Kondis eli kunto

stix - 02.11.2009 14.09 -

Kolme viikkoa on jääny salibandya väliin flunssan takia. Vieläkin vähän yskittää, mutta se saattaa johtua ainakin osin siitä, että olen neljättä päivää tupakoimatta. Tähän vielä kun lisätään se, että nykyään syön lounaaksi keitto-salaatin, niin luulisi olon vähän kohentuvan, etenkin, kun pääsen tuon sählyn makuun tästä pikkuhiljaa.

Muuten ei juuri nyt mikään sieppaa sen enempää. Tosin perjantaina lainatut videot ovat vielä näin maanantaina palauttamatta, mutta siinä ei sieppaa muu kuin mahdollinen sanktio maksu ja sehän menee ihan vaan omiin nimiin, jotta siitä ei tohdi mitään itkuvirttä kirjottaa.

Vuoden viimeinen kuudennes on alkanut ja Stockalla varmaan soi jo Joululaulut! Ihanaa! Olisiko mitenkään mahdollista, että Joulu alkaisi ensimmäisestä adventista ja loppuisi loppiaiseen? Tämän kun esittää, niin vastauksena on jotain mutinaa, että "Vihaatsä joulua?" ja kun yrittää selittää, että Joulukin on sitten vähän erikoisempi asia, kun sitä ei ole puoltaa vuotta juhlittu, niin naamalle tulee yksiselitteinen "Mutku mä kato rakastan joulua!". Nuff said!

Joulusta vielä sen verran, että aion todellakin toteuttaa ajatusta 'ei se mitä syöt joulun ja uuden vuoden välillä, vaan se mitä syöt uuden vuoden ja joulun välillä' eli Jouluna jätetään tontuille öiksi reilusti huttua pöytään ja unohdetaan kondis!

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu