stix - 27.01.2009 02.56 -

No kirjahan tässä pitäs jo kirjottaa männä vuoden tapahtumista... Ja niin aionkin!

Kommentoi

Nuuskasta eroon vaikka väkisin

maksy - 07.01.2009 10.32 - yhteiskunta 

On se vaan hienoa kun hyvinvointivaltio paapoo kansalaisia ja haluaa kriminalisoida nuuskan hallussapidonkin. Eikös tuo nyt ole nautintoaine muiden joukossa jonka haittavaikutuksista kärsii vain käyttäjä, mikäli edes kärsii mitään. Tupakkaa sen sijaan saa hyvän lobbauskoneiston vuoksi poltella vaikka se vaikuttaa muihinkin. Samoin on alkoholin laite, myrkky joka oikeasti vaikuttaa ihmiseen ja aiheuttaa yhteiskunnalle huomattavat kulut.

Lienee Suomen Valtion suurin virhe olla tuossa nuuskan tapauksessa tehty jo aikaa sitten, kun myönnettiin sen myyntikielto EU-peikon pelossa. Meni siinä hyvät verorahat sivusuun, kun käyttäjät hakevat nuuskansa laivalta tai Ruotsista. Verorahoilla olisi voinut vaikka ylläpitää jotain terveydellisiä elintapoja edistäviä hankkeita, mutta eihän tuollaista näissä hommissa ajatella.

Seuraavaksi suosittelen, että eduskunta kriminalisoi kansanedustajat, koska he ovat todellinen syöpä yhteiskunnalle tyhmine päätöksineen. Narussavietäviä pässejä joita tupakka- sekä muut teollisuudet vievät satanolla. Ja kuluja kertyy vaan lisää kokoajan koko yhteiskunnalle. Vaikea on vain ymmärtää, keneltä nuuskan myynti olisi pois. Itse en siihen ainakaan keksi ainuttakaan syytä, paitsi positiivisia siinä tapauksessa jos se olisi sallittua.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu