30.09.2006 klo 11:45

kiiaaurora - 30.09.2006 12.08 - terveys 

Viime yö meni hyvin vai uskaltaakohan sitä edes sanoa ääneen saati sitten ajatella. Aina, kun luulen, että kaikki alkaa taas sujumaan, niin kaikki kaatuu käsiin. Ehkäpä näin oppii elämään päivä kerrallaan, ja sehän olisi erittäin suuri juttu opeteltavaksi!
Olen kai aina ajatellut, että elämässä on opeteltavia läksyjä. Se asia on päässyt unohtumaan sitten teinivuosien angstin. Silloinhan olin aina hieman masentunut. En muka ollut tarpeeksi hyvä tähän maailmaan. Kaikenlaista paskaa sitä tulee ajateltua, kun mieli myllertää. Niinkuin nytkin. Seikkailen netissä päivät pitkät ja etsin vastauksia tähän pahaan oloon, ihan kuin ne oikeasti sieltä löytyisivät. No siellä kuitenkin oli tämä päiväkirja ajatus, joten tässä sitä ollaan.
Niin siitä eilisestä...En uskaltanut ottaa illalla saunasiideriä, kun ajattelin, että liika energia veisi sitä yöunta. Eli niinkuin sanoin kaikkea sitä tuleekin ajateltua (syytettyä???) Eihän minussa mitään vikaa ole vaan siinä ja siinä....Ainakaan nyt en turhaan parjaa itseäni! Heh, näinhän minä opin uusia asioita joka hetki. Pitää varmaan kirjoitella säännöllisesti tänne niin ehkäpä tästä oikeasti on apua.
Ajattelin pyytää Paulaa kävelylle tänään. Pitää nyt muistaa se liikunta, sillä varmasti siitä on apua useallakin tavalla. 1. Nämä kilot sais jo häipyä (Aaarrrrrgggghhh!) 2. Ahdistaminen saisi myös loppua (se alkaa jo rasittaa ihan tosissaan) 3. Unirytmi saisi normalisoitua (olen aina rakastanut nukkumista ja nyt se ei onnistu =>ahdistaa=kts. kohta 2.) Sitä paitsi olo on pirteämpi, kun käy ulkona kävelyllä, eikä aina istu sisällä netin edessä. MUISTA TÄMÄ!!!! Tiedän itsekin, että minä "unohdan" sen kuitenkin ja laiskuuttani löhöän sohvalla tai istun tähän tietokoneen ääreen. Se on muka helpompaaa.....Tässä olis taas palautteen paikka. Älä hauku itseäsi! Kyllä sinä yrität ja välillä onnistut. Muista vaikka tammikuuta 2005!
No lopetan tältä ensimmäiseltä kerralta. ei nimittäin tule muuta mieleen kuin: lapsille pitää laittaa ruokaa. Eli seuraavalla kerralla sitten.

Kommentoi

Igglon käytettävyyttä

tatipensio - 27.09.2006 09.58 - asuminen 

Igglo tarjoaa "hiljaisen myynti-ilmoituksen" mahdollisuuden. Tällöin siis voi merkitä asuntonsa mahdolliseksi myyntikohteeksi ja jos ihmiset ovat kiinnostuneita, he voivat kysellä tästä Igglolta. Järjestelmässä on kuitenkin hieman pieniä mokia.

Asunnosta voi kirjoittaa kuvaustekstin. Teksti otetaan sellaisenaan HTML-koodin sekaan, sieltä vain poistetaan kaikki HTML-tägit. Voitte arvata miten käy jos käyttäjä yrittää kirjoittaa siististi kappalejaotellun tekstin kuvaukseksi. Esimerkiksi tämä ilmoitus. Katsoo lähdekoodia niin teksti on nätisti sijoiteltu. Katsoo sivua ja tekstistä ei saa mitään selvää. Ja Igglolle tästäkin on ilmoitettu, he eivät vain välitä (kun eivät saa rahaa?).

Myöskin jos myyjä valitsee omalta sivultaan "kyllä, Igglo voi ottaa yhteyttä asunnon myynnistä", tästä menee viesti heille kyllä perille mutta viestissä ei tietenkään lue mistä kohteesta on kyse! Sehän olisi liikaa vaadittu tietysti.

Kiitoksia tuttavalle joka näistäkin vihjaisi.


Niin ja jos joku kaipaa moista 80 neliön nättiä perheasuntoa kauniilla paikalla Vantaan Myyrmäessä, tuttava on tuota tosiaan myymässä. Voin välittää yhteydenottoja kunnes tulee julkiseen myyntiin jotain kautta.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Swingistä dataa

kebax - 20.09.2006 14.45 - golf 

Kommentoi

Lopun alku on käsillä

kebax - 19.09.2006 18.04 - golf 

Kausi, siis kotimainen sellainen, alkaa pikku hiljaa valua ohitse. Kelit kylmenee eikä taho oikein edes nähäkään. Hallikauden valjut sähkövalot siintävät jo mielessä; ankeaakin ankeampi talvi tekee tuloaan. Vielä ehtisi kuitenkin hieman pelaamaan jos oikein sitä haluaisi.

Kauden saldo ei vaikuta hullummalta jos sitä oikein vaan osais tulkita. Vapaus arvoida suorituksiaan tämän harrastuksen osalta etu jota harrastaja ei kyllä ymmärrä alkuunkaan. Miksi voisikaan kun lajista ei ole edes pienintäkään hajua.

Nyt voisi olla hyvä hetki alkaa pohjustus uuteen kauteen. Pelaaminen välttävissä tai oikeastaa heikoissa olosuhteissa tuskin tyydyttää muuta kuin pohjatonta pelihimoa. Harjoittelun kantilta keli ei ole mitenkään mahdoton varsinkin kun sitä nyt saisi tehdä ulkosalla. Saisi ja saisi. Miksi muka ne parhaat kelit on pyhitettävä pelaamiselle?

Pelaamista tai harjoittelua, sama se. Nyt on syytä mennä ulos kun siihen vielä kykenee. Huomenna voi asiat olla jo aivan toisin.

Kommentoi

Hevimetalli -en saa selvää!

guy2cool4you - 11.09.2006 00.23 -

Upeaa, erehdyin äskettäin katsomaan MTV:tä, joka itsessäänkin on jo suunnaton virhe, ja seurasin Headbangers Ball nimistä ohjelmaa. Yhtye, jonka nimeä en enää muista, soitti kappaletta videossa joka kuvastaa mielestäni hyvin hevimetalli-musiikkia.

"Heavy metal eli hevimetalli on hyökkäävää ja raskassointista rock-musiikkia, johon kuuluvat tyypillisinä piirteinä vetävät rytmit, voimakkaasti vahvistetut kitarat ja monesti myös synkeät teemat." -Wiki

Yhtye soittaa laitakaupungilla jonne on ajanut nuori mies ystävättärensä kanssa kalliin näköisellä mersulla. Yhtyeen jäsenet päättävät sitten soiton lomassa tuhota auton siihen paikkaan metalliputkilla ja tiiliskivillä. Niin sitten käy.

"Musiikki" oli korvia raastavaa kitaran hakkausta ja laulu kuulosti lähinnä oksentamisen ja karjumisen välimuodolta. Kävin vierailemassa yhtyeen kotisivuilla ja en löytänyt ainuttakaan mielipidettä. Miksi yhtye soittaa ylipäätänsä, jos heillä ei ole mitään sanomaa? Laulun sanoista ei saa missään tapauksessa saa selvää. Hmm, jaa-a vaikea arvata motiiveja. Eivät saaneet töitä mustissa vaatteissaan lähimarketista, joten oli pakko soittaa musiikkia josta ei soittovirheet kuulu läpi.

Ylipäätänsä kaikki hevimusiikki on roskaa ja hyväksyisin jos en ikinä enää kuulisi sitä. "Synkeät teemat" voisi mielestäni vaihtaa kitaran viemiseen kaatopaikalle ja "vetävät rytmit" voisi vetää vessanpöntöstä alas lauluäänen säestämänä. Oikeasti, jos ette osaa laulaa älkää nyt ainakaan ryhtykö heviyhtyeen laulajaksi.

Kaiken lisäksi hevarit luulevat olevansa muita älykkäämpiä ja valveutuneempia. Se että pukeutuu mustaan ja kasvattaa pitkät hiukset tekee miehestä vain halvan kopion naisesta hautajaisissa. Hevimusiikki -en saa selvää sanoista, miksi kuuntelisin?

Hajottakaa tärykalvonne...

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Saunalahti tekee sen helpoksi

symbiatch - 07.09.2006 09.19 - laajakaista 

Liittyen Elisa tekee sen helpoksi -juttuun pitää nyt kertoa myös seuraavasta nettitoimittajasta. Päädyin ottamaan Saunalahden kun sieltä on puhelinliittymää ja muutakin ja hinta on sama kuin Elisalla mutta nopeus ulospäin tuplat. Tiedän varsin hyvin että samaa firmaa ovat, mutta onneksi vielä eri tulosyksiköitä. Toiminta siis voi olla hyvin erilaista.

Tilaus netistä sisään, huomasin vasta jälkikäteen että 39 euron avausmaksu. No, eipä se nyt iso ole jos netti toimii ja tulee järkevässä ajassa. Heti tilauksen jälkeen näkyy webissä tieto missä mennään, oikein mukavaa. Elisalla annetut tunnukset heittivät vain "tilapäinen virhe, yritä myöhemmin uudelleen"-tyyppistä herjaa vaikka yritti milloin. Eivät kai toimineet ennen toimitusta, jos sittenkään.

Menee hetki, sitten näkyy jo että luottotietotarkistus tai vastaava on hoidettu. Tulee jopa sähköposti ja tekstiviesti päivän sisällä, kertovat että todennäköisesti 6.9. asennetaan. Kolmisen viikkoa, niin luki sivuillakin. Kai sen kestää.

6.9. tulee, mitään ei vielä kuulu. Pidän ADSL-reitittimen kytkettynä jos se auttaisi asentajaa varmistamaan toiminnan kun itse en ainakaan kotona ehdi olla jos siellä jotain pitäisi tehdä. Ei kuulu päivän aikana mitään.

Kotiin päästyäni katson reititintä, ei mitään eloa. Kellokin yli neljä. Eikä mitään viestiä suuntaan eikä toiseen asennuksesta. Ainahan on mahdollista että asennusaika heittää, mutta Saunalahti on yleensä hyvin ilmoitellut moisista.

Kokeilenpa sitten toiseen pistokkeeseen. Ja yhteys aukeaa. Asennuksesta ei vain lähetetty mitään vahvistusta mutta se on tehty. Ja täysin ajallaan. Näin sitä pitää. Pitänee lähettää positiivista palautetta, sitä varmasti saavat aivan liian vähän.


Itse modeemin (Siemens SpeedStream 5450) konffaus sitten olikin aivan toinen asia, siitä kirjoitan vielä lisää. Argh grr!

Lue kommentit (5) | Kommentoi

---

fou - 01.09.2006 14.48 -

laitoon tos justii perunat kiehumahan ja unissani en vielä huomannu katsoa että perhana levyhän on kuutosella :/ njuu muutenki kaikki ottaa vastaan tänää. Issee skitsoo jostain ihme reissusta, josta on jo aivan sika kauan, ei ois pitäny tulla kotia tänään varmaan ollenkaa vaan jäädä kämpille.. Olin taas eileen yöllä Jarkon vieres nukkumas, jotenki vaan tuntuu turvallisemmalle ja mukavalle nukkuu jonkun kans, ettei tartte yksin nukkua.. Se oli vaihteeks mukava, kaiken sen vuodatuksen jälkeen mitä se taas pyyteli tuhat kertaa anteeks ja semmosta. Sais kyl jo olla pyytelemättä mitään, ärsyttää toisaalta.. äh ajatus katkee kokoajan kun ei saa olla rauhas, tuun sitte rauhallisempana hetkenä kirjottaan..

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu