? Täytyyhän sitä hiukset laittaa kuntoon kun lähdetään valloittamaan Pohojosta tyttöjen kanssa! Jotain parempaa päälle ja 80-luvun kiharat, thairuokaa, karaokee ja tankotanssia...Mä en kestä!


Lue kommentit (1) | Kommentoi

Aurinko armas..

suoppi22 - 01.07.2007 22.41 - henkilökohtaiset 

... ei olekaan unohtanut meitä! Ihanan lämmintä ollut kaksi päivää! Mulla on ollu vähän liikaa päällä molempina päivinä, kun oli jo tottunut siihen 15 asteeseen... No mut kiva näin.
Luvattiin ensi viikoksikin poutaa ja ollaan kaveriporukan kanssa lähdössä perjantaina mökkeilemään! Mä ootan sitä hulluna! Ekaa kertaa meidän mökille tulee mun kavereita ilman "Muken" valvovaa silmää - työleiriä se on meille kuitenkin sinne järkännyt, mut ei se haittaa! Kaikki kukaan lähtijät tunttu olevan innoissaa puuhommista ja jopa matonpesusta!! Mä veikkaa et meillä tulee olemaan "ihan kivaa"...
Veli on hälyttänyt jo kylän taksimiehet töihin lauantaiksi ku me mennään valloittamaan veljeni paikallinen pubi! Voi kauheeta - mitähän siitäkin tulee??
Perjantaina "rouvat" rokkas Stadissa ja täytyy kyllä myöntää, että ei sitä aina uskois minkä ikäisiä me JO ollaan (jos seurataan humalakäyttäytymistä)! Mäkin innostuin kahdesta kahvasta (siis luit ihan oikein, liukuoven kahvasta) niin, että vedin tankotanssia!! On se vaan ollu hirveetä kateltavaa, vai mitä Sinikka ja Passi Rosita?
Mä oon muuten unohtanu kertoo, että Rasva Rosita on seuraavat 10 vuotta Passi Rosita, koska se unohti tsekata passinsa ennenku lähti Thaikkulaan ja sehän oli menny vanhaksi!!!
"Höyrypäälle" sattuu ja tapahtuu...

Lue kommentit (3) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu