Uusi lukujärjestys..

suoppi22 - 31.01.2007 21.42 - työ 

Muutaman viikon kuluttua alkaa koulussa uusi jakso ja apulaisreksi on vääntänyt meille opskille hikihatussa uusia lukkareita! Se on aina jotenkin jännittävää saada se seuraavan jakson työjärjestys... Aina toivoo, että säästyis hyppytunneilta ja että ne päivät alkais aamusta ja loppuis jo klo 14 viimeistään. Joka kerta saa pettyä! Nyt tuli oikein huippuhuono lukkari! 29 h ja 5 hyppytuntia! Helevetti - koko kevät sit tuo sama! Täytyy siis keksii paljon koulutuksia ja onneksi tuossa pukkaa yks 1,5 viikon matkakin loppukeväästä!Onhan siinä niitä vajaita viikkoja ku tulee pääsiäinen jne...! Se on vaan pakko jaksaa ja kestää! Mä sanoin kyllä opehuoneessa ääneen, että oon kesäkuussa koulussa ku niitä ens lukuvuoden lukkareita väännetään - pääsee esittämään toiveita!

Kommentoi

Treenisuunnitelma

kebax - 31.01.2007 16.22 - golf 

Viikonlopun leirin jälkeen tuli käytyä hallilla hieman ottamassa tuntumaa harjoitteluun. Samalla vähän tuli hahmotelluksi lopputalven tekemisiä. Mitään erityisen tiukkaa ohjelmaa ei ole luvassa jottei homma mene turruttavaksi tai tuskaiseksi puurtamiseksi. Tiettyä säännöllisyyttä tulee toki olemaan ja aivan helpolla ei tästä allekirjoittanut kuitenkaan tule pääsemään.

Syksyllä tuli kirjoiteltua blogissa toiveesta aloittaa harjoituskausi. Halli oli ollut jo pitkään auki kun sinne tuli mentyä upouusi kameranjalka kainalossa. Harjoittelusta muodostui väkinäistä videokuvaamista. Tätä jatkui harvakseltaan muutaman kerran kunnes kentät taas aukesivat. Nyt on alkanut talvi tosissaan ja kaikenlaiset häiriötekijät harjoittelun tieltä on poissa.

Eilen kainalossa oli rautakasi sekä kengät. Tämä helpotti kokolailla tuntuman ottamista itse asiaan eli harjoitteluun. Harjoittelu on harjoitteiden suorittamista eikä niiden taltioimista. Jonkin verran oli vielä tarvetta seurata itseään ulkopuolelta eli tuli valittua matto jossa oli peili takana. Kyllä tämä tästä alkaa hahmottumaan. Kunhan vaan pääsee alkuun.

Viikko-ohjelmaan käytetty aika tulee olemaan 1,5-2 tuntia kaksi kertaa viikossa. Helmikuussa harjoittelu on puhtaasti teknistä ja mailoja ei mukana tarvitse olla kuin yksi; tuo rautakasi joka on mukavin peli koko bägissä. Maaliskuusta pääpaino siirtyy enämpi pelaamisen suuntaan ja mukaan sitten koko bägi. Harjoittelu on puhtaasti lajiorientoitunutta; kaikenmaailman fitness –hommelit jääkööt kilpapelureille.

Kommentoi

Neljä asiaa joita halusitte tietää tai sitten ette

symbiatch - 31.01.2007 14.57 - henkilökohtaiset 

Kun kerran Tommikin kirjoitti viisi asiaa joita ette halunneet tietää, voisin minä kirjoittaa neljä asiaa jotka ehkä halusitte tietää tai sitten ette. Ainakin jotkut ovat kyselleet näitä, varsinkin ensimmäistä.

  1. Kyllä, olen hakenut Nokialle töihin. Kerran. Vuosi taisi olla 1996. Työ olisi ollut assembly-koodausta puhelimiin. Tekninen haastattelija olisi halunnut palkata mutta kun piti käydä vielä psykologin testattavana niin silloin paljastui että olen liian tasapaksu (mitä, minäkö?). Joten en päässyt. Varmasti parempi näin, en ole katkera etten päässyt.
  2. Älykkyysosamääräni on mitattu, juuri joulukuussa. Tulos oli 172 ja kirjeen mukaan parempi kuin 99,9 prosentilla saman ikäluokan testatuista (Mensan raja 148, en tiedä liitynkö). Eli jos jollain on ongelmia keksiä mikä kuvio jatkaa sarjaa tai mihin kuvioon voi laittaa pisteen samoin kuin toiseen kuvioon, minä voin auttaa ;)
  3. Viimeisin koulutukseni oli lukio. Yleisarvosana M. L tuli englannista ja matematiikasta. TTKK:lla lojuin kaksi vuotta, sain kymmenen opintoviikkoa kasaan. Ei napannut pätkääkään peruskurssit yllättäen joten jäi siihen. Ja töitä olen tehnyt jo sieltä asti ja aina on löytynyt töitä jos on tarvinnut.
  4. Olen "varattu." Jostain kumman syystä on löytynyt henkilö joka sietää minua. Olen yhtä ihmeissäni kuin tekin.

Jos joku muu asia kaivaa mieltä, siitä vain kysymään.

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Utopia vs. todellisuus

symbiatch - 31.01.2007 14.39 - ohjelmointi 

Aloin tässä lueskella ensimmäistä Symbian-aiheista kirjaa (siis en ole aiemmin moisia lukenut, ei niin että tuo kirja olisi välttämättä ensimmäinen kirjoitettu), Symbian OS Explained. Ehkä sitä voisi tutkia miten asiat pitäisi oikeasti tehdä ja tuo valmentaisi Accredited Symbian Developer -tutkintoonkin, jos sellaisen jaksaisi kokeilla. Tuota kirjaa lukiessa tuli heti alussa mukava kohta vastaan:

The user expects the phone to be responsive, not sluggish to respond to each key press; the operating system and hardware must carefully balance demands for good performance speed with the consumption requirements of power-hungry processors.
Besides being efficient, the operating system must be robust when the limited resources are exhausted. It must be engineered to cope with low memory conditions, loss of power or when a communications link is unavailable. Memory management is key. The operating system must track precious system resources accurately and free them when they are not required. It’s not acceptable for memory to slowly leak away, resulting in disintegration in performance and usability until the user is forced to reboot. The operating system should make it easy for software engineers to write code that runs without memory leaks and can handle out-of-memory conditions when they occur.
So when a phone is shipped, it’s shipped. It must not have any serious defects. Not only must the platform on which a phone is based be well-engineered, it must also provide the means for developers to build, debug and test robust code.

Näistä viisaista sanoista voisi ottaa varsinkin eräät valmistajat oppia. Jostain syystä ei tajuta, että ei se puhelin oikeasti saa miettiä puolta sekuntia näppäinpainalluksissa, muistia pitäisi oikeasti olla käytettävissä eikä systeemi saa vuotaa sitä omiin touhuihinsa taustalla. Eikä puhelin saisi sekoilla ja jumitella kun verkko katoaa, sanoo erään yrityksen tukipuolen päähenkilö mitä tahansa.

Hassua sinänsä, että Symbian-kirjan kirjoittaja ja kehittäjä kirjoittaa tuollaisia kirjan alkuun, varmasti tietää itse etteivät asiat Symbian-alustoilla yleensä näin ole.

Tai no, tämä kohta kyllä vähän vihjaa ettei tiedä (tämä on juuri ennen Symbian 8.0:n tuloa kirjoitettu):

The huge demands upon a mobile operating system have shaped Symbian OS, from resilient power-management and careful use of memory resources, to the sophisticated use of C++ and object-oriented programming techniques.

Kukaan täysjärkinen ei varmaankaan sano, että Symbian (tuolloin varsinkaan) käytti sofistikoidusti C++:aa, sen deskriptorit ja muut ovat vihan ja kauhistelun kohde suurimmalle osalle jne. Muistin tuhlailusta en voi kyllä syyttää, esimerkiksi bitmapit pakataan muistiin ja muuta mukavaa, eli se on aika oikein.

[developing software is] not easy, but opting to work on Symbian OS gives you the benefits of a purpose-built platform.

Näinpä.

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Synttäreitä tulollaan..

suoppi22 - 30.01.2007 21.10 - henkilökohtaiset 

Meinaa heittää ressin puolelle ku ei löydy synttärilahjaa - huomenna olis dead line..!Kääk!
Kai sitä pitää aamusta lähtee pyörimään kauppoihin selaan hengareita!
Kavereiden kesken kuitenkin kuumaksi puheenaiheeksi on noussu se tuleva THE JÄÄKIEKKO-OTTELU!
Tänään on tehty kentälliset sillä periaatteella, että huiput pelaa vastakkain ja Heikko Peikot pelaa vastakkain. Joukkueiden jakamisesta teki myöskin se vaikeaa, että "parit" ei saa olla samalla puolella - "että saadaan draamaa kentälle" ;) heh! Siitä pelistä on siis leikki kaukana ja varusteet on oikeesti tarpeelliset! Siinä ku otetaan ne "suojakännit" perjantaina vielä niin...saattaa happi loppua ennen ku teipit on saatu polkkareiden ympärille!
Koirat pääsee viettämään laadukasta aikaa asuntovaunuun laskettelukeskukseen! Senkin mä kyl haluisin olla näkemässä; kax kutenkin aika isokokoista koiraa asuntovaunussa! En ihan heti lähtis siihen leikkiin!

Kommentoi

ECIS vs. Microsoft

symbiatch - 30.01.2007 11.41 - IT-ala web 

Anteeksi, Nokia, mutta itsepähän touhuillanne pakotitte "haukkumaan"...

Taas vaihteeksi ECIS (eli Nokia, IBM, Sun, RealNetworks jne) on nostanut meteliä Microsoftin tekemisistä. Kyseessä on jo vuosi sitten EUlle lähetetystä valituksesta jonka mukaan Microsoft taas tekee jotain tuhmaa. Tällä kertaa valituksen aiheena on XAML.

ECIS väittää, että XAML tulee syrjäyttämään HTML:n netissä kun Microsoft on sen kehittänyt. Aivan, älkää aivan tippuko tuoleiltanne. Ihan kuin joku voisi tuon tehdä. Varsinkin kun ymmärretään mikä XAML on.

XAML, eli Extensible Application Modeling Language on muunmuassa WPF:n (Windows Presentation Framework, osa .NET 3.0:aa) käytössä käyttöliittymien kuvaamisessa. XAML on samantyyppinen kuin Mozillan käyttämä XUL, eli sillä määritellään käyttöliittymän osat. Lätkitään nappulat ja tekstilootat ja muut paikoilleen. Miten tämä sitten syrjäyttää HTML:n, kuulen kaikkien kysyvän? Kysykää ihmeessä ECISiltä, minä kun en myöskään tajua.

XAMLin yhteys webbiin on taas WPF/E:n kautta. Kyseinen tekniikka mahdollistaa WPF-sovelluksien tekemisen webbiin, vähän kuten appletit, ActiveX-kontrollit ja Flash. Hassusti näistä ei ole itketty että HTML syrjäytyy ja ei-Windows-käyttäjille tulee vaikeat ajat. Edes ActiveX:stä. Ja ei sekään HTML:ää syrjäyttänyt.

Myös Miguel de Icaza (esimerkiksi Monon taustahahmo) on ollut kovasti peloissaan siitä, että XAML syrjäyttää webissä HTML:n. Tiedä sitten onko oikeasti vai onko vain hyväksikäyttänyt meteliä julkisuusarvon takia.

Itse en ole yhtään peloissani. XAMLin speksit voi ladata kuka haluaa ja vääntää sen mukaan toiminnot. Mono-projektissa tätä tehdäänkin samalla kun .NET 3.0:aa implementoivat (tällä hetkellä pääpaino tietysti 2.0:ssa). WPF/E-sovellukset tullevat johonkin asemaan, varsinkin kun Microsoft julkaisee pluginit esimerkiksi Safarille ja Firefoxille, mutta en usko sen nyt ihan HTML:ää syrjäyttävän. Vai haluaisitteko te tehdä nettiin sivuja sovelluksen käyttöliittymän kuvauskielellä? En minäkään. Mutta lomakkeita ja muita voisin sillä tehdäkin.

Joten paljon porua tyhjästä, vaatisivat nyt ensin ECISin taholta Flashin speksit auki koska Adobella on täysi markkinajohtajuus tuolla alueella. Mutta Adobe ei ole Microsoft ja Adobe on ECISin jäsen, joten ECIS (jossa I tarkoittaa interoperabilitya) ei välitä sen epäyhteensopivuudesta ja poropietariluonteesta. Luonnollisestikaan.

Kaksoisstandardit ovat aina kivoja.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Talviurheilua

suoppi22 - 29.01.2007 16.12 - työ 

Oltiin sit eilen pelaamas se "harkkamatsi" ulkojäillä! Sää oli tähän asti tämän talven paras, muutama aste pakkasta ja aurinko paistoi! Itse pelistä sitten; eihän me vanhat kilpaurheilijat osata pelata ees höntsäpelejä niin ettei maaleja laskettais ja ettei se kilpailuvietti jossain välissä syttyis! Rasva Rosita antoi heti "tutaa" Nynny-Enriquelle ja Jlo sai myös tuntea kunnon taklauksen "puun takaa"! Melekone se Rasva Rosita! Enrique oli tietty tuonu ne ringettetikut mukanaan ja pitihän sitäki sit väkisin pelata -  munkin pyörittämistä. Tunnin verran pelattiin ja kaikki sai hien pintaan ja hauskaa oli! Täytyy ottaa tavaksi every sunday hockey game!
Koulussakin piti sit tänään aloittaa luistelukausi. Kaikilla oppilailla oli luistimet mukana, mutta se meidän paska suojatyöntekijä, kentänhoitaja, päätti aloittaa kentän valamisen 8 aikaan jolloin tunnin piti alkaa!! No eihän sinne kentälle voinu mennä!!!Voi perkele, että otti päähän!
Iltapäivällä päästiin pelaamaan ja todettiin, että se kenttä on siis niin surkeessa kunnossa ku olla ja voi! Mä en kyenny soittamaan minnekään valittaakseni asiasta ku olisin menny lankoja pitkin Helsingin liikuntavirastoon samantien! Ei tarvi ihmetellä enää miksei Hesaliaset nuoret osaa/opi luistelemaan jos lähikentät on tuollaisessa kunnossa ja niitä hoidetaan samalla tavalla!!Aina ku lapset ovat menossa luistelemaan tulee ukko letkun kanssa ruiskuttamaan vettä kentälle ja sanoo "tulkaa parin tunnin päästä!" "Mee yksinäs"- mäkin sille sanoisin!

Kommentoi

Arvatkaa..

suoppi22 - 27.01.2007 20.38 - viihde 

Lunta on tullut hirveesti! Olin aamusta 1.5 h lumitöissä ja sain naapurin mummolta kehut kuinka reipas olen! Olihan siinä hommaa - koko taloyhtiön lumityöt kun tein!
Otsikkoni kysymys liittyy kiipeilyyn. Arvatkaapa kuinka paljon 1.5 h kiipeily kuluttaa kaloreita ja mikä oli syke korkeimmillaan? Vastauksen saatte kun mahdollisimman moni blogini lukijoista on arvannut. Niitä täytyy löytyä ainakin viisi!! Palkinnot ovat mahtavat! Joten aina kannattaa yrittää!


Lue kommentit (8) | Kommentoi

Koirilla juoksut..

suoppi22 - 26.01.2007 10.33 - eläimet 


Hormoonit hyrrää koirilla niin, että väki hermostuu! Siis kolmena aamuna ne on alkanu pyörimään kello viiden jälkeen!! Mukavasti ne tassut raapaisee aina millejä parketista ja hännät naputtaa kaapin oveen...hermot ollu hiukka kireellä!
Ulos ku mennään niin jos vastaan tulijalla sattuu kauppakassi heilumaan siinä "poikakoiran korkeudella" niin jo lähdettään "finnairina" flexit 8 metriä suorana sitä kohti! Voi jestas! Tarpeiden suorittamisesta ei meinaa tulla mitään ku pitää koko ajan kytätä ympärille jos sattuu joku mahtava uros tulemaan joltain suunnalta! Ihan kiva aamulla kuuden aikaa törröttää pellolla niiden kanssa... saati lähtee sit sille pidemmälle päivälenkille! Kyllä siihen kaksi tarvitaan nyt, muuten ei voima riitä kahta pidättelemään jos ne jotain yhdessä keksivät!

Ihanaa ku on viikonloppu!!!

Kommentoi

Forum Nokia Champion - minäkö?

symbiatch - 25.01.2007 15.59 - mobiili 

Nokia on sitten päättänyt että minusta tehdään Forum Nokia Champion vuodeksi. Ei sinänsä yllätys koska itse tuohon itseäni ehdotin mutta toisaalta kyllä. Mutta ehkä sillä on tekemistä tämän ehdon kanssa:

There must be absolutely no denigration of, attacks on, or harassment of other persons, Nokia, or any other companies in any of the Information posted by the User or in any other type of communication by the User.

Tarkoittaakohan tämä sitä etten saa kärkkäästi valittaa epäkohdista enää, hmm...

Ja menin vielä NDAnkin hyväksymään, pitää olla viisi vuotta hiljaa kaikesta salaisesta tiedosta mitä voi saada. Mutta onhan se kiva jos jotain tietoa edes saisi.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Koeajolla

kebax - 25.01.2007 13.53 - golf 

Kepulat tuli testattua eilen hallissa iltapäivän päätteeksi. Regularvarret tuntuvat tottelevan hyvin allekirjoittaneen mailanpään hitautta ja fullcordgripit pureutuvat hyvin hanskattomaan käteen. Hyvä osuma blade-design lavoilla kertoo oman tarinansa. Soivat pelit ovat nämät!

Äijän swingi on vaihteeks jäässä; enämpi on pakkasella kuin keli tammikuun lopulla. Täyttä swingiä pystyy jotenkin lyömään mutta vajaisiin on herkkyys täysin hukassa. Viime vuoden hallikauden tapaisesta rentoudesta ja lyönnin vaivattomuudesta ei ole tietoakaan. Tosin töitäkään tämän eteen ei ole tullut tehtyä yhtään; no ehkä tästä vielä noustaan jollain tapaa sutimaan.

Viikonlopun aikana järjestettävältä halli-leiriltä allekirjoittanut lähteekin nyt hakemaan eväitä asioiden parantamiseksi. Ensi viikolla sitten kääritään hihat ja aletaan tekemään hommia.

Kommentoi

Luistelusta..

suoppi22 - 24.01.2007 08.26 - harrastukset 

Eilen käytiin parin kaverin kanssa vähän ottamassa tuntumaan ulkojäillä luisteluun. Eihän tässä oo ku reilu viikko niin ollaan jo isossa jäähallissa, parrasvaloissa, pelaamassa! Mun luistimet oli siis niin tylsät, että ihan hyvä kun kävin kokeilemassa-eihän sellasilla pysy pystyssä kovassa jääkiekko-ottelussa laisinkaan. Eli ne on teroitettava! Saatiin "Tsöpön" kanssa ohjeita lättysyötön tekniikasta ja vähän laukaustakin harjoiteltiin! Oli tosi hauskaa ja ilma oli just hyvä! Suosittelen ulkojäillä käymistä!!
Lunta on tulee taivaalta hiljakseen ja pikkuhiljaa alkaa näyttämään siltä, että ees jonkinlainen talvi saadaan sittenkin. Oppilaita se ei hirveesti miellytä sillä sehän tietää, että sisäliikunta jää joksikin aikaa tauolle ja pääsemme /joidenkin mielestä joudumme ulos! Toivottavsti ensi viikolla koulumme kenttä on kunnossa, en kyllä ymmärrä että se ei ole jo nyt kunnossa (toki se ei ole yllätys kun tietää kentänhoitajamme jolla on "suojatyöpaikka" alkoholiongelmasta huolimatta)!!Että semmosta! Siihenkin hommaan löytys joku vähän innokkaampi koulutettava varmasti työkkäristä!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

TV-maksu nettiliittymästä?

symbiatch - 23.01.2007 12.15 - kuluttaja televisio 

Maxinetti on nyt julkistanut TV-palvelun kaikille nettikäyttäjilleen. Pelkkä selain riittää ja vapaat kanavat näkyvät. Tämä herättää mielenkiintoisen kysymyksen: mitenkäs TV-maksu?

Lain määritys:

televisiolla [tarkoitetaan] televisio-ohjelmistojen vastaanottoon ja seuraamiseen tarkoitettua laitetta tai laiteyhdistelmää;
television käyttämisellä [tarkoitetaan] televisio-ohjelmien vastaanottamista televisiolla taikka television pitämistä tai säilyttämistä siten, että se koska tahansa on vähäisin toimin käytettävissä televisio-ohjelmien vastaanottamiseen

Tietokone ei sinänsä ole tarkoitettu televisio-ohjelmien vastaanottoon, mutta mahdollistaa sen. Pitänee kysyä Viestintävirastolta miten asia on, joutuvatko pian kaikki Maxinetin asiakkaat TV-maksun piiriin vaikkeivät ikinä katsoisi televisio-ohjelmia eivätkä omistaisi muuta katseluun tarkoitettua laitetta.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Tapiola dissaa homoja?

tatipensio - 23.01.2007 08.58 - ihmissuhteet 

Tapiola ei tue homopareja

Tuossa sain tietää, että Tapiolasta ei pysty verkosta ottamaan pariturvaa samansukupuoliset parit. Ihmetyttää miksi, kyseessä kuitenkin on ihan sama tilanne kuin "normaaleillakin" pareilla. Ollaan joko erikseen, yhdessä, avoparina, rekisteröityneenä, mitä milloinkin. Kertovat kyllä "mielellään" laskevansa tarjouksen jos soittaa (sikahintaiseen 020-numeroon). Joku voisi kokeilla?

Eräs tuttavani on hoitanut Tapiolan kanssa asioitaan ja hänellä ei ollut valittamista asioissa. Kun kysyttiin "vaimon" tietoja ja annettiinkin miehen tiedot, vaihtui vaimo-sana puoliso-sanaan ja homma jatkui eteenpäin. Mitään ennakkoluuloja tai "ei me tällasia kyllä oikeen anneta kuin heteroille"-touhua ei tullut.

Vielä kun tajuaisivat kysyä puoliso/kumppani-sanalla sitä toista eikä vaimo/mies, ei tarvitsisi jännittää että mikäköhän vastaanotto tulee kun "paljastaa" asian oikean luonteen.

Kommentoi

Homma etenee...

kebax - 23.01.2007 00.33 - golf 

Tässä nämä nyt sitten ovat liimassa seuraavat 24h:

Ennen liimausta varret piti katkoa eli tipata. Sitten vuorossa oli varren kärjen eli tipin sekä lavan kiinnitysporauksen eli hooselin karhennus. Näiden toimenpiteiden lisäksi varsiin tuli asennettuksi ferrulit eli nuo mustat holkit.

Näin. Ny nukkuun.

Kommentoi

Uskokaa tai älkää...

suoppi22 - 22.01.2007 21.36 - uutiset 

...tämmöstä mä oon tänään sit kuunnellu...(otteita luennosta):
- Maailma on virtojen tila, joihin menestyjien on päästävä mukaan.
- Miten luodaan kulttuuri joka kannustaa luovuuteen ja sitoutumiseen?
- Suomi on maailman kilpailukykyisin maa tai ainakin 10 parhaan joukossa eri tutkimusten mukaan.
- Suomella on maailman paras koululaitos.
- Suomen innovaatiotoiminta on maailmanhuippua
- Suomen korkea rankig perustuu teknologian vientiin ja osaamiseen,  informaatioteknologia on vahva, tietämyksen soveltaminen ei.
- Emme osaa viedä palveluja ulkomaille.
- Meillä ei panosteta lahjakkuuksiin, keskitaso on oppilaissa korkea, mutta miten me saamme huippuja?

Mix mä ees olin siellä??

Kiipely on alkanut jo kaksi viikkoa sitten, mutta tänään on mun eka kerta. PK (peruskuntokausi) on alkanut ja kiivettiin aina parin kanssa kolme kertaa reitti peräkkäin ilman taukoa!! Oli siis niin raskasta!Oli vähän päässyt unohtumaan dynaaminen ja staattinen kiipeily ja ei se ohjaajakaan voinut tietää kummalla tyylillä punnersin itteeni ylös, ku en mäkään tienny!!Siskonmakkarat sai taas vähän kyytiä!
Kalpa muuten voitti molemmat pelit viikonloppuna (JYP ja HPK - se on se Suomen Mestari joukkue), mutta ei niiden pelejä kannata Canal plussalla näyttää, eihän?!
Lue kommentit (2) | Kommentoi

Pure Fit!

kebax - 22.01.2007 13.24 - golf 

Ensi kaudeksi bägiin on pyrkimässä tämännäköistä rautaa:

Nämä onkin sitten ekat mailat pitkään aikaan joissa on wedgee samasta sarjasta kuin raudatkin. Viimeksi näin oli asiainlaita kun käytetyn setin minulle alottelijalle joku nokkela golfari ylihintaan muilutti. En jaksa uskoa että asialla olis mitään merkitystä; kummallakaan näista insidenteistä.

Puolisetin raudat siis tulevat olemaan nämä PureFitin MB1020. Kasattavat mailat ovat i6, i8, pw ja sw.

Nämä kiiltävät kaunokaiset ovat valetut ja näin ollen halpaa kuin saippua. Lapojen hinnalla niukin naukin sais yhtä kokonaista Miuraa. Mut arvatenkin nakkaan tuosta paskaakaan; on se vaan niin tautisen kivaa lapoja päästä ruuvaamaan paikoilleen.

Tässä pari kuvaa vielä rautakuutosesta:

Varsiksi tuli valituksi FSTn Silver Satin regular flex ja gripeiksi Pro-T cordit gripeiksi. Pure fit!

Varret tulee asentumaan tänä iltana eli tiedossa on Dremelin pärinää sekä epoksin käryä.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Pyhäkoulua pitämässä

suoppi22 - 21.01.2007 20.41 - työ 

Viikonloppu meni valmennuskoulutuksen merkeissä. Kymmenen tunnin työpäivä tänään josta 6 h istuttiin oikeesti koulussa, luokkahuoneessa. Mä piirtelin taktisia kuvioita liidulla taululle ja "oppilaat" istu "puhäkoulussa" kiltisti ja kopioi piirroksia vihkoonsa. Toivottavasti he saivat uusia ideoita valmennukseen ja uutta potkua uralleen.
Lunta on tullut ihan kivasti ja koirat nauttivat syömällä ja kierimällä lumessa-hauskannäköistä.
Huomenna on tylsää tiedossa..Pedagogiset yhteyshenkilöt kokoontuvat ja mä en tajua niistä höpinöistä yleensä yhtään mitään.Istua siellä sitten 9-16 kysymysmerkkien leijaillessa mun ympärillä niin voi olla aika pitkä päivä...Mitähän sitä keksis viihdykettä mukaan??

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Nipotusta?

kebax - 20.01.2007 18.58 - golf 

Golfin peluussa on kaksi perusasiaa noudatettavana:

  • pelaa pallo kuten se makaa
  • pelaa kenttä niinkuin se on

Näitä kahta jos pysty ei toteuttamaan on tehtävä niin mikä reilua on. Tätä varten on määritelty golfiin säännöt. Vain näin toimien voidaan puhua golfin pelaamisesta, kaikki muu toiminta on joku toinen peli.

Tässä muutama esimerkki yleisistä sääntörikkeistä jolloin toiminta ei täytä golfin pelaamisen vaatimuksia:

Mulliganiksi kutsutaan avausta joka ei ollut pelaajalle mieleinen. Se lentää s*kettina outtiin tai raahustaa pullina raajarikon sorsan lailla lampeen. Mulligan toimii tässä eräänlaisena nollaajana ja tuota lyöntiä sekä mahdollisia rangaistuslyöntejä ei huomioida. Golfkierros alkaa ensimmäiseltää tiiltä ja kaikki lyönnit lasketaan! Tälläiseen toimintatapaan liittyy usein sopimus joka sekin on golfin säännöissä kielletty; sääntöjä ei voi manipuloida tilanteen mukaan.

Palloa potkitaan hankalasta raffista parempaan asemaan väylälle. Tälläinen toiminta vaihtelee salavihkaa tehdystä rikkeestä välinpitämättöömään laiskuuteen. Golfin syvin olemus on tässä koetuksella. Harjoituskierrosta ei koeta tärkeäksi vaan se on arkista touhua. Puhdas treenaaminen on asia erikseen, mutta eikö silloin olisi syytä potkia sitä palloa vähän vaikeampaan paikkaan?

Annettu putti. Pallo tulee pelata reikään asti (ellei sitten pelata reikäpeliä). Putin antaminen liittyy myyttiin että näin nopeutetaan peliä. Sinällään outo juttu koska annettujen puttien matkat ovat yleensä lyhyitä ja näin ollen vaativat vähän tai juuri lainkaan aikaa kuluttavia tähtäystoimenpiteitä. Voi tietysti kysyä miksi nuin lyhyttä matkaa tarvitsee yli päätään suorittaa? Tässä nyt täytyy nostaa kädet pystyyn ja todeta että sen nyt vaan on pelin henki.

Golfin sääntöjen on siis tarkoitus tehdä pelistä reilu. No näinhän siinä yleensä tehdäänkin. Jos pelaaja lyö pallonsa vesiesteeseen, on kohtuutonta pyytää lyömään palloa joka on 2m syvyydessä. Olisi kuitenkin turhan helppoa jatkaa tuosta ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut. Eli veteen lyöty pallo maksaa huolimattomuudesta yhden lyönnin lisää tulokseen. Jos pallo on vedessä lyötävissä on pelaajalla oikeus sitä yrittää lyödä ilman ylimääräistä rangaistusta niin halutessaan. Eikös tämä ole aika reilua? Ilman sen kummempia nipotuksia.

Kommentoi

Naisten valmentamisesta!

suoppi22 - 19.01.2007 22.25 - uutiset 

Tärkein ominaisuus naisten ja tyttöjen valmentajalle (340 ääntä)

1. Sosiaaliset ja psykologiset taidot 118 
2. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia 59 
3. Taito sytyttää joukkue 58 
4. Pitkäjänteisyys ja kylmähermoisuus    43 
5. Halu kehittyä ja oppia 18 
6. Oikeudenmukaisuus 15 
7. Absoluuttinen lajitietämys 12 
8. Kritiikinsietokyky 
9. Paineensietokyky 5
10. Esiintymistaito 
11. Kunnianhimo 

Tärkein ominaisuus miesten ja poikien valmentajalle (304 ääntä)

1. Absoluuttinen lajitietämys 62 
2. Taito sytyttää joukkue 48 
3. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia 46 
4. Sosiaaliset ja psykologiset taidot 44 
5. Pitkäjänteisyys ja kylmähermoisuus    31 
6. Kunnianhimo 29 
7. Halu kehittyä ja oppia 12 
8. Oikeudenmukaisuus 10 
9. Kritiikinsietokyky 
10. Paineensietokyky 
11. Esiintymistaito 

Otin nämä tulokset naissalibandyn.netin sivuilta. Hämmästyttävät tulokset, ei voi  muuta sanoa! Naisten valmentajan lajituntemus (absoluuttinen lajitietämys) on sijalla 7!! Kun taas se on miesten valmentajalla tärkein ominaisuus. Tästähän saa sen mielikuvan, että on ihan sama millainen se lajitietämys/ymmärrys on kuhan vaan osaa pyörittää pakkaa ja pitää akat jollakin tapaa tyytyväisinä! En kiellä etteikö nuo sosiaaliset ja psykologiset taidot olisi naisten valmennuksessa äärimmäisen tärkeitä piirteitä, mutta ei ne saisi ykkösenä olla missään nimessä!!!Voi luoja-onkohan tähän kyselyyn vastanneet pääasiassa naiset? Näin mä vähän luulen!!Mä en kestä!!
Mukavaa lähtee viikonloppona vetämään valmentajakoulutus! Siellä on 11 miestä kurssilla ja minä kouluttajana! Minkähänlainen auktoriteetti mulla on tämän tutkimuksen jälkeen?????PLÄÄH!!Kommentoi

Noviisin höpinää..

suoppi22 - 19.01.2007 21.50 - henkilökohtaiset 

Flunssa on jo melkein selätetty..Pääsin töihin tänään! Hirveesti töitä rästissä, mutta sain ne kutakuinkin ajantasalle. Koulussamme on apea mieli... Kolarissa ollut poika on todella vakavasti loukkaantunut. Tila on vakaa, mutta vaikea ja pitkä tie/kuntoutus tulee olemaan nuorella pojalla! Voi kun vois jotenkin auttaa?!Tällaisissa tilanteissa sitä tuntee olevansa kovin avuton!Ajon tänään ekaa kertaa kolaripaikan ohi ja kylmät väreet meni selkäpiitä pitkin...
Jyväskylän "Ukko" haluis multa jotain räväkkää tarinaa tänne! Oikein sellasta, että silmät tippuu päästä...Kerroin, että oon vielä niin noviisi "kirjailija"!
Ei muuten taida olla enää ku kuukausi niin ollaan Ranskassa, La Crave;ssa! Huh-huh!Ootelkaapa niitä juttuja sieltä!

Kommentoi

Suomen liikuntapaikat verkossa

symbiatch - 18.01.2007 09.54 - urheilu web 

Jyväskylän yliopistossa on LIPAS-hanke, jossa on kasattu Suomen liikuntapaikat verkkoon. Hieno idea ja hyvä että on saatu toteutettua, mutta itseäni häiritsee SITOn käyttäminen yhteistyökumppanina. Tämähän tarkoittaa sitä, että käyttöön otetaan heidän Spatialweb-tuotteensa, jonka toiminta on vähän niin ja näin. Pääasiassa ongelmat johtuvat Javan käytöstä, mutta myös itse sovelman toiminta on hieman vaihtelevaa.

Lähetin jo kyselyä josko kyseisiä tietoja saisi käyttöön Hain-projektissa koska itse pidän (täysin objektiivisesti ajatellen ;) tuon karttapalvelun toimintaa parempana. Pelkästään siksikin että heidän palvelussaan ei pysty kohdistamaan tiettyyn kuntaan mitenkään. Pitää tietää missä päin Suomea kunta on ja liikutella sekä zoomailla kunnes sopiva paikka on ruudussa. Ei toimivaa.

Epäilen että dataa ei käyttöön saa ja palvelu jää tuollaiseksi. Palveleehan se käyttäjiä tietyllä tasolla, mutta epäilen että useat saattavat kyllästyä äkkiä.

Spatialweb on myös monien kuntien käytössä ja esimerkiksi Helsingin kaupungin ulkoilutietoja voi sen kautta hakea. Näissä sitten Helsinki itsekin on sotkenut asioita ja kartoista ei saa mitään hajua mitä on missäkin. Mutta voipahan kaupunki sanoa että moinen "palvelu" on olemassa.

Kommentoi

Sängyn pohjalta

suoppi22 - 17.01.2007 14.43 - terveys 

Hirvee flunssa iski, en oo pariin päivään töihin kyenny, makoilu vaan sängyssä. On kuulemma sitkasta tää flunssa,(joillakin kestäny 2 viikkoo), niin aattelin jäädä heti pois töistä jos pääsis vähemmällä!
Rasva-Rosita on järkkäämässä vaatimattomia 37-vuotis synttäreitä. Varas vaan köykäsesti meille yhestä aika isosta jäähallista jäävuoron ja saunatilat!Kuulemma kakspäiväset, eka otetaan "suojakännit" ja sit vasta juhlitaan! Puhuttiinki tossa, että Hjallis se pitää 50-vuotis juhlia jäähallissa, Rasva-Rosita 37-vuotis synttäreitä. Ihan jännittää mitä se Rosita keksii ku 50 täyttää!!Piti heti varata koiranhoitaja, että pääsee pilleisiin mukkaan ja onnistuttiin, joten osallistumien on taattu!
Aurinkokin näyttäyty tänään, en muista milloin sen on viimeksi nähny! seki vois kyllä useemmin olla esillä niin ei olis niin synkkää!Määpä jatkan niistämistä ja rääsämistä-huilaan ainakin vielä huomisen päivän!

Kommentoi

Voin suositella!

suoppi22 - 15.01.2007 21.54 - henkilökohtaiset 

Menkää kaikki ihmeessä katsomaan Ravintola Kaksi Kanaan "Best of Showhat" spektaakkelimainen, hauska - siis ihan hullunhyvä Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen show! Mun sanat eivät riitä kuvailemaan sitä, se on vaan on ihan pakko nähdä! Miten jotkut osaakin matkia niin hyvin suomalaisia ja ulkomaalaisia artisteja?!?! Meitä oli 11 akkaa laittamassa "ringeten maajoukkueen piikkin" lauantai iltaa! Vedet valu silmistä, mahasta otti ja monta ikävuotta tuli taas lisää siinä 1,5 h tunnin mittaisesta esityksestä!Otsikon mukaan - VOIN LÄMPIMÄSTI SUOSITELLA!

Sunnuntaina myytiin sitten kirppiksellä kaikenlaista roinaa ja rompetta! Hirveä ryysis heti alussa ku kaikki kirppismyyjät bongas meijät ja tuli melkein käsistä viemään parhaat päältä - hyvä että ehti laatikot ja kassit saamaan auki! Rasva-Rosita teki jo 7.30 kauppaa  Reebokin lenkkareista ja Enrique myi lumilautansa ulko-ovella, ei ees myyntipaikalle päässy! Oliha siellä varkaitakin!! Kirpputorilla! Musta se on jo törkeyden huippu! Rekistä vietiin mun vanha toppaliivi, yhtäkkiä sitä ei vaan siinä enää ollu! Arabian lautasiakin meni jollekin ilmaseksi - sen huomasin vasta kotona, sen verran taitavia "kääntäjiä" siellä oli! No yli sata egee sain kuitenkin plussaa - sitäkin voin kyllä suositella! Kaveriporukassa se oli ihan mukavaa!

Koulussa sain kuulla järkyttävän tapauksen koskien yhtä oppilastamme. Sunnuntaina oli ollut vakava liikenneonnettomuus, jossa oppilaamme oli ollut mukana. Lonkka murtunut ja sisäelimissäkin jotain vakavia vammoja! Poika teholla , leikattu viime yönä, koko loppukevään todennäköisesti pois koulusta! Osa oppilaistamme järkyttyi tapahtuneesta ja lähti pois koulusta - kotona on kuulemma käyty keskusteluja elämästä. Kosketti minuakin, sillä poika on valinnaisessa liikunnassa, koulumme edustusjoukkueissa, fiksu ja filmaattinen nuoren miehen alku!Toivon hänelle voimia ja parantumista!

Kommentoi

Viikonlopusta

suoppi22 - 12.01.2007 22.06 - henkilökohtaiset 

Ajattelin kirjoittaa viikonlopusta jo etukäteen, sillä se tulee oleen inin kiireinen, että en ehdi varmaan koneelle lainkaan.
Huomenna meen opiskelemaan paremmaksi kouluttajaksi - siis kuuntelemaan toisen kouluttajan koulutusta (heh, miten sanottu). Illalla kokoonnumme kaveriporukan kanssa syömään ja show iltaan!
Sunnuntaina onkin aikainen herätys, sillä auto on jo lastattu kirppiskamoilla. Siispä sinne halavalla myymään vintistä löydetyt 80-90-luvun vaatteet & tavarat!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Jääkiekosta..

suoppi22 - 11.01.2007 14.00 - harrastukset 

No joo-oli se Shedden saanu Jokeripakan järjestykseen ja motivoituneeksi. Oli pakko poistua pelistä tokan erän jälkeen ku tilanne oli 5-1, niin pahaa teki Kalpan puolesta! Katsomokulttuuri on kyllä täällä Suomessa onnetonta. Voin verrata sitä Sveitsin katsomokulttuuriin. Luganon peleissä koko päätykatsomo oli täynnä seuran väreihin sonnustautuneita tosi FANEJA, jotka OIKEESTI lauloivat ja kannustivat KOKO PELIN AJAN! Jokeri matsissa faneja oli kourallinen jotka lauloivat niitä keski-euroopasta kopioituja kannustuslauluja tasan neljä kertaa ja siihen se sitten jäi!
Tänään Kalpalla on uusi yritys ja kohteena Blues! Muistaakseni viimeksi Espoossa peli ratkesi kotijoukkueen hyväksi aivan viime sekunneilla kyseenalaiseen maaliin! Toivottavasti tänään Kalapa antaa takaisin!
Viikonloppu lähenee ja se tulee olemaan vauhdikas - kivaa!

Kommentoi

Väsyttää!

suoppi22 - 09.01.2007 13.58 - työ 

Toinen työpäivä ja ihan poikki! Vielä olis kaks tuntia jäljellä ja saliin vilistää valinnaisryhmä-pitää siis terästäytyä!
"Poika" pelaa illan matsissa joten tänään on siis penkkiurheilua tiedossa! Saa nähdä miten Shedden saa tähdistönsä sytytettyä pelaamaan Kuopion poikia vastaan. Niillä on aina ollu vähän ongelmia sen suhteen!
Koirahoitaja saapuu lenkittämään karvatassuja tänään - ihanaa, niin niiden ei tarvi olla yksikseen tai siis kaksikseen koko päivää! Saavat rapsutusta ja hellää huolenpitoa, just sitä mistä ne tykkää.
Työt kutsuu, joten pilli huulille ja menoksi!

Kommentoi

Eniro lähentyy nykyaikaa

symbiatch - 09.01.2007 11.39 - web 

Eniro oikein Kämpin lehdistötilaisuudella päätti julkistaa betaversion uudesta hakupalvelustaan. Hehkuttivat oikein lähipalveluja ja selittivät kuinka ihmiset kaipaavat tällaista. No oho, tervetuloa viime vuoteen, Eniro! Onhan sitä jo odoteltukin mutta suuri pyörä pyörii hitaasti.

Kyseinen hakupalvelu on syystäkin betassa, se on sen verran epäkäyttäjäystävällinen (ah mikä sana) ettei moista vielä voisikaan mukavasti käyttää. Ja palvelun tiedoissakin on puutteita tavan käyttäjälle mutta sellaista se on kun pohjaudutaan vain siihen tietoon mitä saadaan maksavilta asiakkailta.

Sinänsä haku on hieman parempi silti kuin Eniron nykyinen jossa pitää kliksutella kolme kertaa itsestäänselvyyksiä, nyt niitä pitää kliksutella vain kahdesti. Ehkä tuosta vielä teetetään käytettävyystutkimus kalliilla jossain ja tajutaan viat, tai sitten ei. Itse en niitä vielä tässä ala ilmaiseksi Enirolle kertomaan, katsoo nyt saavatko homman kasaan vai ei.

Toisaalta nuo ovat niin itsestäänselvyyksiä että ne huomaa hetkessä kun palvelua yrittää käyttää. Selvästikään Enirolla itse ei olla käytetty, jostain syystä.

Niin ja nätisti vieläpä rikkovat standardeja ja sanovat kuvien MIME-tyypiksi text/illegal. Ja dokumentti väittää olevansa XHTML:ää vaikka se ei ole XML:ää nähnytkään. Näin paljon sitä välitetään toimintatavoista. Surku etteivät selaimet jätä näyttämättä kuvia vaikka muuten MIME-tyyppiä seuraavatkin.

(Luonnollisesti Hain-palvelussa näitä samoja vikoja ei ole, luonnollisesti ;)

Lue kommentit (2) | Kommentoi

N93 musiikkisoittimena, oi ei

symbiatch - 09.01.2007 10.55 - mobiili 

Tässä siirtelin 2 gigan muistikortille hieman lisää musiikkia, aiemmin on ollut pari sataa kappaletta ja soinut ihan ok. N93:ssa sitten yritän tehdä soittolistaa ja valita kaikkia kappaleita soimaan mutta eipä onnistu.

Ensin poistin olemassaolevan soittolistan. Sanoi ok. Lisään samannimisen soittolistan. Sanoi ok. Mutta mitäs kummaa, soittolistalla on ne samat kappaleet kuin aiemmin eli soittolistaa ei tuhottukaan. Nättiä. No, tyhjätään käsin.

Sitten valitsemaan kappaleita. Soittolista muokkaukseen, lisää kappaleita, valitse kaikki, valitse merkityt, odottelua ja...reboot. Ja tämä tapahtui neljästi.

Sitten päätin kokeilla josko lisäisin vähemmän kerrallaan. Ensimmäiset kolmisenkymmentä kappaletta meni nätisti. Sitten seuraavat. Odottelua...reboot ja puhelin ei enää käynnisty. Akku irti ja käynnistyi mutta kellonaika katosi. Eli puhelimessa ei ole edes pientä paristovarmennusta kellolle.

Seitsemännellä yrityksellä homma onnistui, piti lisätä loppujen lopuksi viidessä osassa kappaleet. Ja tuo skrollaus tuossa lisäysikkunassa (joka myös on idioottimaisen pieni) on hidas mutta sen saa nopeammaksi: paina jotain kirjainta että tehdään haku, poista kirjain ja skrollaa. Toimii paljon nopsemmin.

Puhelimessa on softana 11.0.034, uudempikin olisi olemassa mutta Nokia ei vieläkään sitä anna netin kautta (pian kolme kuukautta saanut huollosta [yksikkö, ei monikko kun enää ei ole kuin yksi huolto]). Eli selvästi Nokia Software Update oli vain vastaveto SonyEricssonin softapäivitykselle tyyliin "ei me olla ajastamme jäljessä, saa meiltäkin päivitykset kotiin!" ja sitten jätettiin homma siihen.

Eli selvästikään perussoftaa ei ole tarkoitettu musiikin kuunteluun kun noin kaataa luuria innoissaan. Ja tässä taas yksi epäloogisuus Nokian käyttöliittymissä, ei olisi mennyt Nokian omista ohjeista läpi: Lisää musiikkia, Valitse, Valitse merkityt. Siis minähän jo valitsin, nyt haluaisin lisätä valitut. Ei ymmärrä eikö näitä valikoita lue kukaan ikinä?

Niin ja miksi kuulokkeiden keskinappi ei toimi samoin kuin reunan keskinappi, eli play/pause? Olisi niin nättiä kun ei tarvitsisi hamuilla puhelinta kun haluaa häirikön tullessa hetkeksi pysäyttää musiikin :P

Kommentoi

Muistoja vintiltä...

suoppi22 - 08.01.2007 21.17 - henkilökohtaiset 

HUH, HUH mikä urakka! Siellä vintillä olikin huomattavasti enemmän tavaraa ku mitä kuvittelin! Auto oli ääriä myöten täynnä! Onneksi Sinikka oli apuna, olis muuten menny koko sunnuntaipäivä niitä kantaessa!
No, pitihän sitä sitten alkaa perkkaamaan niitä jätesäkkejä ja pahvilaatikoita - ja sieltähän löyty koko mun nuoruus! Miten mulla onkin lähes 20 valokuva-albumia??? Ei niitä kuvia voi kaikille näyttää ees.. Oli pesäpalloasua, palkintoja, kattiloita jne... Oon nyt kaksi iltaa lajitellu niitä tavaroita - onnex jo ihan loppusuoralla!
Sunnuntaina kävin sitten sitä naisten divaripeliäkin katsomassa ja pari vinkkiä antamassa. Hyvinhän nuo pelaavat Andersonin alaisuudessa, jopa parempaa peliä se oli kuin lauantai liigamatsi!
Kalpa saapuu Stadiin huomenna (Jokerit) ja torstaina Blues! Pitää mennä kannustamaan jos "poika" ei ole kipeenä. Silläkin on aina jotain ku täälläpäin on peli, viimeksi se kärsi pelirangaistusta!!!Aika jännää muuten, ettei Kalpan pelit kelpaa Canal plus otteluiksi vaikka ovat Hesassa!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Pallosilmä meni

suoppi22 - 07.01.2007 09.22 - harrastukset 

Joo tosiaan se urheilu on jäänyt asteelle "pitäis"-sen sijaan oon harrastanu penkkiurheilua urakalla ja haukkunu katsomossa ku kukaan ei osaa pelata enää! Täytyy yhtyä kyllä vanhan joukkuetoverini kommenttiin "pallosilmä menee pilalle kun niitä pelejä käy katsomassa!"
Naisten Sm-sarjan kaukis on kuin varjo 91-96-vuoden sarjasta!Yhdellä "JOUKKUEELLA" oli viisi pelaajaa mukana turnauksessa! No arvatkaapa jaksoko ne ees ekaa peliä!!!?? Mukavaa oli nahdä tuttuja, mutta peli on karseeta katteltavaa.
Naisten vuoden 2007 sarja-avausottelu oli kaikkea muuta kuin kauniita yhdistelmiä, siitäkään ei jäänyt kerrassaan mitään kerrottavaa jälkipolville!!Se yks maajoukkuepelaajakin loukkaantuu vähintään kerran ottelussa, ottaa buranan ja aina se palaa kehiin!! En kestä sellasia!
Tänään pitäis se vintti käydä läpi ja mennä oululaista säbäjoukkuetta auttaan valmennuksessa. Se tulee olemaan mielenkiintoista sillä vastassa on vanha seurani ja ne tulee olemaan silmät pyöreinä jos ilmestyn vastustajan vaihtoaitioon.Kommentoi

Ihmeellinen elämä

pocky - 06.01.2007 17.22 -

Tässä sitä sitten ollaan, nimittäin avovaimon kummilapsen 2v. bileis. Tämä on kyllä ihan kuin omassa nuoruudessa. Kaaos on läsnä ja menoa ja vilskettä riittää. Pojalta kun kysyy kuka minä olen, niin tulee: iso! Ja perässä sitten etunimeni. Sinänsä hassua että kohta nämäkin jutut ovat osa minunkin elämää, lahjat ovat sitten vaan vähän prinsessamaiset. Jospa menis takas bilettää... ----
Lähetetty Sony Ericsson -matkapuhelimella

Kommentoi

Sporty weekend

suoppi22 - 05.01.2007 16.47 - harrastukset 

Niin toi otsikko tarkoittaa siis, että "PITÄIS URHEILLA"...saa nähdä. Ainakin uusi kiipeilyjakso alkaa (?) kun korttikin on jo ostettu!Pakko käydä testaamassa oonko vielä ihan spiderwoman vai onko taidot kadonneet?!?
Kaukalopalloakin on pakko mennä katsomaan kun sitä kerran vuodessa naiset täällä pelaa!Lisäksi säbää olis tarjolla-pitää kai käydä katsomassa miten se "Raakkeli" juoksee ku on piikkiä poloveen laitettu!
Sitten olis yhden vintin läpikäyntiä, siellä on nimittäin mun tavaroita lojunu 3-5-vuotta...jos nyt sais aikaiseksi tyhjentää se ja ottaa vielä myyntikunnossa olevat tavarat autoon ensi viinkonlopun kirpparia varten. Loput varmaan saa heittää roskikseen. Aika mukavaa loppujen lopuksi se on penkoo jotain vanhoja tavaroita joita ei ole miesmuistiin nähny..vanhat albumit jne..
Näyttää siis aika kiireiseltä viikonlopulta, ehinkä mä yhtään urheilemaan?
Hävisin muuten kössin eilen puhtaasti 1-3, mutta saa selittää! Niska oli siis niin jäykkä ja kipee, että en kyllä ihan parhaassa terässä ollu!Alahan Barbara reenaamaan sitä kössiä, muuten Cup kannu jää Hesaan!!!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Joulu, välipäivät ja vielä uusi vuosikin paketissa!!

suoppi22 - 04.01.2007 17.28 - ihmissuhteet 

No niin, mä kyllä kirjoitin tänne yx päivä jo joulunvietostani, mutta en kai tallettanut sitä ku ei se tänne koskaan ilmestynyt!! En oo sit jaksanu sen jälkeen alkaa uudestaan kirjoitteleen..
Mutta siis joulu oli äärettömän mukava ja hauska ennenkaikkea! Muhoksella esiintyi Lordi valeasussa (sain toisen esiyksen digikameralle tallennettua) aattona, näin kavereita ja sukulaisia taas muutaman päivän sisällä hirveesti!Neljä yötäkö mä siellä olin ja nukuin kolmessa eri paikassa! Aika raskasta raahata kasseja ja koiraa joka päivä eri paikkaan, mutta oli se sen väärti!
Huumoripitoinen lahja oli siis karkista tehdyt bikinit kummitytölleni; poikakaveri saa syödä ihan rauhassa naruja ja sitä enemmän paljastuu...että Hyvää Kiinan matkaa vaan!
Isoveli sai multa vaa`an ja yrittti kotonaan piilottaa sen sängyn alle, onnex isosisko otti sen heti esille ja anto käyttöohjeetkin!
Loistavinta oli Kyllä Lordin esiintyminen, kyllä sille ollaan naurettu!!

Välipäivinä piti sit juosta alennusmyynneissä ja jotain ostaakin. Suklaata on menny kiitettävästi ja vielä on ihan liikaa jäljelläkin! Ihme ja kumma kiloja ei oo tullu lisää-voin siis syödä loputkin konvehtirasiat ihan rauhassa!

Uutta vuotta odotellessamme yritimme saada koirille hoitopaikkaa, mutta eihän niitä kukaan huolinu.. Siis joduimme jäämään kotiin ja kutsumaan muutaman ystävän tänne illan viettoon. Kaukaisimmat ystävät saapuivat Sveitsistä! Siinä sitten kolmen päivän verran ohjelman keksimistä heille! Ollaan käyty kauppatorilla, Kampissa, keilaamassa, kiipeilemässä ja Jumbossa! Huh, aika paljon tuli tehtyä kun ajatellaan että Uuden vuoden päivänä kaikki paikathan oli kiinni!Huippua oli kuulemma graavilohi, poron liha, kiipeily&keilailu ja uuden vuoden aatto baarissa!Uutena vuotena muuten allekirjoittanut taipui uskomattomiin asentoihin! Tuli Michael Jacksonin biisi niin paikatkin vetreyty kummasti, en tiennytkään että oon vielä niin notkee!Huh, sitä menoo parketilla-"kissanselkä -lehmänselkä" ei oo mitään ku meikä vetää Jacksonia!!!Lonkka on vaan ollu kipee niiden liikkeiden jälkeen....
Viikonlopu tulossa ja työt alkaa taas! On tulossa kiireinen tammikuu, mut ei se haittaa - olis vaan kaikki kuut kiireisiä niin oltais äkkiä toukokuussa!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Saatiin joku aika sitten uudet työtuolit

pocky - 03.01.2007 15.43 - IT-ala 

työtuoli2.jpg

Rupesin sitten säätämään tuota selkänojaa paremmaksi kun on alaselkä reistaillut. Ihmettelin sitten, että miten tuo joustaa aina kun nojaan taaksepäin. Syy selvisi nopeasti. Ihan jees nää meidän pomo-pomon mukaan ~100€ työtuolit. Edes saastaiset hipit ei dyykkais näin paskoja tuoleja. Vituttaa silmittömästi istua 7h päivässä näillä tuoleilla ja tehdä vielä töitä. Olisipa metsureilla työkaluina tylsät ja ruosteiset kirveet 50-luvulta.

----
Lähetetty Sony Ericsson -matkapuhelimella 

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Hyvää kevättä kaikille!

pocky - 01.01.2007 14.20 -

Helsingissä on jo puskissa silmut. Tämmöstä täällä etelässä. ----
Lähetetty Sony Ericsson -matkapuhelimel

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu