Tallinnassa tutustumassa rautakauppojen hintoihin

mjormana - 31.07.2007 12.47 -

Tässä odotellaan kotiin lähtöä Tallinnan D-terminaalissa. Tarkoituksena olisi astua Tallinkin uusimmalle alukselle Star'lle

Eilen tuli käytyä paikallisessa K-rautakeskon liikkeessä tekemässä hintakartoitusta pintamateriaaleista ja tarvikkeista. Pikaisella tutustumisella hinnat vaikuttivat huokeammilta kuin Suomessa. Kotona pitää tehdä tarkemmat laskelmat kannattaako reissu tehdä vai haetaanko ne ihan lähi rautakaupasta. Laitan laskelmista tietoa tänne jahka saan ne tehtyä.

Käytiin samalla reissulla myös tutustumassa Tallinnan eläintarhaan. Harmittavasti siellä loppui akku puhelimesta eikä kaikista eläimistä saanut kuvia. Mielenkiintoisimmat oli tietenkin kierroksen loppupuolella. Tuossa ylempänä olin kuva suuresta ja julmasta sudesta valmiina hyökkäämään varomattoman turistin kimppuun. Tai sitten ei :) En kyllä aikaisemmin edes tiennyt että Tallinnassa on edes eläintarhaa.

Kommentoi

Vielä on lomaa jäljellä...

suoppi22 - 30.07.2007 19.04 - henkilökohtaiset 

Pari viikkoo ja paljon tekemättömiä juttua joita haluais vielä tehdä ennen kuin se arkirutiini astu kuvioon. Tässä muutamia jutskia: Espoon saaristoristely, Pihlajasaaressa perinteinen kesäpäivän vietto, melontaretki, massakentällä tenniksen peluu. Sit sellasia joita pitäis tehdä, mut ei kauheesti huvita: ikkunoiden ja mattojen pesu.Mitkähän noista toteutuu vielä?
Oon ajatellu aloittaa blogissani haastattelut; joten vastatkaa ystävällisesti toverit kun kysymykset luukusta kolahtavat!

Kommentoi

Sekosin - hankin Macin

symbiatch - 30.07.2007 06.50 - IT-ala 

Nyt se sitten tapahtui. Hetkellinen mielenhäiriö iski (taas) ja hankin Macbookin. Pro olisi ollut tietysti parempi, mutta en uskalla tunkea moista rahamäärää kun ei ole mitään tietoa miten moisen kanssa pärjää. Mieluummin laittaisin saman summan kunnon PC:hen jossa olisi jopa tuttu ja turvallinen 1920x1200-resoluutio (MBProssa vasta 17" versiossa moinen ja sellainen on ihan liian iso.)

Applen mainontaa sivuilta katsellessa ärsytti kyllä kovasti uho. Kun on seurannut miten monella OS X kaatuilee ja monia asioita on joutunut tekemään vaikeasti, en todellakaan usko väitteitä aina toimivasta ja helposta järjestelmästä. Ja kun itselläni ei ole mitään ongelmia PCiden kanssa kuukausienkaan päälläolon jälkeen, ei aikani kulu "PC-koneiden ongelmien selvittämiseen." Joten sinänsä en kai kuulu Applen kohderyhmään. Eikä varsinkaan iPodia tule ennen kuin se tukee WMAta, jona iso osa musiikistani on.

Nyt sitten meneekin hetki kun yrittää tajuta miten tämä toimii. Monia kivoja asioita on jo tullut vastaan, mutta ei tämä ihan "se vaan toimii"-tasoa ole. Mukavia huomaamiani asioita muutaman tunnin käytöllä:

 • touchpad tunnistaa kaksi sormea
 • kahden sormen napautus on toinen nappi
 • kahden sormen vieritys on nätti
 • monet asetukset tulevat voimaan heti
 • nukkutilasta tulee nopeasti ylös (PC:nikin tulevat mutta tämä on vielä hieman nopsempi)
 • vakiona dockissa ei maximize-efektiä eikä genie-efektiä ikkunoissa ;)

Mutta niitä ikävämpiä asioita:

 • melko ruma muovilelu
 • muovi sähköistyy ja imee kaikkea roskaa itseensä
 • näytön katselukulma on aika pieni
 • ikkunoita voi suurentaa vain oikeasta alakulmasta
 • valikot yläreunassa, joutuu liikuttamaan kursoria paljon enemmän
 • touchpad tuntuu välillä tökkivän, pitää kokeilla johtuuko vahinkotökkifiltteröinnistä
 • nuolinäppäimet ihan liian pienet
 • vaatii aloituksessa puhelinnumeroa ja osoitetta jne jotka eivät kuulu pätkääkään Applelle tai koneelle
 • en heti keksinyt miten dialogeja jne saa suljettua helposti, looginen esc ei tee mitään
 • GPRS-netti tuntuu paljon tahmeammalta kuin PC:llä, tulee välillä nimipalvelinvirheitä ja vaikka mitä. PC:llä ei tule.
 • Mail ei kerro yhtään mitä se tekee, olen tässä odotellut tunnin että se saisi inboxin haettua mutta se vaan tonkii muita laatikoita ja ihmettelee. Ehkä enemmän kiinnostaisi kuitenkin tulleet postit
 • softien taustalle jääminen vaikka kaikki ikkunat sulkee on vähän outoa, varsinkin kun näkyvät omppu-tabissa
 • omppu-tabilla ei pääse saman ohjelman eri ikkunoihin, pitää opetella tuohon näppäinyhdistelmä (löysin jo jonkun jolla pääsi avoimia ikkunoita vaihtelemaan, mutta se ei ole tarpeeksi kätevä)
 • Safari on aika kauhea, piti ladata Firefox heti kun ei sivut aukea ollenkaan
 • Firefox ei aina näytä sivuja kuten pitäisi (en tiedä miksi, satunnaista), osoiteriville jää kursorista mustia raitoja kun joutuu vierittämään tekstiä jne
 • avaan system preferences, laitan sen pieneksi. avaan Firefoxin. omppu-tab sysprefsiin, mitään ei tule ruutuun. valikossa ei ole aktiivisena valinta jolla saisi ikkunat näkyviin. valitsen "piilota muut" ja firefox katoaa mutta mitään ei näy. pitää dockista painaa sysprefsin ikkuna ylös. epäloogista (joku kertonee miten tämä oikeasti toimii?)
 • Firefoxin tab ei näköjään halua mennä järjestyksessä valintoja, tässäkin kun kirjoittaa on tekstikentän alla listbox ja lähetä-nappi, silti tab vie osoiteriville eikä listboksiin...
 • iSync tuhosi kännykästä kalenterimerkintöjä kun ei voi sanoa "anna olla kaikki vaikka big bangista maailmanloppuun"
 • kone kuumenee paljon, varsinkin jos lataa ja käyttää samaan aikaan
 • en löytänyt näytön kirkkauden säätöä näppäimistöltä
 • näytön kirkkaus himmeimmilläänkin liian kirkas pimeässä käyttämiseen
 • en löytänyt Mailista mitään säätöä minkänimiseen kansioon laitetaan sent, drafts, junk jne. tämäkö on sitä monipuolisuutta ja "mukana tulevat softat riittävät kaikkeen"?

64-bittisyydestä höpistään vain G5:n suhteen, onko OS X siis 32-bittinen Intel-alustalla vai onko itsestäänselvää että se on 64-bittinen, joten ei kannata asiasta edes puhua?

En tietenkään puutu asioihin kuten "kaikki tutut Ctrl-näppäinyhdistelmät ovat nyt Omena-yhdistelmiä" koska se ei ole oleellista ja on normaalia että eri järjestelmissä on erilaisia pikanäppäimiä.

Pitää nyt tutkailla ja asentaa Bootcamp jne että pääsisi oikeasti tekemään töitäkin ;) Ja tietysti tutkailla XCodea, viimeksi kun katselin sitä webistä se näytti aika karkkipaperilta eikä oikeasti tehokkaalta työympäristöltä mutta ehkä yllätyn.

Niin ja kännynetti ei tosiaan mennyt "senkun vaan paritat laitteet ja sanot että nettiin"-tyyliin. Jos Nokialaisessa ei ole asetettu modeemikäyttöön AP:ta, ei tietenkään yhteyttä tule. Ja mistään en löytänyt asetuksia joissa voisi säätää mitä komentoja modeemille lähetetään ennen soittamista. Ei hyvä.

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Vauvasta tuli muotovalio

symbiatch - 29.07.2007 10.44 -

Kauhea sade ja raekuuro aloitti päivän rumasti Porissa mutta sentään vauvasta tuli muotovalio ja sai ensimmäisen cacibin. Nyt sitten vaan kiertämään pohjoismaita...

Kommentoi

Pohdintaa..

suoppi22 - 28.07.2007 08.59 - henkilökohtaiset 

Tour de France - sucks!! Kuinka moni niistä ei käytä? Mä en kyllä arvosta koko kisaa enää pätkääkään, ei huvita kuulla etapppiajojen voittajien nimiä, tallien nimiä eikä koko hela hoidosta yhtään mitään. Urheiluruutukin keskittyi eilen ajallisesti enennän kertomaan Ranskan ympäriajon edellä kulkevasta mainosletkasta!!!Niissä autoissa saattaakin olla rehellisempää porukkaa kuin itse "päänäyttelijät!"
Thairuoka - rocks! Eilen sain taas aitoa thairuokaa!! Sitä vaan vois syödä ja syödä ja syödä!Käsittämättömä hyvää, ei voi muuta sanoo!
Lenkkeily - in! Kaveripiirissäni aika moni on alkanut/lenkkeilee enemmän kuin aktiiviurheilu-uran aikana (sillloin sitä vihattiin ja siitä yrittettiin laistaa kaikin mahdollisin keinoin). Mäkin oon lenkkeily ihan kiitettävästi! Oon päättänyt hölkätä vähintään 3 kertaa viikossa aina niinpitkälle kuin ilmat sallii (mihinkään lumisateeseen mä en TODELLAKAAN lähe)! Muuten mun pitikin teiltä lukijoilta kysyä hyviä lenkkibiisejä? Tahtoisin uudistaa soittimeni musiikin, niin mitä sinne tulee tilalle? Vinkkejä mitä teilllä soi korvissa??
Syksyn uusi harrastus? Mietin vaan et minkä muun harrastuksen sitä aloittais nyt syksyllä? Kiipeily tulee kuvioon-joo, mut mitä muuta olis hauska kokeilla? Ideoita?

Lue kommentit (7) | Kommentoi

Pre-v0.4.7 released with polyglottism

mirggi - 27.07.2007 18.12 - mobiili 

I've released a pre-version of 0.4.7 which has only a language selection added at the moment. The menus don't work so don't mind them :)

3rd edition
2nd edition

Please correct all errors in languages and submit more translations. Especially Estonian is probably quite buggy since I don't really speak it, but had to try...

Lue kommentit (7) | Kommentoi

Kapoeiraleirillä

kebax - 26.07.2007 21.26 - musiikki 

Päivänsäde tutustumassa brasseihin.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Tuloskortti Hugolta

kebax - 26.07.2007 20.23 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: Tuplansävyinen (jälleen) sateen osittain kastelema tukalan nihkeä iltaysi. Kierroksen kohokohta viimeisellä reijällä isopattisanturilla täydellä swigillä märältä nurmelta bunkan yli lyöty kymmenmetrinen pomppu. Kierähti vaan perkele kupista ja metristä kahen putin bogi, mutta hyvä lobi.
Sait 16 pistettä yhdeksällä reiällä!
Pelasit bufferiin, tasoituksesi 24,1 pysyy ennallaan.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 5 4 4 4 3 3 4 3 4 34
Pituus 535 276 244 319 187 153 263 162 367 2506
Hcp 1 9 11 5 7 13 17 15 3
Tulos 8 5 5 7 5 4 6 5 5 50
Pisteet 1 3 2 1 2 2 1 1 3 16
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 26.7.2007
Kenttä: Aulanko Golf (AGK) - Hugo
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24,1
Pelitasoitus: 28

Kommentoi

Translation table, please help

mirggi - 26.07.2007 14.43 - mobiili 

Don't send any more translations yet! I will try to get all strings out and into a text file that you can translate and send back. That way it'll be a lot easier than to type the texts here.

Here are some of the strings in the software. If you want to help in translating, please add a comment and tell me which language it is and which string is which. I'll update this table with the strings and new translatable things as they come up. I'll handle Finnish myself :)

I'm naturally also interested in languages not in this table (German, French, Polish, whatever), so please send translations in any language you know.

EnglishRussianSwedishFinnish
ConnectСоединитьAnslutYhdistä
DisconnectРазъединитьKoppla frånSulje yhteys
SettingsНастройкиInställningarAsetukset
Copy textКопировать текстKopiera textKopioi tekstiä
Paste textВставить текстKlistra in textLiitä tekstiä
About mIRGGIО программеOm mIRGGITietoja mIRGGIstä
ExitВыходAvslutaPoistu
CopyКопироватьKopieraKopioi
CancelОтменаAvbrytPeruuta
SelectВыделитьVäljValitse
Join channelЗайти на каналGå in i kanalenLiity kanavalle
Close windowЗакрыть окноStäng fönstretSulje ikkuna
New channelНовый каналNy kanalUusi kanava
Resolving server address...Selvitetään palvelimen osoitetta...
Connecting to server...Соединение с сервером...Yhdistetään palvelimeen...
Do you want to quit?Vill du avsluta mIRGGI?Haluatko poistua ohjelmasta?
X joined channel YX liittyi kanavalle Y
X left channel YX poistui kanavalta Y
X signed offX poistui
Connected to serverYhteys palvelimeen saatu
Disconnected from serverYhteys palvelimeen katkennut
Input new nickAnna uusi nimimerkki
X is now known as YX on nyt nimimerkiltään Y
X set the topic to YX asetti otsikoksi Y
LanguageSpråketKieli
NicknameNimimerkki
Nonetyhjä
UsernameKäyttäjänimi
RealnameOikea nimi
ServerPalvelin
PortPortti
PasswordSalasana
AutojoinAutojoin
Quit messagePoistumisviesti
Font sizeKirjasinkoko
Character setMerkistö
Use T9?Använda T9?Käytä T9:ä?

Lue kommentit (37) | Kommentoi

Tarjouksia

mjormana - 25.07.2007 22.52 -

Jaaha... Ei ole helppoa tämä blogin pitäminen kännykällä. Kirjoitin äsken pitkän tarinan ja melkein kun sain sen valmiiksi... Painoin vahingossa punaista luuria ja koko tarina katosi. Nyt vittutta.

Lyhyesti mitä olin kertomassa: runkopakettitarjouksia tuli käytyä metsästämässä. 3 saatiin laitettua menemään. Loput oli lomalla tai hukassa. Pyydettiin myös tarjous Kermansaven Joutsen-takasta. Toivottavasti hinta on sopiva niin yksi hankinta vähemmän tiedossa. Tuli myös ajettua lenkki tulevalla raksapakulla, sininen Ford Transit. Taisi olla vuosimallia 89 ellen muista väärin. Siinäpä nuo pääpiirteittäin mitä oli mielessä... Huomenna ehkä lisää.

Kommentoi

Tuloskortti Kartanolta

kebax - 25.07.2007 19.53 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: Tuplansävyinen iltaysi. Kiitokset peliseurasta Arskalle ja Rouvallen.
Sait 14 pistettä yhdeksällä reiällä!
Pelasit bufferiin, tasoituksesi 24,1 pysyy ennallaan.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 3 4 4 5 3 4 5 4 3 35
Pituus 130 394 365 453 185 335 440 290 155 2747
Hcp 17 1 3 5 11 9 7 13 15
Tulos 5 6 4 7 5 7 8 6 3 51
Pisteet 1 2 4 2 1 0 0 1 3 14
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 25.7.2007
Kenttä: Nokia River Golf (NRG) - Kartano
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24,1
Pelitasoitus: 24

Kommentoi

Viherpeukalot

suoppi22 - 25.07.2007 19.38 - mainonta 

No niin, nyt ollaan "Teuvon" kanssa saatu yks projekti päätepisteeseen!! Ja kylläpä tuli komee!!! "Kukkapenkki" on upea, silmiä hivelevä suorastaan, tervetuloa vaan katselemaan ja ihastelemaan tuotostamme. Päätettiin myös "Teuvon" kanssa et meitä voi vuokrata vastaavanlaisiin projekteihin, kohtuu hintaan!!!
Mun pitää varmaan Bauhausin kanta-asiakaskorttikin hankkia, ollaan sen verran usein vierailtu siellä... tänäänkin ennen klo 9 oltiin jo jonossa! Miettikääpä sitä!
Tarvii myös lähettää "Pikaiset paranemis terkut" Sysmään, sillä sillä on kirves heilunut sen verran haipakkaa, että MaMa on saanut tikit jalkaan!!! Hyi kauheeta! Onneksi ei pahemmin käynyt!!!VAROVASTI!! HILJAA!!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Takaisin arkeen

kaneli - 25.07.2007 18.39 - matkustus 

Täydellisen Kreikan matkan jälkeen vaikeuksia palata arkeen. Mikään ei oikein huvita, ulkonakin harmaata. Katselen lomakuvia ja muistelen matkaa.Juu, ei gigoloita eikä lomaromanssia vaan paljon parempaa: oma rakas ja vespa, turkoosinsininen meri, lämpö, iloiset, nautiskelemaan luodut paikalliset, kolme kissanpentupoikuetta hotellin pihalla hoideltavana ja mikä parasta, täydellinen rentoutuminen. En muistanut edes koko aikana olla ahdistunut tai peloissani. Kokonaisvaltainen pollan tyhjäys kaikesta koulu- ja muusta stressistä, peloista ja epävarmuudesta. Nyt pitäisi sitten taas opetella olemaan.

Kommentoi

Translations

mirggi - 25.07.2007 15.10 - mobiili 

I'm currently tidying up the code so that I can add translations to mIRGGI. I'll post the used text strings here when finished and if someone wants to translate them to another language, I can add it to the installation package.

Lue kommentit (5) | Kommentoi

Pientä edistystä

mjormana - 24.07.2007 21.04 -

Tuli tänään käytyä (koira)poikien kanssa tontilla. Sinne oli ilmestynyt pohjatutkimusta varten kairausreikien paikat. Melkoinen yllätys siihen nähden että tilasin sen eilen. Tosin saa nähdä milloin ne kairaamaan ehtii...

Otin samalla sijaintikartan tällä Nokian N95lla. Uusin softaversio paransi huimasti paikannuksen alkamista... Ennen meni useita minuuteja ja nyt noin 30sek. Edistystä!

Eilen tuli muuten käytyä kolmessa keittiöliikkeessä katselemassa kalusteita. Yhdessä sai palvelua. Siitä tuli heti varteen otettava vaihtoehto toimittajaksi. Vielä pitää se hinta kuitenkin selvittää :)

Saattaa vielä mennä lämmönlähde uusiksi. Kaveri lähetti esitteen uudesta PILPstä eli siis poistoilmalämpöpumpusta. Pitäsi yltää lähelle maalämpöpumpun tehoja pikkuisen korkeammalla sähkönkulutuksella mutta edullisemmalla hankintakustannuksella. Pitää tuota asiaa vielä selvittää.

Niin ja asuntomessukuvia löytyy kuvagalleriasta.

Kommentoi

Tuloskortti Hugolta

kebax - 24.07.2007 20.55 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: Iltaysikään ei toimi terapiana. Kaik o männy. No keltaisella skootterilla kurvailusta saapi sentään jotain lohtua.
Sait 13 pistettä!
Tasoituksesi nousi 0,1, uusi tasoituksesi on 24,2.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 5 4 4 4 3 3 4 3 4 34
Pituus 535 276 244 319 187 153 263 162 367 2506
Hcp 1 9 11 5 7 13 17 15 3
Tulos 9 5 4 7 9 4 5 6 6 55
Pisteet 0 3 3 1 0 2 2 0 2 13
Reikä 10 11 12 13 14 15 16 17 18 In Total
Par 5 4 4 4 3 3 4 3 4 34 68
Pituus 535 276 244 319 187 153 263 162 367 2506 5012
Hcp 2 10 12 6 8 14 18 16 4
Tulos - - - - - - - - - - -
Pisteet 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 13
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 24.7.2007
Kenttä: Aulanko Golf (AGK) - Hugo
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24,1
Pelitasoitus: 28

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Sadetta ja auringonpaistetta

suoppi22 - 24.07.2007 20.54 - harrastukset 

Teuvo eivielä tänään päässy toteuttamaan piirtämäänsä, mutta huomenna Teuvo nähdään lapionvarressa möyhimässä kukkapenkkiä. Mä oon antanut niin paljon ideoita Teuvolle, että saa nähdä mikä niistä lopulta valitaan!!!
Tennis sujui multa tänään mallikkaaksi vaikka pakko on kai myöntää, että Baby S. pääsi kerran yllättämään!!!Onneksi olkoon Baby!!
Aurinkokin näyttäytyi illalla  - ihanaa, päivä oli muuten aika pilvinen ja painostava!
Mahtavaa, että Lady M. on ilmoittanut itsensä breikkikurssille, toivottavasti siellä on sellanen opettaja joka ymmärtää Lady M. nylkytystarpeet jos sellanen pääsee yllättämään kesken tunnin??!! Huippua, että breikkiyhteisömme laajenee!

Kommentoi

Vanne kiristää päätä!

kebax - 24.07.2007 13.30 - golf 

Sutimisesta on nyt alkanut tulla ikävää duunia ja yhä useammin kierroksen aikana tulee mieleen ajatus: "Mitä helvattua mä täällä teen?". Veri vetää kentälle mutta haluttomuus pelailuun iskee jo ensimmäisestä epäonnisesta sutaisusta ja maat on myyty samoin tein.

Lyönnit ovat lyhentyneet entisestään, eikä välillä tahdo pallo edetä sitäkään vähää. Tekniikka on arvatenkin luiskahtannut entistäkin huonompaan kuosiin, mutta minkäänlaista motivaatiota asiain korjaamiseen ei ole. Jostain syystä motivaatio kentälle lähtemiseen on kunnossa. Onkos tämä ny jonkinlaista masokismia?

Jos ei ole kiinnostusta tehdä asioille mitään, niin olisi varmaan syytä vaan hyväksyä tilanne. Mitähän tämä nyt sitten käytännössä tarkoittaisi? Lopettaa typerät sutimissessiot kokonaan?

Nyt olisi hyvät neuvot kalliit. Pääkopasta vaan ei tahdo sellaisia löytyä.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Palautumista viikonlopusta

suoppi22 - 23.07.2007 22.23 - henkilökohtaiset 

Kenellä Ticolaisista tuntui vielä tänään (ma), että on ollut viikonloppuna hunningolla? Mulla tuntui ainakin! Terävänä lähdettiin tennistä pelaamaan, mutta ei helkutti siitä tullut mun osalta mitään, turpiin tuli ja kunnolla!
Ollaan ääneen naurettu Rauhan kanssa Lady M:n paluumatka kommentille; "Aja kaiteeseen niin tärisee!"
Baby S:n & tyttöjen kanssa oltiin metsälenkillä, mutta eksyttiin 7.5 km merkityltä (huonosti merkityltä) reitiltä ja jouduttiin hapuilemaan Paloheinän ulkoilumajalle takaisin epämääräistä reittiä! Ehkä sit ens kerralla! Baby S;n sivupersoona Teuvo Loman lupasi suunnitella hieman "puutarhaa". Käytiin jo Bauhausissa tsekkkaamas tarpeet ja nyt vaan ootellaan piirrustusta ja hyviä kelejä!!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Tuloskortti Tawastilta

kebax - 23.07.2007 21.56 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: 5E-Tourin 3. jakson 1. kortti. Heikoin heikoista esityksistä. :(
Sait 27 pistettä!
Tasoituksesi nousi 0,1, uusi tasoituksesi on 24,2.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 4 5 4 5 4 4 3 4 3 36
Pituus 302 455 403 485 350 305 119 339 143 2901
Hcp 13 1 5 9 3 11 17 7 15
Tulos 5 7 7 9 5 5 8 7 7 60
Pisteet 2 2 1 0 3 2 0 1 0 11
Reikä 10 11 12 13 14 15 16 17 18 In Total
Par 4 3 4 4 3 4 5 4 5 36 72
Pituus 364 121 328 364 152 290 440 325 456 2840 5741
Hcp 4 18 12 8 16 14 6 2 10
Tulos 5 5 5 7 3 4 7 7 8 51 111
Pisteet 3 1 2 1 3 3 2 1 0 16 27
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 23.7.2007
Kenttä: Tawast Golf (TawG)
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24,1
Pelitasoitus: 27

Kommentoi

Tawastin harjoitusgriini

kebax - 23.07.2007 16.01 - golf 

5E-Tourin 3. jakson 1. peli alkaa 20min kuluttua.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Version 0.4.6 out

mirggi - 23.07.2007 11.28 - mobiili 

I have just released v0.4.6. It will hopefully fix some more problems with the scrolling issue and also it contains KOI8-R and KOI8-U character sets. 2nd Edition version is also functional.

3rd Edition version
2nd Edition version

Lue kommentit (11) | Kommentoi

HILJAA!!! OTTELURAPORTTI!!!

suoppi22 - 22.07.2007 19.36 - uutiset 

Joukkueemme saapuessa Turkuun 10 aikaan. Ilmassa oli aistittavissa suomalaista urheilujuhlan tunnelmaa. Osa joukkueemme jäsenistä oli tyypillisellä suomalaisella "paskat housussa taistelumielellä nähtyään mm.yhden vastustajistamme, sen kolmikirjaimisen joukkueen!" Kuulin lausahduksia: Saako jäädä autoon istumaan?Mulla on pelikamat jäänyt kotiin! Mulla unohtu pelisukat!
Ensi järkytyksestä toivuttua Tico Ticon jäsenet valuivat yksitellen ehkä hieman epävarmoina rantaan tekemään leiriä. Pian historian ensimmäinen naisten beachfutisottelu näki päivän valon Uittamonrannalla. Olimme yllättää ensimmäisen vastustajamme, mutta viime sekunnin maali mursi unelmamme ja 1-2 tappio oli tosiasia. Ekasta matsista parhaan pelaajan palkinnon antasin Ray Banille! Uskomattomia torjuntoja polvet verillä! Ansa Ikosen palkinnot menee Enriquen ja Kuningattaren taidokkaaseen oman naisen blokkiin jossa 2 x 21 makaa päällekkeäin oman maalin edessä, yrittämättäkään nousta ylös puolustuksen avuksi - ehdottomasti pelin kulminaatiopiste!!!
Kun Areenalta ei juomavettä saanut, jouduimme avaamaan oluttölkit ja tankkaamaan itsemme seuraavaan matsiin valmiiksi. Vastassa kolmikirjaiminen ammattilaistenjoukkue tiukoissa housuissa! Tiukka oli myös ottelu, yleisö eli mukana kun pistimme kampoihin vanhoille mjpejaajille. Hallitsimme ottelua mielin määrin, mutta maalipaikat olivat tiukassa. Lopulta kokemus vei voiton ja kärsimme toisen tappion numeroin 2-4. Ottelun parasta pelaajaa on vaikea valita, joten annan taistelusta täyden kympin koko joukkueelle!
Kolmas ottelu oli Ticolaisten näytöstä! Vastustaja oli VASTAANTULIJA ja joukkueemme pyöritteli mukavat 9-0 lukemat taululle! Lohkojako koitui kohtaloksemme ja pääsimme aloittamaan illan vieton ajoissa!
Maukkaan illallisen jälkeen siirryimme hotelliin asiallisesti ja aikuismaisesti veittämään iltaa keskustellen Kuningattaren ja Lady M;n huoneeseen! Saimme äänekkäitä vieraita
joista osa osasi käyttäytyä - osa ei... Jos yhdellä huikalla vetää kaverin siideripullon huiviin niin ei voi katsoa ku peiliin ja miettiä miksi ovessamme oli sen jälkeen ketjut!!
Baarit sijaitsivat mainiosti hotellimme vieressä ja  joku jo ilmaisi, että Turku tanssittiin kumoon - se pätee kyllä hyvin eilis iltaan!Lady M;n nylkytyksistä saivat kaikki osansa, Kuningattaren, Etanan ja Mokkasiinjalkaisen yövieraan tanssit olivat häkellyttävän hyvännäköistä!!! Ja että tämä kolmikko oli tanssilaittialla yhtäaikaa on jo saavutus  sinäänsä!
Kotiin ollaan tultu yksitellen....Suurin osa on kävellyt kotiin nähden edellä tutun selän. Hotellin ovikoodit eivät tuotttaneet kenellekään minkäänlaisia ongelmia, ainoastaan Mokkasiini on hapuillut useampia kertoa ovikoodia yrittäen löytää sopivan huoneen mihin se passais. Kuningattaren oikeudella - hänen korkeutensa saapui "kotiin" 8.30, reippaasti ennen huoneen luovutusaikaa!
Turun kaupungista on vaikeaa saada aamupalaa ennen 12, joten siitä ISO MIINUS pelipaikkakunnalle!! Tämän vuoksi emme tule Turkuun vasta kuin ensi vuonna!
Kotimatka sujui H-I-L-J-A-A!!!!


Lue kommentit (7) | Kommentoi

Tuloskortti Hugolta

kebax - 22.07.2007 15.21 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: Terapiaysi Hugolla. Midseasonlamaan vähän lohtua, tosin vain pisteiden valossa. Yksittäiset reikätuloskatastrofit kiusaavat sutijaa.
Sait 17 pistettä yhdeksällä reiällä!
Pelasit bufferiin, tasoituksesi 24,1 pysyy ennallaan.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 5 4 4 4 3 3 4 3 4 34
Pituus 535 276 244 319 187 153 263 162 367 2506
Hcp 1 9 11 5 7 13 17 15 3
Tulos 13 5 4 7 5 3 5 5 6 53
Pisteet 0 3 3 1 2 3 2 1 2 17
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 22.7.2007
Kenttä: Aulanko Golf (AGK) - Hugo
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24,1
Pelitasoitus: 28

Kommentoi

Messut käyty

mjormana - 21.07.2007 22.52 -

Ainoa kuva messuilta joka tuli otettua kännykällä. Kameralla tulikin otettua jotain 180 kuvaa...

Asuntomessut tuli käytyä ja oli siellä useita hyviä malleja keittiöön, saunaan, no lähestulkoon kaikkialle. Jotain pitää varmaan viedä omaan taloonkin. Tosin noista osa oli kyl jo mietitty mut sai vahvistuksen kun näki ne valmiina.

Pari kivaa taloakin oli mutta suurin osa ei ollut omaan makuun sopivia. Vielä kun muistaisi numerot... Harmi että suurin osa oli 2 tai jopa 3 kerroksisia... Tiukkaa teki löytää yhden tason taloa. Kyllä ne rappuset oli hankalat. Mutta huomenna vois laittaa kuvasaldoa nettiin esille... Nyt nukkumaan.

Kommentoi

Loma

tara - 21.07.2007 22.15 -

Eka lomaviikko melkeen takana, kolme edessä, ihanaa.. Huolimatta kesäflunssasta, joka vei mun ääneni. Aurinkoa olen jonkin verran saanut oteltua, iloitsen ruskettuneesta ihostani!!

Muutamia kertoja puistojumppaankin olen saanut itseni, ja viimeksi ihastuin Pikkukosken uimarantaan, jolla jumppaa pidetään. Helsinki on upea kesäkaupunki, täynnä kaikenlaista happeningiä. Kävin museoratikkakierroksella, jolla sai taas paljon ideoita siitä, missä voisi retkeillä ja vierailla. Cruisingit on kanssa oma ihana maailmansa. Mä hyvin mielellään nousisin jonkun jenkkiauton kyytiin jos joku sopiva miekkonen tulis mut noutamaan..?? Futiksesta en oikeestaan tykkää, mutta oli ihan jees käydä junnujen Helsinki Cupin avajaisottelussa.

Ihastuin täysin myös Talin saunaan. Meillä ei taloyhtiössä ole ollenkaan saunaa, ja nyt keksin vierailla kyseisessä yleisessä saunassa. Kiva tunnelma ja ihanan lempeät löylyt. Suosittelen lämpimästi, ei tule jäämään mulla yhteen saunomiskertaan! Jos suosituksia kaipaa muuten, niin kannattaa vierailla Keppanakellari-nimisessä ravintolassa. Se sijaitsee Tammelassa. Ruoka on hyvää ja paikka omanlaisensa. Käytiin taas tuttujen kanssa siellä,Keppanan kosto on suosikkini,mutta lista on pitkä.

Päätin ensimmäisen lomaviikkoni käyttää kaalikeittodieetin testaukseen. Kuusi päivää takana, yksi edessä. Kiloja ei oo kyllä lähtenyt kun kaksi, mutta jotenkin kuitenkin ihan hyvät fiilikset. Toinen ja kolmas päivä menivät vähän heikossa hapessa ja keittoa suuhun latoessa alkoi oksettaa, mutta vaihe meni ohi. Kyseisessä dieetissä helppoa on se, että siinä on niin tarkkaan määritelty mitä saa syödä ja mitä ei. Sen verran vaikutusta dieetillä kuitenkin on ollut, että vyö menee hieman kireämmälle. Ostin yhden minihameenkin, joka toivottavasti mahtuu päälle vielä viikon päästä.

Rahaa on kyllä taas palanut ihan omituisesti lomalla... Kirppareita olen kierrellyt, yksi himoistani.. Myös Nummelan ja Vihdin kivoja putiikkeja on tullut koluttua. Kaverin kanssa ajelimme Lohjansaaressa ja Inkoossa (ihana kesäkaupunki!!!). Kävimme mm. siideritilalla ja niissä kaikenlaisissa vastaantulleissa ihanissa putiikeissa..

 Kyllä Suomi on kaunis maa! Aika vähänlaisesti on tullut sitä kierrettyä. Liian vähän.

Mattopyykkiä on tullut harrasteltua, omien ja läheistenkin mattoja pesten. Papa-kokeessa tuli vierailtua ja yllätyin iloisesti siitä, miten se ei sattunut lainkaan (?!).

 Sen verran olen ottanut itseäni niskasta kiinni, että varasin matkan Brysseliin kolmeksi päiväksi. Reissuun lähden yksin... Saapas nähdä tulenko takaisin.. Kun ei tunnu olevan nyt sellaisia ihmisiä lähipiirissä, jotka olisivat innostuneet, (en kyllä kysellytkään), pitää sitten toteuttaa haaveensa tai tavoitteensa yksin..

Miesrintamalla hiljaista, en ole missään baareissa käynyt aikoihin, ja terassikauttakaan en ole vielä avannut (??), Ensi viikolla täytyy varmaan korjata tuo asia. Nettisättijuttuja en aio vähään aikaan, toivottavasti, harrastaa. Miehet siellä(kin) on ihan omituisia, oikeasti.

Kommentoi

Tuloskortti Talista

kebax - 21.07.2007 17.24 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: Suomen golfkehto nähty. Kiva kenttä. =) Harmi vaan ettei sinne oo hetkeen asiaa. :(
Sait 27 pistettä!
Tasoituksesi nousi 0,1, uusi tasoituksesi on 24,1.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 5 4 3 5 4 4 3 4 3 35
Pituus 451 346 150 457 334 333 135 342 129 2677
Hcp 9 3 16 10 4 7 18 6 17
Tulos 6 7 4 7 7 6 5 6 7 55
Pisteet 3 1 2 1 1 2 1 2 0 13
Reikä 10 11 12 13 14 15 16 17 18 In Total
Par 4 4 5 3 4 4 3 4 5 36 71
Pituus 281 297 448 198 306 269 158 396 456 2809 5486
Hcp 8 12 11 13 5 15 14 1 2
Tulos 5 4 6 4 9 5 7 - 7 - -
Pisteet 3 3 2 2 0 2 0 0 2 14 27
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 21.7.2007
Kenttä: Helsingin Golfklubi (HGK)
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24
Pelitasoitus: 27

Kommentoi

Maalaispojat Helsingissä

kebax - 21.07.2007 12.06 - golf 

Historian lehdet havisevat.

Kommentoi

Pänttäämistä ja tehtäviä..

isla - 21.07.2007 11.51 -

Nyt on tullut joka päivä luettua edes jonkin verran ja olenkin edistynyt tässä toisen kirjasarjan peruskurssin kirjassa jo viimeiseen lukuun. Nyt alkavat olla perusjutut kemiasta hallussa, vaikka vielä eri sidostyyppien ominaisuuksien kanssa kamppalilenkin. Eli: Ionisidos: helposti liukenevia, huonosti sulavia (korkea sulamispiste), johtavat sähköä vesiliuoksena tai sulatteena. Kovalenttinen sidos: poolinen tai pooliton, vahva atomien välinen sidos, yksinkertainen, kaksois- tai kolmoissidos, muodostuu molekyylejä Molekyylisidos: Dispersiovoimat (hetkelliset, heikot) poolittomille, dipoli-dipolisidokset poolisille (positiivinen napa sitoo viereisen molekyylin negatiivisen navan ja päinvastoin), vetysidos (muodostuu, kun vetyatomi, joka on sitoutunut erittäin elektronegatiiviseen happi-, typpi- tai fluoriatomiin, sitoutuu toisen molekyylin typpi- happi tai fluoriatomiin, jolla on elektronitihentymä; vetysdokset ovat heikompia kuin kovalenttiset sidokset, mutta vahvempia kuin dispersiovoimat & muutt dipoli-dipolisidokset). Kävin Galenoksesta läpi selaillen kemian asiat ja tein niistä muistiinpanot, joista voin kemiaa lukiessani tarkistaa, mitä asioita siellä painotetaan. Yritän nyt hahmottaa, mitä on hyvä hallita perusteellisesti ja mitä voi jättää vähemmälle. Tosin mistäänhän ei voi olla varma, joten pakko on jotenkuten hallita kaikki asiat. Vaikeaa, siis. Onneksi aikaa on vielä. Väsyttää, kun lähes joka ilta on päässyt nukkujaan vasta yhden maissa, koska illat on oikeastaan ainoita ajankohtia, jolloin saa ihan rauhassa lukea. Olisipa vuorokaudessa vähän enemmän tunteja!!!:)

Kommentoi

Pohja

mjormana - 20.07.2007 18.07 -

Pohja on melkein piirretty valmiiksi. Ei puutu kuin materiaalimerkinnät. Nekin pitää lisätä vain noita runkotoimittajia varten että osaavat tarjota sitä mitä halutaan :) Pohjaa voi käydä ihailemassa osoitteesta: http://storage.1g.fi/blogi/pohja.pdf. Pankin kanssakin päästiin lainan ehdoista yhteisymmärrykseen. Ei muuta kuin papereita tekemään. Lomakin alkoi joten ensi viikko tuleekin juostua runkotarjousten perässä sekä hakemassa kontaktia lämmityslaitteiston tarjoajiin. Noita laitteita vaan on suht monta. Ota niistä sit selvää... Kai niistäkin kannattaa jokin suosittu merkki valita. Huomenna sitten Hämeenlinnaan asuntomessuille...

Kommentoi

Beachfutis lähenee

suoppi22 - 19.07.2007 23.06 - harrastukset 

Launatai aamuna Nissanin nokka suuntaa kohti Turkua! Tänään aloitin jo varusteiden keräämisen rantapallokisoihin; ostin rantatuolin että on kiva sitten tulla lyhyen vaihdon jälkeen bisselle ja joukkueen väreihin sopivat (sovitut) mustat shortsit!Hain myös koululta numeroidut peliliivit joista osan jopa pesin!! Vielä olis hankittavat ilmastointiteippiä ja kylmää juotavaa...
Vastustajajoukkue lähtee valmistautumaan paikan päälle jo huomenna; taitavat olla ylikunnossa la aamuna!!!
Toivotaan parempia kelejä....!!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

N95 päivittyi

symbiatch - 19.07.2007 11.56 - mobiili 

Muutama päivä sitten Nokia julkaisi N95:een päivityksen (V12.0.013). Virallista (tai epävirallistakaan kunnollista) listaa korjauksista ja muutoksista en ole nähnyt.

Päivitys kuitenki lisää tuen esimerkiksi avustetulle GPS:lle, joka nopeuttaa paikannuksen alkuvaihetta. Tämähän on ollut monissa paikoissa N95:n ongelma, varsinkin jos verrataan SiRF Star III -pohjaisiin laitteisiin.

Päivitys myös nopeutti gallerian toimintaa, pikkukuvia ladataan kasassa. Myöskin kuvankatselussa näkyy "odotuspyörylä" kun kuvaa ladataan. Yllättäen myöskin on korjattu ärsyttävä ominaisuus isojen kuvien katselussa. Aiemminhan 5Mpix kuvia sai katseltua korkeintaan 50% koossa, nyt pääsee 800% asti.

Kameran toimintaa on kuulemma korjailtu, varsinkin kuvan jälkikäsittelyä. Pitää testata tuohon edelliseen vihreään pintaan kunhan olen sen äärellä, näkee onko se parempi nyt. Oma kappaleeni ei päivityksenkään jälkeen suostu tarkentamaan pihalla, sisällä aika hyvin. Kun ehtisi viemään huoltoon.

Myöskin omituinen "ominaisuus" on se, että kun näytön valo sammuu, galleria-nappi (kameranapin vieressä) syttyy hetkeksi. Ehkä testiä tuleviin ominaisuuksiin?

Puhelin tuntuisi toimivan nopeammin päivityksen jälkeen, mutta en sitten tiedä onko oikeasti näin.

Päivitys muuten kadotti Lifeblogin tiedot (eli eivät mene varmistuksessa talteen), samoin muutaman softan (jotka rekisteröivät itsensä varmistettaviksi) kadottivat asetuksensa. Aika ikävää.

Pitää vielä testailla enemmän josko tämä korjaisi myös ongelman A2DP:n kanssa.

Kommentoi

Shampanjaa..

suoppi22 - 18.07.2007 23.04 - moottoriurheilu 

Jopas sitä on lukijat ollu kärsimättömiä!! Tänään ostin sit uuden auton ja ihan erilaisen mitä olin kaks päivää katellu...tää vaan tuli vastaan, Nissan Primera, -04, 60 tkm ja shampanjan värinen!!!On ilmastointia ja ajotietokonetta, nappulaa ja nippulaa jos jonkinnäköistä!!!Komia se on!!
Eli Turkuun mennään uudella autolla! Hip,hip hurraa!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Carbide-paita tuli

symbiatch - 18.07.2007 14.41 -

Tänään tuli sitten Carbide-paita. Olin lukenut jonkun saaneen stack dump -tyylisen kuvioinnin ja pelkäsin että sellainen tulee. Mutta tulikin tämä iki-ihana malli. Sopii minulle, eikös? Jos joku uskaltaa valittaa, voi vain osoittaa rintaa...

Kommentoi

Tuloskortti Everstiltä

kebax - 17.07.2007 22.22 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: Tähän on tultu! Vituiksmenemisen kulminaatio on ainakin hyvin liki ellei täsä...
Sait 24 pistettä!
Tasoituksesi nousi 0,1, uusi tasoituksesi on 24,1.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 4 3 4 4 5 3 4 5 4 36
Pituus 325 175 315 345 460 160 350 465 370 2965
Hcp 10 4 16 2 18 14 8 6 12
Tulos 8 6 6 6 7 4 5 6 6 54
Pisteet 0 1 1 2 1 2 3 3 1 14
Reikä 10 11 12 13 14 15 16 17 18 In Total
Par 4 5 3 5 3 4 3 4 5 36 72
Pituus 295 535 160 450 145 350 110 375 440 2860 5825
Hcp 11 1 15 13 7 3 17 5 9
Tulos 9 7 5 8 4 7 11 6 7 64 118
Pisteet 0 2 1 0 3 1 0 2 1 10 24
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 17.7.2007
Kenttä: Aulanko Golf (AGK) - Eversti
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24
Pelitasoitus: 26

Kommentoi

Huonejako ja sijoittelu valmis... Vihdoinkin.

mjormana - 17.07.2007 21.49 -

Käytiin tänään pitämässä palaveri vastaavan kanssa. Nyt saatiin sitten huonejako ja pohja siihen malliin että piirretään ne tarjousten hakua varten valmiiksi. Ensi viikolla siihen onkin hyvin aikaa kun loma alkaa... Laitan kuvan kun se valmistuu. Ensi viikolla pitäis sit ensin tilata maaperätutkimus, pyytää tarjoukset runkotoimituksista sekä varmaankin olla yhteydessä myös lämmitysjärjestelmän toimittajiin. Runko tulee näillä näkymin puusta ja verhoilu tiilestä. Mitään ei tietenkään ole vielä ennen tarjousten saamista päätetty. Kivi kiinnostaa siis edelleenkin. Lämmitys tulee olemaan vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Ainakin toistaiseksi se on vielä mukana suunnitelmissa :)

Kommentoi

Tankkaus ennen kierrosta

kebax - 17.07.2007 16.57 - golf 

Olut maittaa!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Roskaruokaa lounaalla

kebax - 17.07.2007 11.46 - henkilökohtaiset 

Mopeli ja kuski tankkaustauolla Paasikiventien kupeessa. Arska paistaa. =)

Kommentoi

Ei suju!

kebax - 17.07.2007 10.25 - golf 

Eilinen ysi Hugolla meni täysin poskelleen - viivoja tuli enemmän kuin reikätuloksia ja bogikaan ei herunut kuin pariin otteeseen. Normaali midseason jumitus meneillään.

Mitähän tämäkin sitten johtuu? Suurin syy on tietty puutteelliset taidoit joiden suhteen sutija on jo ehtinyt väsähtää puolen kautta pelattuaan. Vääränlaisilla liikkeillä pelailu on yhtä tuskaa ja tunnelin päästä ei pilkota minkäänlaista valoa. Kentästä voi myös osin johtua räpellys, ne kun ovat muhia kypsyneet golfkäyttöön. Näin ei duffeilla enää onnekkaasti edetäkään kun nurmi on sitkeämpää. Ja näin päästiin takaisin eli puutteisiin taidoissa.

Mitähän tässä sitten pitäisi tehdä? Mitään ei ole tehtävissä sillä asia olis pitänyt korjata jo talvella. Nyt ei ole mitään järkeä mennä edes lämmittelemään rangelle. On vain koitettava sutia palloa eteenpäin ja toivoa että tähtien asento olisi suotuisa edes välttävään golfsuorituksen lopputulemaan. Tosin kaikki toivo asian suhteen on mennyt - sutiminen on raskasta puuhaa, jonka sietäminen on kestämätöntä.

Näillä eväillä tänään Everstille klo 17:20.

Kommentoi

Autokuume yllätti!!

suoppi22 - 16.07.2007 22.23 - moottoriurheilu 

No niin, tää päivä on sit kierretty autoliikkeitä!! Tuo autokuume iski yhtäkkiä ja yllättäen!
Omaan autoon on tulossa kaikenlaista; tuulilasin vaihto, kesärenkaiden osto, 100 000 laajakuntohuolto jne... niin eikö se oo sama sit vaihtaa koko auto??
Oon vähän katellu Renault Meganea, farkkumallii tietty, että "tytöt "mahtuu kyytiin...
Mä vähän veikkaan et huomenna sellanen on jo mun!!
Sitä voi sit ajella Turkuun komiasti!!!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Tytöt & Hugo

kebax - 16.07.2007 12.06 - golf 

Vallu, Sirpa ja kumppanit lomareissulla Hämeessä.

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Dodii

kebax - 15.07.2007 22.35 - henkilökohtaiset 

Vihtoinkin...

Kommentoi

Riippuvuus koetuksella

kebax - 15.07.2007 21.54 - ravintolat 

Tupakkateollisuus ei välttämäti pitäisi tästä kokeesta. Jokatapauksessa koko liki ennätys jos tämä menee ilman sauhuttelua.

Lue kommentit (5) | Kommentoi

Kellariravintola ilman jatkoaikaa

kebax - 15.07.2007 21.24 - kuluttaja politiikka ravintolat 

Tupakitta koko tuoppi. Viimeinen huikka tuulensuojaan ja sitten ulos röökille. Kaikkea ne keksii ihmisen kiusaksi.

Kommentoi

Tanbesterissa

kebax - 15.07.2007 12.53 - golf 

Nuori Tammer selätti vanhan kebaksin: 55+55=110-25=85-72=+13

Kommentoi

Mä kuuntelin Paulaa....!!

suoppi22 - 14.07.2007 20.37 - matkustus 

Oulun Valkosipuliyössä esiintyi Paula "Aikuinen Nainen" Koivuniemi! Hitto se on hyvä! Se on siis niin hyvä esiintyjä, että huh huh! Päästiin "Muken" ja "Rauhan" kanssa eturiviin ku oltiin rohkeita tarpeeksi ajoissa! Paula lauloi kaikki vanhat hyvät ja pisti pari uuttakin väliin - ei liikaa ollu onneksi uusia, pysty hyvin laulamaan mukana!
Sain hyvää kuva- ja videomatskuakin Paulasta, mut miten mä saan ne tänne teidän kaikkien nähtäväksi, en osaa laittaa kuvaa tänne!! JUNTTI! Yritin jo mut en tänne mitään tullu!!
Siellä torilla törmättiin sitten myös "Sarppaan", joka oli nähnyt koko meidän sakin lauantaina "Hauessa!" Että maailma on pieni ja miten se voi tunnistaa mut yhtäkkiä Oulussa??? En käsitä!!Sarppa oli melekone nainen, sanoisinko että aika äänekäs!! Sarpan seurassa oli "taiteilija Jukka" joka on kuulemma tehny tai suunnitellut ainakin Paulan 40-vuotis juhlakiertueen vaattet ja käsin ompelee paljetit "Tanssii Tähtien kans" ohjelmaan! Siellä oli myös yx niistä tanssijoista, siis hirveesti julkkiksia!! Mitäs "Baby.S" tähän sanoo, että mulla on kuva musta ja "taiteilija Jukasta" - kuka muuten johtaa tätä "kesäkuva julkkiksen kans kisaa???"
Nyt sitä ollaan jo sit himassa! Kotiin on kyllä aina kiva tulla!

Lue kommentit (7) | Kommentoi

TAKAISIN PERUSTEISIIN

isla - 14.07.2007 10.42 -

Luin siis jo kertaalleen kemian peruskurssin ja siirryin epäorgaaniseen kemiaan. Sittenpä hoksasin, että paremmin on oltava perusasiat hallussa, jotta pystyy eteepäin menemään, joten palasin takaisin peruskurssiin ja hankin velä uuden ops:in mukaisen lukion peruskurssin kirjan (joka muuten on todelaa paljon parempi kuin vuoden 1996 vanhan ops:in kirja!) Nyt olen lukenut vajaa puolet tästä uudesta kirjasta (Mooli). Tosin kun tuolla kirjaston sivuilla surffailin, huomasin, että vain Neon-kirjasarjasta on kirjastossa kaikki osat, joten vielä pohdin sitäkin, että vaihtaisin sarjaa, jotta varmistaisin kaikkien kirjojen saatavuuden ja etten sitten sekaisin lukisi eri koirjasarjoja, kun kuitenkin eri sarjoissa on asiat eri järjestyksissä. Varmasti jäisi jotakin sitten välistä, ja tietenkin juuri ne tärkeimmät asiat! Nyt ihana mieheni (jonka kanssa viime viikolla viimein avioiduttiinkin! :)) on luvannut minulle kustantaa velmennuskurssinkin! En ole haaveissanikaan ikinä ajatellut, että minulla olisi mahdollisuutta kurssia käydä, taloudellinen tilanne kuin on aina ollut sieltä syvältä, mutta olisi se kyllä hieno juttu ja minulle varmasti erittäin hyödyllinen, kun ei tämä lähtötaso päätä huimaa! Tosin voisi joutua penkin alle vajoamaan sielläkin, kun lähes 10 vuotta nuoremmat taitaisivat asiat kuin vettä vaan ja minun tietoni hienosti koostuisivat vaipan materiaalien eri ominaisuuksista ja niiden reaktioista iholla. No, kemiaahan se on sekin. :| Nyt olisi myös kunnon funktiolaskimen osto edessä, lukioaikainen kun on jonnekin ö-mappiin jo hautautunut..

Kommentoi

Version 0.4.5 out

mirggi - 13.07.2007 10.34 - mobiili 

I've just released v0.4.5 for both 3rd edition and 2nd edition. I have not thoroughly tested the 2nd edition version, so please tell me if it doesn't work.

The changes in this version include fixing the problem with rotating the screen, scrolls always to the bottom when changing windows and inclusion of some new character sets (Windows-1250/European, Windows-1255/Hebrew, Windows-1256/Arabic and Windows-1258/Vietnamese).

2nd edition version seems to be broken, DON'T UPGRADE YET!

Lue kommentit (15) | Kommentoi

Vierailu alppimajalle

kebax - 10.07.2007 16.46 - golf 

5E-Tourin päätösreikä päivän kierrokselle. Lipunpaikkaa testataan noin viiden tunnin kuluttua. Reissu siis vasta edessä.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Hyvät kelit....

suoppi22 - 10.07.2007 14.19 - henkilökohtaiset 

Ajatella. etä perjantaista tiistaihin on satanu täällä Pohojosessa!! Hyät kelit tosiaan ja Oulujärvi pääsi näyttämään parhaita puoliaan.. Tää ei oikeesti voi olla totta, että sen kerran ku mä kerran vuodessa tuun tänne "omalle mökille" niin sataa koko ajan!

No se ei meitä suuresti lannistanu, luonto saa viime kesän kuvan kauden takas ja ois toisaan voinu avata sen konepellin, niin oois pissapojan tankkikin täyttynyt ihan ittekseen aika nopsaa!!
Mehän sitten valloitettiin Janoinen Hauki ja syömällä, laulamalla ja breikkaamalla! "Enrique" pisti kyllä pohjat breikissä - otsa lattiassa, pylly pystyssä ja kengät kopisi niin pirusti! "Purilla" alias "ETANA Maastinenkin" näytti breikkitaitojaan vetämällä aitajuoksijan asentoon lattialle! Se kaipais vielä vähän lisää liikettä vaan jatkoksi, siis ihan kokonaista liikesarjaa. Mut oon varma että "Purilla" osaa breikata parin viikon päästä Turussa jo paljon paremmin!"Uuve" pisti jalkaa liikkeelle käsikeinoin ja "Koskimuki" heitti ukemit ja kuunteli loppuilasta jatkoilla "Kekäle biisiä jatkoila Timantissa!
"Johanna Pakonen ja Paula" lauloivat mahtavasti, Sinikka veti piikkikisassa pisimmän korren, salaisuutena oli että se "joi viinaa"! Barbara, tyylilleen uskollisena oli niin rauhallinen, että mä en aamulla ees muistanu sen olleen matkassa ja hämmästykseni löysin sen parvelta nukkumasta "Von Unta- Von Kyljellään!". Aatelista sukua oleva Barbara ei itsekään kyllä tiennyt että missä oli ja oliko siellä itsekkään!
Mä sain kehuja kylän miehiltä (myös Sinikan Mosselta): "Tanssit kivasti ja et oo hullunman näköinenkään!" "Sulla on niin hyvä ääni, että laula mun kanssa tää biisi!"
Kyllä me oikeita hommiakin tehtiin ku sade lakkas abouttiarallaa tunniksi... puusavottaa aiskittiin ja Enrique keikautti paskahuussin pöntön tyhjäksi "Purillan" kanssa! Mahtavaa! Käytiin myös Riippusillalla ja muutamat juoksi morkkislenkkiä!
Mukavaa oli ja hyvät kelit, ens vuonna otetaan uusiksi! Kiitos osallistujille!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Eversti ja Päivänsäde

kebax - 09.07.2007 21.24 - golf mopoilu 

Ilta-aurinkoa Aulangolla.

Kommentoi

Ehdotus pohjaratkaisusta

mjormana - 09.07.2007 19.43 -

Aamulla pääsi katsomaan ensimmäistä ehdotusta pohjaratkaisusta, omien töherrysten lisäksi. Jälki ainakin oli huomattavasti siistimpää kuin omat piirrustukset kynällä ja paperilla. No siinä näkee eron ammattilaisen ja töhertäjän välillä :) Muutama muutosehdotus laitettiin vastaukseksi. Katsotaan miltä se vaihtoehto näyttää. Päämakuuhuone halutaan hieman erilleen kahdesta muusta ja yhtä ukkoseinää hieman suoremmaksi ettei tule turhia kulmia.

Kommentoi

Epäorgaanista!!

isla - 07.07.2007 15.15 -

Aloitin nyt epäorgaanisen kemian ja vaikka vasta aika vähän olen sitä lukenut, se vaikuttaa paljon yksinkertaisemmalta kuin orgaaninen kemia. Nyt vain parina päivänä en ole ehtinyt oikein mitään, täytyy repiä sitä AIKAA jostakin. Eteenpäin mennään, vaikka välillä jälleen usko meinaa loppua kesken!

Kommentoi

Sunny parking lot

kebax - 07.07.2007 12.55 - mopoilu 

Väri vetää puoleensa.

Kommentoi

The Band

kebax - 06.07.2007 19.40 - golf musiikki 

Rinkun houseband vauhdissa.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Nokia Launchpad julkistettu

symbiatch - 05.07.2007 23.05 - mobiili 

Nokia on julkistanut uuden kehittäjäohjelman, Launchpadin. Ohjelma on avoin kaikille yrityksille ja on tarkoitettu kevyemmäksi ohjelmaksi kuin Forum Nokia PRO. PROhan on vain kutsutuille jäsenille tarkoitettu tiivis kehittäjäohjelma.

Launchpad maksaa 800 euroa vuodessa ja sisältää pääsyn API- ja SDK-tietoihin etuajassa, teknistä tukea, alennuksia kirjallisuudesta, Symbian Signed -testauksista, sertifioinneista jne. Myöskin yhteismarkkinointia ja tapahtumanäkyvyyttä on tarjolla. Ja tietysti jos homma toimii hyvin, voi päästä PRO-jäseneksikin.

Oikein mukavaa, että Nokia on ottanut huomioon tällä myös pienempiä yrityksiä joilla ei ole mahdollisuutta päästä PRO-ohjelmaan. Katsotaan miten homma etenee ja näkee nyt hakeudunko itse ohjelmaan.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Kesäkisaa ja laihdutusvinkkejä!!

suoppi22 - 05.07.2007 21.55 - terveys 

Kuinka kauan kestää rullaluistella Tapanilasta Myyrmäkeen (reitti kulki Paloheinän läpi - kehä 1 pitkin - Pirkkolan risteykseen - Hämeenlinnan tietä pitkin Myrtsiin)!!???
Se oli mun toinen extream retki tänä kesänä, eka oli lenkkeillen Myllypuroon!!
Silti tää paino ei lähde putoomaan vaikka kuinka yritän kuntoilla, mikä siis avuksi??
Kaverit, te voisitte ajankuluksi laittaa tänne blogiin KAIKKI hyväksi havaitut laihdutuskeinot! Siis sellaset, joilla ootte oikeesti saanu painoo tippumaan!!Aikuisten oikeesti!
Kassit on pakattu ja huomista ootellessa!!!!Ollaan kuulolla!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Wayfinder osti Navicoren

symbiatch - 05.07.2007 17.47 - IT-ala 

Näköjään sitten pari päivää sitten Wayfinder osti Navicoren. Saas nähdä tarkoittaako tämä sitä, että Navicoren tuotteet paranevat vai että Wayfinderin huonontuvat... ];)

Henkkoht en ole Wayfinderin tuotteita kokeillut, mutta Navicoren tuotteet eivät kyllä ole vakuuttaneet. Perustavanlaatuisia mokia on ollut käyttöliittymässä, ulosannissa jne. Mutta en ole ihan uusimpia testannut, pitäisi kai joskus. Pitäydyn silti navigoinnissa TomTomin softissa, "vanha" vitosversiokin on erittäin hyvä ja työkaverikin yllättyi kovasti siitä ja hankki heti itselleen.

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Uusi perheenjäsen =)

kebax - 05.07.2007 10.15 - mopoilu 

Siinä se kullannuppu on. Varsinainen päivänsäde. :)

Lue kommentit (6) | Kommentoi

Matka jatkuu

kebax - 05.07.2007 08.12 - matkustus 

Hullu mies Huittisissa.

Kommentoi

Aamuvirkku reisussa

kebax - 05.07.2007 06.35 - matkustus 

Forssan linja-autoasema.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Kemian peruskurssi kohta kahlattu!!!

isla - 04.07.2007 23.22 -

Nyt olen vihdoin saanut kahlattua kemian peruskurssin läpi kokonaisuudessaan. Tehtäviä vielä on tekemättä liuta, mutta kurssiin kuuluvat asiat on käyty läpi. Lueskelin taas tänään Galemoksen kemia-osuutta ja huomasin, että eipä peruskurssin tieoilla vielä pitkälle pötkitä. Seuraavaksi ryhdyn epäorgaanisen kemian kimppuun! Tuosta ekasta kemian kurssista vielä, että kyllähän sielläkin jo tuli vastaan tehtäviä, joita en ymmärtänyt parhaalla tahdoillanikaan. Kun vain olisi joku, jolta kysellä näitä asioita!!! Epäusko omiin kykyihin on välillä lähes ylitsepääsemättömän suuri, mutta yritys jatkuu ja haave on ja pysyy! Vielä kun saisin sen realistisen aikataulun väsätyksi.

Kommentoi

Tiukkaa ajankäyttöä!!

suoppi22 - 04.07.2007 20.46 - henkilökohtaiset 

Joo oon kuullu kavereilta tuosta, että mulla pitää olla lomallakin tiukka aikataulu - siis kokoajan jotain tekemistä... Niin se taitaa olla! No tänään oli taas yx niistä päivistä kun olin järjestänyt itselle ohjelmaa. Aamusta menin Stadikalle uimaan ja löhöilin helv... kylmässä ilmassa pyyhkeen sisällä pari tuntii (no, kyllä se aurinko sit loppuajasta lämmitti vähän)!! Sit olikin kiirehdittävä kauppaan kun vieraita oli tulossa ja koiratkin piti jossain välissä ulkoiluttaa... Ehdin mä kaikki tekeen ennen klo 16!!
Huomenna on kampaaja...mitähän sitä tekis tälle päälle??? Täytyyhän sitä hiukset laittaa kuntoon kun lähdetään valloittamaan Pohojosta tyttöjen kanssa! Jotain parempaa päälle ja 80-luvun kiharat, thairuokaa, karaokee ja tankotanssia...Mä en kestä!


Lue kommentit (1) | Kommentoi

Suunnittelu alkuun

mjormana - 03.07.2007 22.34 -

Tontilla vastaavan mestarin kanssa. Nyt lähti suunnittelu käyntiin. Tosin niin meni ensimmäinen pohja uudelleen mietintään. Tosin ihan hyvillä perusteilla. Kokemuksella on merkitystä. Katsotaan mitä mietintätauon aikana syntyy.

Kommentoi

Ai niin... Eka kasvi tontille.

mjormana - 03.07.2007 20.35 -

Jenni hankki ensimmäisen kasvin tontille. Torilla jaettiin kuusen taimia mtk:n 100v juhlien kunniaksi.

Kommentoi

Kesäpäivä Everstillä/4

kebax - 03.07.2007 20.20 - golf 

The Oja ja sen ylittäjä.

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Kesäpäivä Everstillä / 3

kebax - 03.07.2007 19.22 - golf 

Lisää bearia.

Kommentoi

Kesäpäivä Everstillä/2

kebax - 03.07.2007 18.50 - golf 

Seiskan kerni.

Kommentoi

Kesäpäivä Everstillä

kebax - 03.07.2007 16.55 - golf 

Lähdön tunnelmaa terassilla.

Kommentoi

Aurinko armas..

suoppi22 - 01.07.2007 22.41 - henkilökohtaiset 

... ei olekaan unohtanut meitä! Ihanan lämmintä ollut kaksi päivää! Mulla on ollu vähän liikaa päällä molempina päivinä, kun oli jo tottunut siihen 15 asteeseen... No mut kiva näin.
Luvattiin ensi viikoksikin poutaa ja ollaan kaveriporukan kanssa lähdössä perjantaina mökkeilemään! Mä ootan sitä hulluna! Ekaa kertaa meidän mökille tulee mun kavereita ilman "Muken" valvovaa silmää - työleiriä se on meille kuitenkin sinne järkännyt, mut ei se haittaa! Kaikki kukaan lähtijät tunttu olevan innoissaa puuhommista ja jopa matonpesusta!! Mä veikkaa et meillä tulee olemaan "ihan kivaa"...
Veli on hälyttänyt jo kylän taksimiehet töihin lauantaiksi ku me mennään valloittamaan veljeni paikallinen pubi! Voi kauheeta - mitähän siitäkin tulee??
Perjantaina "rouvat" rokkas Stadissa ja täytyy kyllä myöntää, että ei sitä aina uskois minkä ikäisiä me JO ollaan (jos seurataan humalakäyttäytymistä)! Mäkin innostuin kahdesta kahvasta (siis luit ihan oikein, liukuoven kahvasta) niin, että vedin tankotanssia!! On se vaan ollu hirveetä kateltavaa, vai mitä Sinikka ja Passi Rosita?
Mä oon muuten unohtanu kertoo, että Rasva Rosita on seuraavat 10 vuotta Passi Rosita, koska se unohti tsekata passinsa ennenku lähti Thaikkulaan ja sehän oli menny vanhaksi!!!
"Höyrypäälle" sattuu ja tapahtuu...

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Tuloskortti Everstiltä

kebax - 01.07.2007 18.56 - golf 

Liittenä oleva tuloskortti on lähetetty Fonecta pistebogeylaskurilla Golfpisteen sivuilta http://www.golfpiste.com/pb Lähettäjä: kebax Viesti: 5E Tour kierros Everstillä. (Kilpa)Netto +13.
Sait 32 pistettä!
Pelasit bufferiin, tasoituksesi 24,4 pysyy ennallaan.
Reikä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Out
Par 4 3 4 4 5 3 4 5 4 36
Pituus 325 175 315 345 460 160 350 465 370 2965
Hcp 10 4 16 2 18 14 8 6 12
Tulos 6 3 4 6 6 3 8 7 5 48
Pisteet 1 4 3 2 2 3 0 2 2 19
Reikä 10 11 12 13 14 15 16 17 18 In Total
Par 4 5 3 5 3 4 3 4 5 36 72
Pituus 295 535 160 450 145 350 110 375 440 2860 5825
Hcp 11 1 15 13 7 3 17 5 9
Tulos 5 9 4 6 4 10 4 6 9 57 105
Pisteet 2 0 2 2 3 0 2 2 0 13 32
 
Nimi: kebax
Päivämäärä: 1.7.2007
Kenttä: Aulanko Golf (AGK) - Eversti
Tii: Keltainen
Tarkka hcp: 24,4
Pelitasoitus: 27

Kommentoi

Everstin takaysillä

kebax - 01.07.2007 15.47 - golf 

Tästä mennään sisään.

Lue kommentit (5) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu