Ulkoilupäivä

suoppi22 - 27.01.2008 21.35 - henkilökohtaiset 

Ihan aurinkoinenpäivä houkutteli ihmiset ulkoilemaan tänään. Fiilis oli keväinen, ihana kerrassaan! Lisää tällaisia päiviä!
Muutenkin mieli alkaa virkistymään, sillä lomat (hiihto-, pääsiäis- ja kesäloma) ovat ihan hollilla ;). Kaikkea kivaa odotettavissa: Siipiä syömään ens perjantaina, seuraavana viikonloppuna Hockey Game ja ehkä koulutus ja sitten on viiskymppiset Tampereella..siitä käynnistyykin hiihtoloma! Jipii!

Kommentoi

Naapurissa jynssätään!

suoppi22 - 22.01.2008 20.35 - ihmissuhteet 

Mummon kamat on muutettu! Minne lie mummo meni, toivottavasti pääsi hyviin "käsiin" ja saa seuraa. Uusi naapuri on mummon joulukortin mukaan 40-vuotia mies. Eilisestä lähtien siellä on noin nelikymppinen nainen ja mies siivonnut ja kolistellut. Jännittää kuka siihen sitten asettuu...
Kävin rauhan kanssa kössiä pelaamassa ja huomenna ajattelin osallistua oppilaiden kanssa kuntonyrkkeilyyn. Pikku hiljaa saada taas jäseniä liikkeelle. Lenkkeily ei kyllä innosta nyt yhtään, mut nuo pallopelit kylläkin. Kukakohan jaksais järkätä jonku salibandyjoukkueen ja sille vuoronkin? Olis kiva pelata säbää... tehkää joku jotain!!

Kommentoi

"Junassa on hauska matkustaa"

suoppi22 - 21.01.2008 21.28 - henkilökohtaiset 

Kaks asiaa ei ole muuttunut "junailussa"; se järkyttävä kusenhaju vessassa (vaikka ne vessat ovat pendolinossa ihan nykyaikaiset ja helkkarin kallis ravintolavaunun tarjoilu!! Muutenhan se oli kiva kokemus; 6 h Ouluun ja pc paikka. Kattelin "Pelastajat"- sarjaa ja luin kirjaa, mukavasti meni aika.
Kiirettä piti et ehti parin päivän aikana taas kaikkia näkemään ja katteleen pari peliäkin.
siskon ylläribileet meni loistavasti siihen asti ku oltiin meidän perheen kesken, mutta kun ovesta alkoi lappaamaan siskon miehen 9 sisarusta lapsineen, keittiössä oli säpinää! Vartissa tehtiin kakku (kakkupohja oli valmiina) ja voileipäkakku - ja taas oli tarjottavaa. Lapsille haettiin kaupasta keksiä, jäätelöä ja limua! Sisko oli niin yllättyny että liekkö vielä tänäänkään selvinny? Oikein mukava viikonloppu ;)

Kommentoi

Viikonloppuna Pohjois-Suomeen

suoppi22 - 15.01.2008 18.49 - henkilökohtaiset 

Niin...onko siitä jo reilu puoli vuotta kun oltiin porukalla Oulujärvellä nauttimassa hyvistä keleistä?!?! On aika lähtee moikkaamaan äiskää ja viedä Thaimaan tuliaiset. Sisko ja veli saapuu sunnuntaina myös Thaimaasta. Ollaan järkkäämässä siskolle yllätys 50-vuotis bileitä... Se kun luuli päässeensä karkuun niitä. Heh!
Oon yrittänyt tosissaan kääntää ajatuksia postiviiseen suuntaan ja saada taas rytmistä kiinni, mutta kai tää åpimeys koittaa vaan vetää mieltä tummaksi jatkuvasti. Pineiä piritymisen merkkejä ehkä ilmassa; olin eilen Pakosen kans uimassa ja tänään siivosin oikein kunnolla. tytötkin ovat saaneet kylvyn! Kyllä tää tästä; hiihtoloma kolkuttaa kohta ovelle ja kaikkee muutakin kivaa on tiedossa!!Pää pystyyn vaan ja rytmistä kii - täältä tullaan kevät!

Kommentoi

EVVK!!!

suoppi22 - 07.01.2008 21.00 - henkilökohtaiset 

Työt alko, hitto et otti eilen niin paljon päähän. Olin niin huonolla tuulellakin et ei mulle voinu sanoo sanaakaan ku olin jo räjähtämispisteessä.
Niin, mitä sit oon tehny tässä Thaimaan reissun jälkeen...Palautunu, on väsyttänyt ihan hulluna. Shoppaillu alennusmyynneissä. Palellu. Mua on palellu siis ihan hulluna sen matkan jälkeen, toki ilmatkin on ollu aika viileet-pohjoistuuli, helkkarin kylmä viima.
"Teuvo" oli ansiokkaasti selviytynyt täällä tyttöjen kanssa ja oli ollu kuulemma "terapeuttista ja kivaa". Tota on ollu hankala ymmärtää, sillä toisella koiralla alkoi vielä juoksutkin...Nyt niillä on molemmilla. Tänään katkes fleksikin kun toinen tytöistä lähti poikakoiran perään...mulla koukkusormi jäykisty ja hampaat melkein katkes!!
Isosisko täytti eilen pyöreitä vuosia, se on siellä Thaimaan lämmössä juhlistamassa...on siellä pari muutakin-rexi ja kollega. Parin kaverin kanssa ollaan puhuttu, että vallan mainiosti kävin sellanen oloneuvoksen elämä nyt; shoppailis, matkustelis ja urheilis. Aasinsillan kautta asiaan; Kun mulla oli tuo Thaimaaprojekti et jaksoin kovasti urheilla, niin minkä tavoitteen mä otan nyt? Ei oo mitään tavoitetta, eli ei siis hirveesti huvita. "Etana" repi mua viime viikolla urheilemaan, mut miten sitä nyt pääsis liikkeelle kun työtkin painaa päälle, kertokaas se!!
Ahosen janne on muuten ihan kuningas; että se meni voittamaan koko mäkiviikon!! En olis uskonut vielä 2 viikkoo sit et siellä kukaan suomalaisista törröttää palkintopallilla, saati sitten korkeimmalla.


Lue kommentit (8) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu